|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
19.3.2009 12:20:07   
Kasija
zoja10 modrček za dojenje si je res dobro kupiti bolj proti koncu nosečnosti. Take cenejše za sproti ima muller. Pa so kljub temu dobri, če ne za kaj drugega, pa za spanje. Če imaš večjo številko, pa je bolje, da potem kupiš kakšnega res kvalitetnega. Jaz sem si prejšnjič predelala triumphove modrce - prerezala naramnice in vstavila tiste elemente za odpret (se jih dobi v trgovinah s šiviljskim materialom). Moje številke ni bilo za dobit sicer.

k.tja hvala, mogoče te res še kaj vprašam. zaenkrat so me razveselili s aparatom za merjenje sladkorja, pa bomo videli kako bo.

Tanja_ Jaz sem prvega rodila v oktobru in sva domov prinesla od vročine premočenega otroka. Ne pričakujem, da mi bo šlo v drugo kaj bolje.user posted image V glavnem pravilo je, naj bi novorojenček imel eno oblačilo več, kot ga imaš ti zunaj. Torej, če boš ti imela majico + pulover + lahko jakno = 3 sloje, naj bi otrok imel 4. Četrti je lahko recimo dekica s katero ga pokriješ. Dekica je sploh zakon, ker ga lahko odkriješ v avtu, kjer je ponavadi topleje kot zunaj. Zaenkrat imam prvi polovici maja pripravljeno: bodi z dolgimi + majčko + plišastega pajacka brez rokavov + bombažne žabice + lahko jopico + dekico. Ideja je, da lahko skombiniram v primeru ledenega dežja vse zgoraj našteto, sicer pa bo šel domov v bodiju + bombažne hlače + jopica + dekica do avta. V glavnem jaz bom spakirala s sabo vse mogoče, da me ne bo skbelo. Taka pač sem. Ampak sicer lahko seveda prosiš dragega, da ti kaj prinese tudi od doma.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.3.2009 12:22:06   
KatMat
jaz za V porodnisnico ne mislim uzet nic za otrocka...mi bo ze pol ocka prnesu...bom pa nastimala doma v omaro da bo vedu kaj uzet...a ve mislite ze kr kuj sabo odnest??

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.3.2009 12:22:28   
zmajama
glede modrčkov za dojenje...kaj pa naj jaz, ko že imam zdaj D košarico user posted image  Si še naj večjega kupim?
Stekleničke mam pa jaz tudi od aventa, so mi ble nekak najbolj primerne. Za voziček pa sma se midva odločila za PP Skate, mama pa tudi že lupinico od PP.

No, pri nas na Ptuju pa sneži, jupii user posted image  Sej ne fejst, tako med dežjem malo. Brezveze, ko mi že tak ni več nobena jakna prav. Lahko bi se že začela malo bolj toplo vreme.

Drugače sem pa jaz tudi taka jokava pa prepirljiva, meni moj samo bu reče, pa mu že zamerim, pa se ne menim z njim, pol me pa sprašuje, kaj se tak držim user posted image . Zgleda da so res hormoni na pohodu in me hočejo zaj na koncu raztrgat, ker so me tud mozolji napadli, tak sem ko ena najstnica user posted image . Poleg tega pa sem še zadnjič jagode jedla, pa imam zdej sra... sem cela pikasta po nogah. Pa ko vem, da jih ne bi smela jest, samo kaj ko so pa ble tak lepe user posted image .

Pripravljam pa se na zagovor diplome (končno...user posted image ), upam da bom mela mal privilegij na zagovoru, pa me ne bojo dolgo mučili, ko bojo vidli nosečko. Bom jim na začetku že povedla, da imam čez mesec rok, pa naj ne pretiravajo, da ne bi slučajno se kaj prej zgodilo user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.3.2009 12:23:36   
elyy
mene pa zanimaaa..(zdj k berem d se je mali zredi za 300guser posted image user posted image )pr kerih tednih nosečnosti ti pogledajo kako je s težo kako beybi pridobivajo na kilogramih???user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.3.2009 12:23:49   
Anonimen
evo mene, jz sem tud fertik z ribanjemuser posted image user posted image user posted image tako da bom zdej ene tri dni dala miruser posted image če ne kr cel teden k mam drug teden ful laufanja, en dan jz pregled drug dan pa sinko tako da drug teden nič ne delamuser posted image

zdej pa samo še kosilo skuham in to je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.3.2009 12:27:40   
Anonimen
Sem si malo študijskega odmora vzela... upam, da ne bo trajal predolgo.

