|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
8.3.2009 11:46:47   
KatMat
zdej pa vas zapuscam ker me neki izpod cela gleda ker sem spet na rr user posted image user posted image user posted image
mu grem ena jajcka pripravit....papa

uzivajte danes-danes je vas dan!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.3.2009 11:48:24   
KatMat
krasna sprehajalna pot okoli jezera in romanticno kosilo za dan zena...majo posebne menije za danes...

sem pa drugac zaljubljena v jezersko...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.3.2009 11:51:11   
Dudica1
aha...no uživaj...se mogoče kdaj tam srečamo z vozički...user posted image user posted image user posted image
jaz grem pa en štuk nižje na kavo...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.3.2009 12:09:03   
Anonimen
no jaz sem po kosiluuser posted image zdaj pa zaslužen počitekuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.3.2009 12:12:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

krasna sprehajalna pot okoli jezera in romanticno kosilo za dan zena...majo posebne menije za danes...

sem pa drugac zaljubljena v jezersko...

kje je že jezersko????????????''

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.3.2009 12:22:46   
Anonimen
no a zdaj ste pa vse ušleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.3.2009 12:29:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no a zdaj ste pa vse ušleuser posted image

nismo ne...gremo pa res zdaj ven...je tok lepo da bi mela kr slabo vest če bi bla notr...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.3.2009 13:23:24   
Anonimen
ja saj verjamem, mi smo bili pa že dopoldne mal zunaj, zdaj bomo šli pa še na petkovc malouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
8.3.2009 17:16:45   
zoja10
zgleda da sm jst prva doma user posted image

sm bla na kavi na sončku...je zelo toplo...
no ja zdej ni več...user posted image

uživajte uživačkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
8.3.2009 17:20:23   
Dudica1
ZOJA10 lepo da si se imela super...tudi mi smo celo popoldne uživali na sončku...pomoje imamo prav malo barve...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
8.3.2009 17:31:23   
majuška10
No pa sem nazaj. Je bla pa res lepa nedelja. Kaj smo počeli: ob 9h sem mojga vrgla s postelje in sva šla na sprehod po kamniku, na eno kavico na sončka, pol sva se odpeljala na grad krumperk zvončke nabirat in konje občudovat, pol h tašči na kosilo, pol domov sobo spet urejat (zavese,..) zdej se jst odmaram, moj pa leti na košarko.
pa sej bi šla z njim, sam me je zadnjič vleku sem med enmi navijači sedela, mi je skor ušesa razneslo.
Tko da bom doma. lenarila še naprej. jutri pa služba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
8.3.2009 18:23:09   
Blueeyes
user posted image   i'm back

posteljica že v drugo pobarvana... zdej pa samo še 2x z rdečo barvo.. pa bo končana... jutr grem ponovno na CSD pa mine bo uspelo barvat... upam da bom mela kej več sreče kot zadnjič na CSD... drgač bom kr pretepla tisto babo...

sem pa prej popokala sosedovega 1-letnega sina in šla z njim in mojim frajerjom pa sevedo mojo user posted image  na sprehod... si delava prakso user posted image  user posted image  je bil tko priden... anma je marsikej povedal... skoz se je smejčkal.. upam da bo moja tud taka (upanje umre zadnje)

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
8.3.2009 18:25:09   
Anonimen
no mi smo tud doma, je blo prav superuser posted image user posted image user posted image mal na sončku, pol pa mal pr mami na maliciuser posted image user posted image user posted image preden sem šla pa domov sem pa pr teti na kmetiji še kravo pomovzla da sem mleko dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.3.2009 18:27:11   
Blueeyes
sem vedla da se lahko na eno zanesem da bo zihr tuki... juhu... čveki kako si?? kej utrujena??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.3.2009 18:28:15   
Anonimen
jaz sem pa na sociali že vse poštimala samo še paperje k sem jih v službo poslala moram dobit in jih nestuser posted image user posted image user posted image

no modrooka super da si pobarvala posteljicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.3.2009 18:30:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sem vedla da se lahko na eno zanesem da bo zihr tuki... juhu... čveki kako si?? kej utrujena??

sem kr mal utrujena tako da sem že v ležečem položajuuser posted image in seveda tukaj na netuuser posted image user posted image user posted image
kako si pa ti?

