Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 21:12:29
|
|
|
|
BAMBINA_
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 21:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A bos pokopala sanje BAGI ?
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 21:16:04
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A bos pokopala sanje BAGI ? ne, ne, BAGIjine sanje so čist ql. Mene je kap trofla, ko sem se uspela prebiti čez vso tole kolobocijo (no v bistvu me je že ene 5x vmes).
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 25.2.2009 21:17:28 >
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 21:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A bos pokopala sanje BAGI ? ne, ne, BAGIjine sanje so čist ql. Mene je kap trofla, ko sem se uspela prebiti čez vso tole kolobocijo (no v bistvu me je že ene 5x vmes). Se ena vztrajna :).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 21:19:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 21:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Počivaj v miru
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 25.2.2009 22:35:18
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz ti samo rečem, boh, da ti rata in da se vam ne bo treba nikoli vrniti nazaj.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 8:59:18
|
|
|
|
hothien
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz ti samo rečem, boh, da ti rata in da se vam ne bo treba nikoli vrniti nazaj. CatJa žeeeee, sam kaj ko majo v Ameriki tud internet.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 10:12:51
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz ti samo rečem, boh, da ti rata in da se vam ne bo treba nikoli vrniti nazaj. CatJa žeeeee, sam kaj ko majo v Ameriki tud internet. Ja,sam Karnisa ne bo znala po Jameriško napisat Ringaraja.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 12:45:12
|
|
|
|
alička
|
F... sem se prebila skuzi tole kolobaso. Zdej pa nujno rabim eno čokolado, sicer bi bolj sedlo kaj alkoholnega, da pridem k sebi, ampak sem na šihtu pssssssssst. Svaka čast ene pa res imate živce!
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 13:27:36
|
|
|
|
puncica
|
Kerensa kdaj bo nova tema da ne bo tak dolgcajt tu.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 13:48:45
|
|
|
|
ursi
|
Evo Kerensa, to bi blo nekaj zate.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 26.2.2009 16:34:19
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz ti samo rečem, boh, da ti rata in da se vam ne bo treba nikoli vrniti nazaj. CatJa žeeeee, sam kaj ko majo v Ameriki tud internet. Pri treh jobih pa res ne bo mela cajt za to. Upajmo.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 28.2.2009 22:32:16
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Svašta. Jaz pa cel teden na smučanju Kerensa, zanima me, ZAKAJ bi se želela selit? Men je tle tko fajn. To me pa res zanima. Je pa res, da njihov predsednik je bolj nobel, ampak to je pa tud vse.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 28.2.2009 22:36:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ob priliki na kavi, Zmaj.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 16:18:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kaj imaš to zaen avatar za hudiča Pokopališče
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 16:41:13
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kaj imaš to zaen avatar za hudiča Pokopališče NY pa njihov zelo znani park......
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 16:47:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Objave: 7760 Član od: 9.11.2006 Kraj: Hoče... al pa noče Status: prisoten Lep kraj, Freycha. Včeraj sem šla mimo.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 16:51:40
|
|
|
|
Freycha
|
zakaj pa citiraš moje podatke? a ni to NY?
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 16:54:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, na avatarju je že res Central park, ampak se itak slabo vidi . Citat? Ah, sem kar vse v kompletu citirala, ne samo tvoj kraj... lepe so Hoče, no, to sem hotela reči, nič drugega.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 19:39:08
|
|
|
|
Freycha
|
no, ti kar ciljaj na NY, ok? Hoče sploh niso tolk fajn pa lepe, pa tko.... NY je full boljši, zagotovo!
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 19:46:05
|
|
|
|
Olivija
|
glede izbire države. Glede na to, da se morate jezik šele naučiti, bi bilo čisto vseeno, če se preselite v kakšno bolj perspektivno državo. Izmed BRIC držav, bi se mi zdela najbolj primerna Brazilija. Dejstvo je, da ravno Brazilija daje našemu "razvitemu" svetu, kamor baje spadajo tudi ZDA, kar fajn misliti in na vsak način si želijo, da bi igrala po njihovih pravilih - so pa Brazilci face in se ne dajo.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 22:30:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Freycha - meni so bile Hoče na prvi pogled čisto všeč. Kaj več pa itak ne vem. Olivija - znam angleško in Brazilija mi ni zanimiva.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 22:59:37
|
|
|
|
Butterfly_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Freycha - meni so bile Hoče na prvi pogled čisto všeč. Kaj več pa itak ne vem. Olivija - znam angleško in Brazilija mi ni zanimiva. tej se pa v hoce presel
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 1.3.2009 23:00:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tako zelo mi pa spet ni všeč tam.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?