Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:26:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
grem tudi jaz vodoravno, sem kr zaspana in utrujena danes...pa noge mi kr otekajo, še dobro da grem vpetek do G-a.... no, se beremo zjutraj, želim vam mirno noč lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:32:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:33:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:34:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:35:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... js mam dojenčkov album. Drugač so pa to lušni albumi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:37:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! sm hitra, ampak sm vas brala za nazaj! no, dans sm bla na samoplačniškem Uz. Moja ima okoli 3000kg, plodovnica je dosti, vse ok, tak da zdaj se tud js boljše počutim. ste pa že težki čestitke ja, sam vem da morš uzet 500 +/-, pa vseeno bo dovolj! vem,vem Kaj pa ti, se še ne daš? zakaj, kaj nisi nič novega pri g. slišala?! Nisem nikjer zasledila?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:37:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... ne, te ravno ne, imam pa nekaj podobnega, mislim, da se reče Moj prvi album, jo je kupila moja mami, ko je izvedela, da bo babi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:38:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:38:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... ne, te ravno ne, imam pa nekaj podobnega, mislim, da se reče Moj prvi album, jo je kupila moja mami, ko je izvedela, da bo babi moja tudi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:38:52
|
|
|
|
felix7
|
no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:39:37
|
|
|
|
novo
|
Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:40:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? mislim, da ni vse v tvoji moči!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:40:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:41:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:41:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... js sm se je zadnjič lotila, pa sm ugotovila, da nimam lepila, pa še ga zdaj nisem kupila! Še dobr, da si omenila, kr napišem na seznam za v trgovino, ker drugač pozabim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:43:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo. ja, vse ti je novo, čeprav nekatere pravijo, da 1. ni nikoli enaka 2. nosečnosti. Bomo videli, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:44:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim če pa sam čakaš, čakaš. Ti bom js bovedala, kdaj začeti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:45:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dekleta meni se je kri pokazala grem v P pogledat kaj se dogaja upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vredu držite pesti bomo držale!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:46:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim če pa sam čakaš, čakaš. Ti bom js bovedala, kdaj začeti! zmenjen, jest ti bom pa pomagala do 5. zvezdice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:46:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega? ma polno vsega. preveč za zvečer popečena poli pa malo jajčke pa paradajzova solata....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:46:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim če pa sam čakaš, čakaš. Ti bom js bovedala, kdaj začeti! zmenjen, jest ti bom pa pomagala do 5. zvezdice začni prestavljat sezname
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:47:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? pa bom rekla da mogoče sedaj veliko bolk spremljam vse pr Lii kot pa sem pri Lauri pomojem je tudi to da sem bila takrat še full mlada sej zdej nisem stara ampak starejša ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:47:55
|
|
|
|
spps
|
novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:48:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim če pa sam čakaš, čakaš. Ti bom js bovedala, kdaj začeti! zmenjen, jest ti bom pa pomagala do 5. zvezdice Zmenjeno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:48:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... Jaz tudi zdaj gledam, kaj vse je treba izpolniti. Kar precej rubrik je.... No, samo je fajn ker res dosti stvari zajameš, ko bi jih drugače sigurno pozabila... Že zdaj se pol stvari ne bi spomnila, če si ne bi sproti malo beležila kdaj se je kaj zgodilo.... Kdaj smo recimo naredili test pa kdaj sem čutila prve gibe ipd....
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?