|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
9.3.2009 8:22:06   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Cveka ne se sekirat,ker ti ne bo dobro naredilo.mama pa...odločila se je da bo tako najbolje zanjo in verjemi,da jo ne bo nihče prepričal v nasprotno.Sama delam s starostniki,ki so polnih takih in drugačnih muh.Zavračajo preglede,operacije...raje preživijo še tisto leto kvalitetno,kot da bi preležali v postelji ali bolnišnici.Kaj češ taki so..vprašanje kakšni bomo mi..user posted image

Olivica... Jst če se postavim v njihovo kožo ali v kožo hudega bolnika, za katerega ni več pomoči in je samo še vprašanje časa, bi po moje tudi izbrala lažjo pot... bi poskusila kvalitetno preživeti preostanek časa... Če res ne bi bilo možnosti...

Še pa vedno sama v sebi bojujem bitko za spinalni carski rez... en dan se odločim tako, drug dan tako... Trenutno je moje mnenje, da preveč reskiram in da ni vredno... Je le tolko možnih komplikacij...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.3.2009 8:24:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
lananai: hvala si zelo pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image da to obnavlašuser posted image user posted image

Ena mora, ane? Se oddložim za vikend, ko mi ni šlo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.3.2009 8:29:07   
OliveOyl
petrazg ma če bi jaz mogla na CR ,pa da bi me kdo upošteval,bi raje vzela splošno.
ma kaj pa vem,pri spinalni je res lahko veliko komplikacij pri splošni pa zaspiš pa čao miki.
enkrat je bila neka op.delana v bloku in mu je namesto v noge,anestetik šel v glavo.v momentu je ratal rdeč,ma skor za umret.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.3.2009 8:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

petrazg ma če bi jaz mogla na CR ,pa da bi me kdo upošteval,bi raje vzela splošno.
ma kaj pa vem,pri spinalni je res lahko veliko komplikacij pri splošni pa zaspiš pa čao miki.
enkrat je bila neka op.delana v bloku in mu je namesto v noge,anestetik šel v glavo.v momentu je ratal rdeč,ma skor za umret.

jaz sem tud za splošno pri CR, pa tud hitreje oklevaš pr spinalni je pa baje slabšeuser posted image nevem odločitev je tvojauser posted image
jaz vem da se bom odločila za splošno ker ne prenesem krvi, igel...user posted image

olive: ja pisanke so za velko noč, pri nas lečemo velkonočna jajčka, po nekot pa kar pisanke, sem tud jaz rabila nekaj časa da sem pogruntala kaj so pisankeuser posted image user posted image user posted image
sem gledala na koledar 20.3. se začne pomlad in to je že drug tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.3.2009 8:41:01   
Blueeyes
mary12 ups ra RD... je prišlo do pomote z naše strani... se ti lepo opravičujem

Tanja_ zdejle se prpravljam da grem na CSD... me prov nč ne mika... sem slabe volje, tko da ji znam kej nazaj rečt če bo take zganjala k zadnjič user posted image  sem s Kureščka, ampak redno prijavljena v LJ tko da morm za Bežigrad hodt

kosilo dons bom full pozna, tko da ga sploh ne bom delala... kakšno večerjo edin... se bom za kosilo ustavla kr v mestu na Horseburgerju

obseg bušija jz se morm tud že enkrat zmert... je že zihr kej zrastu v teh tednih... javim k bom naslednjič kej na RR, zdej se mi ne da metra iskat... pa še cajta nimam tok

sonček pri nas ga ni, megla, oblačno, mrzlo... bo še res sneg user posted image  user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.3.2009 8:43:20   
OliveOyl
Se mi je zdelo,da more bit povezano z veliko nočjo,ma bomo spet barvale jajca,jaz jih samo barvam jem jih pa ne.user posted image

Jutri moram pa na CSD po tiste papirje,se mi sploh ne da it.

zdaj pa grem...user posted image user posted image
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.3.2009 8:46:47   
Anonimen
Kureščka: tam sem pa bla lani polet gor na cerkvici je ful lepo, pa ena restevracija je gor, a imamprav modrookauser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 9.3.2009 8:47:00 >