Dito - čestitam! (za otročkovo kilažo)

Zoja10 - sem si tudi jaz kupila eno košarico večji modrček, ampak predvsem zato, ker moje številke niso imeli, šele doma sem potem pomislila, da zaradi mleka res znajo bit' večje.
V porodnišnici, se mi zdi, vsaj 3 leta nazaj je bilo tako, pa modrca ne nosiš, baje da čim manj omejuješ prsi, da se mleko čim lepše nabere in steče... no ja, nekatere ga vseeno imajo (oboje: modrc in mleko).

user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.3.2009 12:29:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz za V porodnisnico ne mislim uzet nic za otrocka...mi bo ze pol ocka prnesu...bom pa nastimala doma v omaro da bo vedu kaj uzet...a ve mislite ze kr kuj sabo odnest??

no jz bom v P. nesla samo osebno higijeno zame, ostalo bom pa naštimala možeku da bo prnesu zadnji dan ko bomo šli domov, tako sem prvič naredila in tako bom tud zdejuser posted image

glede modrčka za dojenje, jz mam še od prvega kupljeno eno št. veči in to je vse en moderček, pa ga skor nisem rabilauser posted image oz. dva sem imela sam eden je noge dobiluser posted image

men še ni povedala koliko je težak user posted image mogoče bom v torek kaj zvedlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.3.2009 12:31:06   
pokica_
Živjo lepe nosečke!
Pa ste me le uslišale včeraj, ko sem rekla, da mi pripravte čtivo za danesuser posted image ! Pridne!
Spali smo kr, če ne računam tega, da sem od 23.-1.30 ponoči brala knjigo. Nisem mogla spat, ker je moj spet tako spretno srmčal, sn si pa knjigo prnesla, pa kozarc hladnega mleka in brala, pol pa zaspala nekje ob 2h ponoči.
Pr nas je pa full grdo vreme, sneg naletava že od jutra, pa full je hladno, nič kaj podobno včerajšnjemu. Gume smo pa mi tud že v nedeljo menjali, zato naj sneg gleda, da nebo zapadel. user posted image
KatMat, Dudica1, ....vse smo zdaj mnogo bolj občutljive v user posted image , deci morajo bit pa malo bolj potrpežljivi, ane? Sam kaj ko včasih res ne zastopijo. Mi2 sma mela zadnjič en dan frko, ko sma jedla govejo juhco, pa mi je blo tak fajn, ko sem ga čakala do 19h zvečer da prileze z šihta, pa dam večerjo na mizo in lepo srkam tisto juhco, pa mi moj reče mal bolj v resnem tonu, da kaj tolk srkam juho, da naj mal lepše jem, ...mi je skor žlica padla z rok, sem dobla solzne učke in odletela v kopalnico! user posted image  Pol se nisem pa z njim menla cel večer, se mi je pa moral valda 20x opravičt, da sem spet odprla usta! Pa res nisem tolk srkala tisto juhco, sam tečen je že prišel z šihta, ko ma tako gužvo, se je pa name in na juho spravo! Tk, da sploh večerje naprej noben ni več jedel, je pa ostalo za drug dan!user posted image  Drgač je pa full full  zlat in me skos crtlja in skrbi zame, sam včasih mamo me slab dan, včasih pa tud oni, ane? Nekdo pa mora bit krivc na koncu.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz bom na začetku body z dolgimi + majčka z dolgimi...potem pa bomo sproti videli