no ja sem pa 100% uživala na sončku in si nabrala polno skledo VITAMINA Duser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.3.2009 18:32:29   
Blueeyes
ooo, sej še ni pobarvana... le en del je pobarvan- natanko polovica.. še druga polovica me čaka...

jz sm mela pa zanč ful probleme na csd, tko da me jutri prov nč ne mika da grem spet tja...

me pa tok bolj veseli k mam jutri pregled... juhu, bom spet vidla našo dojenčico user posted image  user posted image  ... tko da morm dons še pod tuš... pa še eno igrco bom mal igrala... tok da premagam svojga.... k ga to jezi user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.3.2009 18:42:09   
Anonimen
ja naša na sociali je pa ful prjazna, in sploh ni nobenga problema, vprašaš lahko kar hočeš in ona ti po kmečko razloži tako da razume vsak laikuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja no saj nima veze, na polovici si žeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam da ne boš dokončala z barvanjem posteljice ko boš pršla iz P.user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr premagi user posted image da bo videl da smo tud ženske v nečem boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.3.2009 18:44:20   
Dudica1
no pa ste se prkazale...končno...user posted image
juhu...mene pa moj pelje zdajle ven na večerjo za dan žena...kao...no sej se nimam kej prtožvat...user posted image user posted image user posted image
malega spat midva pa ven...ha ha

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.3.2009 18:47:09   
Anonimen
o uau, blagor teb, moj pa tuki na kavču leži in gleda s sinkom risankeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.3.2009 18:51:59   
lake
Jst sm tud nazaj, sva se prebila čez gužvo na cesti. Na Pokljuki nor sonček, ful lepo, gneča itak user posted image . Samo sm pa ugotovila da nimam nobene kondicije, zmatrana sm k bi bla ma Triglavu user posted image user posted image .

Zdej pa mal poročila pogledat pa jureta&Ladota, čeprov mi gre Lado na živce, ampak bolš k Mario je pa vseen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.3.2009 20:46:25   
FLASK_A
ČERuser posted image

Mi smo nazaj, Jaka že spi, jaz sem cunje pospravla, moj pa iz avta zlaga... Smo pridni aneuser posted image Imeli smo se zelooo lepooo! Zelo lepo je bilo, sončno, pihalo je malo ampak ni bilo panike. Jaka je čisto naspidiran, komaj sva ga dala spat, je ful užival spet domauser posted image Sploh mi ni jasno, kako se ni nič zmatral, ko smo bili cel dan od domauser posted image

Grem pod tuš pa posteljo zrihtat (sem dala prat posteljnino), da bom v sveži spančkalauser posted image user posted image user posted image

Lep konec nedelje vam želim, jutri pa čimmanj napored delovni dan- tiste ki greste v službo sevedauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.3.2009 21:20:22   
mary12
LP

sem vas mal prebrala...pa zagledam čestitke za roj. dan. Je prišlo do napake. Moj RD je 8.8. kar pa je tudi že napisano pod avgustom. Tko da na srečo še ne praznujem. Nikar me ne postarajte. Ma pa moj možek jutri rd, pa je reku mogoče so pa mene mislile.hihi

ajd

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.3.2009 21:21:38   
Tanja_
Evo, še jaz se oglašam. Na morju je blo super fino. Me je lubi peljal na kosilo in na sladoled, majo tam v Cacau grški jogurt, je tok dobr,mmmm. Pa iz marine sva šla peške do Bernardina, kr konkreten sprehod. Zdej sm pa eno uro kolesarila, pa perilo pospravla, pa obesila. Zdej pa lenarim na kavču in čakam dragega, da pride s fitnessa.
Blue ti pa tam uno na CSD kr popedenej, tko da bo prjazna do takrat k se bom jaz pr njej oglasila.user posted image Iz kje točno pa si ti?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.3.2009 21:22:54   
HM84
No evo Flask_a, tud mi bomo dons v sveži pojstli spaluser posted image Jutri se ziher ne bom dvignila ven pred pol desetouser posted image

Drugač svs pa tud midva mislila tale lep dan izkoristit za kakšen lep sprehod. Sva se že odpravila v Postojno na en kofetek po kosilu, potem pa sva mislila it mal peš okoli Postojnske  jame, pa je preveč pihalo in bilo mrzlo, tako da sva se potem samo obrnila in šla domovuser posted image ... na štrudluser posted image

Pa lahko noč...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?