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.3.2009 8:49:28   
Blueeyes
cveka ja kle je res lepo... cerkvica je moja izletniška točka... idealno za sprehod če sem sama... sploh če je lepo vreme... se sprehodim med gozdom.. restavracija??? kje pa? a pr cerkvi al kaj?? to ne vem kje točno misliš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.3.2009 8:54:32   
AKP
Vidim, da že bedite. Danes moram zopet naredit zelje in fižol. Je bilo prejšnji teden tako dobro, da so še pisker skoraj polizali. Včeraj nisem vse zlikala zato bom vsaj nekaj danes. Sem srečala v četrtek eno znanko in me je vprašala če bom imela dvojčke. In ko sem šla v petek v trgovino po nakup sem srečala enega kolega, ki mi je tudi rekel če bom imela dvojčka user posted image . Bo najboljše če bom do poroda samo v hiši, da si ne bodo ljudje kaj napačnega mislili. Če pa pomislim kakšen je obseg mojega trebuha jih čisto razumem. Upam, da ne bodo še kje našli kakšnega skritega dojenčka in mi bodo rekli pri porodu, da imam dva user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.3.2009 8:56:08   
Blueeyes
AKP... a ne bi blo fino met kr 2 naenkrat?? user posted image  user posted image  jz bi jih pa full mela, pa nisem mela te sreče

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.3.2009 9:01:45   
Blueeyes
dons mam pa že 32t 1/7... OMG gre hitro...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.3.2009 9:02:04   
Dudica1
kaj???...dvojčki...ne ne upam da ne bom imela te sreče...svaka čast pa tem našim majčicam ki jih bodo imele...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.3.2009 9:04:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj???...dvojčki...ne ne upam da ne bom imela te sreče...svaka čast pa tem našim majčicam ki jih bodo imele...user posted image

midva sva pa upala na to, glede na to da jih majo oni familiarno... pol pa ni blo... samo en srček je billl.. naše korajžne pupike... moj je kr govoru da so se zihr zmotil in da se druzga ne vidi še user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.3.2009 9:07:35   
Blueeyes
nč, zdej pa res grem... se oglasim zvečer... lep dan vam želim.. ne glede na vreme

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.3.2009 9:07:58   
lananai
Sej sem v eni temi tuki gor brala, da so eni šele na NS vidli, da sta dvojčka, pa je imela 2 pregleda že prej. Ha, mora bit šok!
Jst sem drugač tud upala, da ne bosta 2, ker bi me bilo kar strah vsega... Svaka čast puncam z dvema hkrati! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.3.2009 9:13:34   
AKP
Blueeyes ne bi jih imela. Bodo trije otroci, kar dovolj. Jih ima sestrična in sem ju v začetku decembra pazila za dve uri. Stara sta tri leta in sta me zaposlila 100%. En je ful miren, drugi pa je mali user posted image . Do takrat sem tudi jaz imela željo po dveh. Potem me je čisto minila. Punce kako jemljete magnezijeve šumeče tablete. Mi je g rekel naj jo vzamem 2x na dan, v navodilih pa piše da samo 1x na dan in da se naj odmerek ne prekorači.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.3.2009 9:18:41   
Dudica1
akp ta magnesol k mam jaz piše da lahko do 3 na dan...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.3.2009 9:24:06   
AKP
Dudica, hvala za informacijo. Bom tega jemala 1x na dan in ko bom kupila drugega bom pogledala kaj piše gor. Sedaj pa grem malce počivat in potem likat in bom malce kasneje zopet gor pokukala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.3.2009 9:24:09   
petrazg
Jst pa Magnesola sploh ne jemljem... samo Elevit... Pa saj zdej počasi ga boste morale nehat jemat...

Dvojčke sem si jst v prvo želela imamo tudi v sorodstvu, sedaj v drugo sem pa upala, da ne bodo user posted image Tako kot je ena napisal, svaka čast mamicam z dvojčki...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.3.2009 9:24:16   
Dudica1
oh...namest da bi kej konkretnega pojedla ...sem si naredila sadno kupo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.3.2009 9:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

cveka ja kle je res lepo... cerkvica je moja izletniška točka... idealno za sprehod če sem sama... sploh če je lepo vreme... se sprehodim med gozdom.. restavracija??? kje pa? a pr cerkvi al kaj?? to ne vem kje točno misliš

ja tm pod cerkvico je ena restavracija, al neki, sem šla vodo kupituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.3.2009 9:26:02   
petrazg
Jst grem tudi likat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.3.2009 9:26:45   
Anonimen
dudica1: jej kar ti pašeuser posted image user posted image

jaz tud pijem magnesol, men je G. rekla da lahko max. 2x na dan to je 300mguser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.3.2009 9:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jst grem tudi likat... user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa glih kar zlikalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.3.2009 9:31:02   
Dudica1
no vi ka r likajte pa delajte jaz ne bom pa nč...se mi ne da še kej dost...
sva bla zvečer še zunaj me je peljal na pico...pa sva pozno prišla in sm še zaspana...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?