Jst bom tudi kr tak  začela oblačit. A je fejst narobe, če mam vse bodije take, da so ob vratu uni patentki za zapet, da pač niso tisti z vrvico? Je težko tako oblačit? Men se tisti nekok ne dopadejo, pa večino sem kupila v H&Mu, tam pa imajo same take na patentke. Ker sploh nimam nobenih tetra in mako majčkuser posted image
Cveka30, zdaj si pa že preveč pridna z pospravljanjem, saj te bo rodit prtisnlo od vsega tega dela!user posted image
Zoja10, jst sem si kupla v Millerju tiste modrce za dojenje, sem si pa kupla isto št. kot jo imam  zdaj, ker je bombažen in so kr vlke košarice. Mogoče si bom enga mal večjega vzela. Bom pa šla še v H&Ma pogledat, če majo kaj na zalogi.
KatMat, za P bom pa js tudi vse naštimala že v omaro, pa bo pol samo moj uzel in prnesel s sabo ko bo prišel po naju.
Zmajama, na zagovoru boš pa sigurno imela privilegij, nosečke smo itak nekaj posebnega, nimajo te kaj mučit. Vem kako je blo pr nas, ktera je bla nosečka, je dobla sam eno vprašanje, me ostale pa kr 5user posted image

Jst pa nevem kaj naj skuham za kosilo, sem premišljevala o piščančjem mesu v bučkini omakci+pire krompir+zelena solatauser posted image  
Nima nobene prave ideje, pa že od včeraj popoldam študiram kaj danes kuhat.

Zdaj sem bila pa spet predolga! Pa če je pa 4 strani za prebrat od včeraj, nisn jst krivauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
19.3.2009 12:31:49   
Anonimen
k.tj.: si me zdele spolnla da pred tremi leti ko sem mela prvega mi je res rekla sestra da če se da naj bom brez moderca!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.3.2009 12:34:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

Pripravljam pa se na zagovor diplome (končno...user posted image ), upam da bom mela mal privilegij na zagovoru, pa me ne bojo dolgo mučili, ko bojo vidli nosečko. Bom jim na začetku že povedla, da imam čez mesec rok, pa naj ne pretiravajo, da ne bi slučajno se kaj prej zgodilo user posted image

Zmajama, čim večji in čim bolj poudarjen trebuh na zagovoru in bo hitro mimo. Vsekakor držim pesti (saj drugače si pa ta glavno že naredila!) za čim višjo oceno! Kdaj?

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.3.2009 12:38:47   
Dudica1
pokica jaz sploh nisem imela majčk ker mi grejo na živce...imam različne bodije,uni k niso na preklop se samo novorojenčku malo težje da čez glavico pa tud to ni take panike jaz mam tud neki takih...user posted image
Za v P bom vzela samo stvari zase za user posted image pa zame za oblečt pa pol prinese očka ko naju pride iskat...user posted image

zoja10 kje v H&M imajo modrce za dojit???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.3.2009 12:40:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

zaenkrat so me razveselili s aparatom za merjenje sladkorja, pa bomo videli kako bo.

Naj ostane samo pri tem aparatu! Kolikokrat si moraš merit?

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.3.2009 12:40:26   
zmajama
k.tja ne vem še točno kdaj, še mi niso sporočilo, računam pa da v naslednjih 14 dneh sigurno al pa še prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.3.2009 12:41:04   
Anonimen
pokica: ko bi leuser posted image bi šla prc k ta trebuh mi je pa že ful napotauser posted image no ja veš čez 14 dni je cvetna pa bi rada mela do takrat pospravljeno generalno od glave do pete pa sem se zdaj lotla, da bom do takrat že mela pospravljenouser posted image user posted image
mam skojz tak opčutek da tud k pospravim je še vedno razkopanouser posted image kr nekiuser posted image vem ja ampak kaj čmouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.3.2009 12:46:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pokica jaz sploh nisem imela majčk ker mi grejo na živce...imam različne bodije,uni k niso na preklop se samo novorojenčku malo težje da čez glavico pa tud to ni take panike jaz mam tud neki takih...user posted image

Ja, pri tistih, ki se zavežejo, se hitro zgodi, da ima vso majčko pod pazduho, ko ga dviguješ in stalno se odvezujejo... so pa fini bodiji oz. majčke, ki imajo tiste sponkice - gumbke (saj ne vem, kako se jim točno reče) - ni ti treba otročka oblačit čez glavico in nič mu ne leze tja, kamor ni treba.
Ali pa pajacki, ki se zapenjajo spredaj (enostavni: ga položiš, nogice in rokice tja kamor morajo in zapneš) - ti so bili meni najboljši!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.3.2009 12:48:31   
Anonimen
zmajama, sporoči, da bomo navijale zate!user posted image

