Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no, dudica ti kar pejt spat ja danes je pa ful mrzel, kot da se na sneg pripravlja sam še tega se manjka, no ja sej za jutr pa že sonce neki napovedujejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:36:57
|
|
|
|
Dudica1
|
ma sej ne grem spat... bom pol še bolj zaspana...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma sej ne grem spat... bom pol še bolj zaspana... pol pa prit k men na en kafe
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:46:03
|
|
|
|
Dudica1
|
sm pa glih pršla od kavice...tko da ne bo nič...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:47:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pa drugič
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:48:19
|
|
|
|
maja1488
|
Sej bo kmalu 4. del majčice. Ste pridne za čvekat. A magnesol se pije do konca nosečnosti al ga je treba prej nehat pit?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:48:26
|
|
|
|
lake
|
Lepo pozdravljene! Dons je prov neki depresiven dan ,sama seb se zdim ful sitna . Zakaj naj bi počas nehale jemat Magnesol? Jst morm pa dons spet mal pospravt, pa še neki oblekic sva dubla, k jih je treba oprat, pa moja je dons neki zlo mirna, vsake tok cajta se neki premakne, samo ne tko k zadnje dni, rajš vidm da nori, vsaj vem da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja smo ful pridne za čvekat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:54:44
|
|
|
|
lananai
|
Ja, ma smo ble že bolj pridne. Zdej so nas aprilčice že spet prehitele.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:56:08
|
|
|
|
Dudica1
|
magnesol baje lahko sproži porod ...mehča MV zato naj se ga ne bi pilo na koncu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 magnesol baje lahko sproži porod ...mehča MV zato naj se ga ne bi pilo na koncu ja in pol do kdaj naj bi se ga pilo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 9:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Še pa vedno sama v sebi bojujem bitko za spinalni carski rez... en dan se odločim tako, drug dan tako... Trenutno je moje mnenje, da preveč reskiram in da ni vredno... Je le tolko možnih komplikacij... Kako pa poteka spinalni carski rez? Če bo otroček prevelik, se lahko zgodi, da bodo tudi meni delali CR. Pa bi rajši kar naravno rodila. Sem nekje prebrala, da kljub temu, da je naravni porod stresen (tako za mamico kot otročka), je dobro, da gre malček skozi ozek kanal, ker se mu pri tem plodovnica iztiska iz pljuč. Drugače pa je danes brcal kot nor, ko sem sedela na zobozdravniškem stolu in mi je popravljala plombo. Joj, sem se trudila, da ne bi bila preveč napeta... In danes je moj prvi dopustniški dan. Partner je šel na Socialno delo po papirje za porodniško (še 60 dni!!), jaz pa sem odločena, da v tem tednu oz. vsaj v tem mesecu dokončam diplomo (sem šla kar na faks in tu skušam pisati... da me doma ne bi kaj zavajalo = ampak internet je povsod, ne?) Dežek pada, a naj vas kapljice spraljajo v dobro voljo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kar naj zdaj pada, da bo pol mir ko bomo vozičkale je pršu glih kar moj možiček domov mi samo povedat da HVALA hod okol in straši nosečnice, pa kaj hudiča dela že tri tedne v Logatcu nej se spoka da bom lahko vsaj pred hišo brez skrbi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:02:51
|
|
|
|
Anonimen
|
k.: upam da boš uspešno končala diplomo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:06:31
|
|
|
|
Dudica1
|
K.TJA tudi jaz sem slišala da se še plodovnica čisti ko gre skozi medenični kanal... moj prvi se jo je kar dosti napil in taki potem bruhajo ven to vodo in ga moraš pazit da se mu ne zaleti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 K.TJA tudi jaz sem slišala da se še plodovnica čisti ko gre skozi medenični kanal... moj prvi se jo je kar dosti napil in taki potem bruhajo ven to vodo in ga moraš pazit da se mu ne zaleti... moj se je pa rodil z CR. pa baje tud ni prc sam zadihal tako da so mu mogel mal pomagat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:12:24
|
|
|
|
girly
|
jaz pijem magnesol 3x na dan,tj skupaj 450 mg dnevno, ker mam kar hude lažne popadke. tud piše, da lahko 3x/dan. meni so tok predpisal tudi ginekologi, sicer pa lahko predpišejo tudi višje doze.tko je meni rekla sestra pri g.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:13:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 K.TJA tudi jaz sem slišala da se še plodovnica čisti ko gre skozi medenični kanal... moj prvi se jo je kar dosti napil in taki potem bruhajo ven to vodo in ga moraš pazit da se mu ne zaleti... moj se je pa rodil z CR. pa baje tud ni prc sam zadihal tako da so mu mogel mal pomagat moj je takoj zajokal in sam zadihal... to je drugo če se napije plodovnice potem rad to izbruhava in ga moraš skoz gledat kdaj se mu zaleti da ga takoj dvigneš... tako kot je K.TJA rekla se mu pa pri naravnem porodu še čistijo pljuča ko gre skozi ozek medenični kanal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:20:22
|
|
|
|
Dudica1
|
...pr nas je začelo snežit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...pr nas je začelo snežit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:34:04
|
|
|
|
peneja
|
OJ,ČVEKE!Se nism javla 3 dni ker mi je doma šel računalnik,zdaj pa sm spet v službi.S m mela nore 3 dni,sem nazadnje napisala,da grem po tamalo v vrtec in sm šla. Pa pridem tja in je vsa zaspana pa vroča pa jokasta,... Doma nič boljš sam vročina gor in 5 čudnih pik po telesu in jo peljem k DR.in mamo vodene koze. Prideme domov ,greme ležat vročina pa kar gor-joj kak tega ne maram!Ponoč pa 39,9 vročina,pa komaj dihala,zjutraj pa še bruhala,pa spet k DR.ma še angino povrh !Za znoret,mamo ospen, pa proti vročini, pa proti srbenju,pa mazilo,pa sme komaj prlezle do danes zjutri in je malo boljše!Js pa sm tak utrujena da me vse boli,nism spala 3 noči,čez dan tudi ne ker mojga cel dan ni doma in sploh ne vem kdaj bom počila?Se mi kar fclja,pa še dan je tak da bi kar spala. Aja,ker sem taka sem se ful ustrašla ker mojo kepico čutim čisto narahlo,pa še tamala me je ponoč tak brcnila v trebuh da joj,ker so jo koze na nogah srbele da je skakala. Upam da bo danes bolje in bome po 3 dneh spale.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:36:08
|
|
|
|
Dudica1
|
peneja čimprej se pozdravite... kako da si pa že v službi...a je šla že nazaj v vrtec...?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:36:33
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...pr nas je začelo snežit... Kaj se dogaja??? Samo ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:40:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...pr nas je začelo snežit... Kaj se dogaja??? Samo ne... ja PETRAZG pri nas je začelo med dežjem še snežit...ampak upam da ne misli resno kaj zamest,ker je blo že tko lepo sončno in toplo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 10:41:08
|
|
|
|
AKP
|
Me ni je g rekel v četrtek, da naj pijem magnezijeve tablete zaradi otrdevanja trebuha. Dvakrat sem imela normalni porod in upam, da bo tudi v tretje. Okrevanje po carskem rezu je dosti daljše kot pri normalnem porodu. Drugič sem bila po porodu kot rožica, nič šivana, polna energije in sem se lahko takoj 100% posvetila vsem članom družine.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?