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.3.2009 12:50:29   
pokica_
Čakam, da mi še prijateljica prnese cotike od svojga malega, pa bom če bo treba še kaj dokupit. Upam da ima kaj, kar jaz nimam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.3.2009 12:53:08   
zoja10
ja dudica sm bla učeri v HM...sicer ne na rudniku ampak v gorici,  tko da pomoje na rudniku majo tud...
so lepi..mislm lepš kot uni v drugih trgovinah... user posted image

zdej sm mal omaro premetavala, že prou pogrešam mal raznolikosti k mam tok cot in mi nič ni prav..
sej sam še mal user posted image
jst sm une tetra pa mako majčke dobila rabljene od sestrične..če jih bom rabla jih bom če ne pa tud prou..

moj bo v porodnišnico prnesu tud za domou..oz sva zmenjena da bo tud kupu en kompletek on sam prej ku nas pride iskat...to bo še smeha najbrž...user posted image

zmajama...blagor tebi za zagovor..user posted image user posted image eni smo še mal daleč... no ja...tud status ma svoje prednosti user posted image

jaz danes pire krompir in filane paprike....njamsiiiiii

pol pa h tašči po dolgem času....user posted image user posted image     user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.3.2009 13:02:25   
pokica_
Ženske, kaj une ležalnike bote tudi uporabljale za user posted image ? Jaz premišljujem kakega in kje kupit, kakšna inf. mogoče? user posted image Je fajn, da imaš kam otroška odložit, da lahko v miru kaj postoriš po stanovanju, skuhaš...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.3.2009 13:17:54   
Anonimen
jz ga pr prvem nisem imela, k ni hotel bit not, voziček ali postelja, drugje pa že ni hotel bit, tako da zdaj za tega pa tud ne bom kupovala, ker mislim imeti samo še tegauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.3.2009 13:27:13   
elyy
mene pa zanimaaa..(zdj k berem d se je mali zredi za 300guser posted image user posted image )pr kerih tednih nosečnosti ti pogledajo kako je s težo kako beybi pridobivajo na kilogramih???user posted image
*ležalnik js pomoje sploh nebom nabavla takoj zato k mam mejhno stanovanje(40m2)tko d je lohka na začetku v postejlci pol bom pa vidla.... pol ga mogoče res kupm kj bo vsaj 2 mesca star,,da bo lohka zravn mene? 
kašne mate ideje za poslikavo otroških sobic..?k midva morva itak prebelt stanovanje tko d bova še sobico...?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.3.2009 13:36:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

*ležalnik js pomoje sploh nebom nabavla takoj zato k mam mejhno stanovanje(40m2)tko d je lohka na začetku v postejlci pol bom pa vidla.... pol ga mogoče res kupm kj bo vsaj 2 mesca star,,da bo lohka zravn mene? 
kašne mate ideje za poslikavo otroških sobic..?k midva morva itak prebelt stanovanje tko d bova še sobico...?

ej jz nimam pojma k tud ne vem kojk tehta zdejuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.3.2009 13:39:44   
KatMat
JOJ malce sem bila odsotna...delam kot zmesana...sem pridna danes...elyy raje nas ne sprasuj po barvi...ker ko nekaj izglasujemo pol mormo vidt slikce izglasovane barve na albumuuser posted image user posted image user posted image

jest sem tud mislila da bom kupila un lezalnik pa ga ne bom...baje da zavira otrokov razvoj motoricnih sposobnosti...ga bom raje položila v stajico

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.3.2009 13:40:44   
KatMat
glede teze je pa pr men tko da nimam pjma kolk je velika ne kok je tezka...ce nebi imela pregrade mi tud mv nebi izmerila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.3.2009 13:42:30   
lake
Men bo baje brat kupu ležalnik, od peg peregota. Je res fajn da ga lahko odložiš, pa kasneje lahko tid po flaški nanraniš. Mamice, ki jih majo so kr zadovoljne z njimi, bomo vidl kako se bo obnesu.

Kar se teže tiče, sm jst mogla mojo posebi prašat, ker sama od sebe mi ni povedala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?