Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:09:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo super, od 22h- 8.15, ob 4h samo flaška.. za spanje. Tudi mi smo po včerajšnjem celodnevnem martinčkanju spali zelo dobro. Včeraj smo se cel dan potepali, sem se vsaj malo nadihala svežga lufta.. Kopalnico imam končno zrihtano, zdej me čaka samo še cota ... Pri nas piha kot pri norcih, je že šla vaza z mize..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:11:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. Boga revica. Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:11:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:13:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Valjar v roke pa buči dedcu Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:13:30
|
|
|
|
sesil
|
po dolgem času se javljam na raport me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje. barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus. ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke. pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer. Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla. pri nas je isto, zmeraj jaz forsiram za kam iti. on bi bil sam doma, oz v okolici doma, a avto in se kam odpeljat je pa težko. dedci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:14:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu Mene pa firbec daje - za kaj se gre?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:15:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Kljub zgodnjemu bujenju za spanje v posteljici. Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno Brez besed.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:17:37
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Pri nas piha kot pri norcih .Dopoldne smo bili pri mojih starših na obisku .Se je moj oče izkazal in dal denar za voziček ,saj imamo namen za Tilna kupit eno marelco.Potem smo šli pa v BC,smo ga imeli že ogledanega,je bil pa pokvarjen Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:20:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:21:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:52:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
no mi smo že po kosilu. manca in ati gledata TV in smučarske teke, mami pa more it par stvari speglat, ker je prazna omara
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:54:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo to pa je hitro
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:54:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje. barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus. ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke. pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka. Naša je zjutraj imela 38,2, zdaj ima pod 38, ampak še vedno je vročična. Apetita nima in če ugrizne v žlico pade v jok. Če jo malo bolj temeljito obrišem okoli ust v jok, ..... Za njo vemo, da jo zobki dajejo, ker se ga vidi skozi dlesen ampak še ni skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:54:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Pri nas piha kot pri norcih . Pri nas tudi Dopoldne smo bili pri mojih starših na obisku .Se je moj oče izkazal in dal denar za voziček ,saj imamo namen za Tilna kupit eno marelco.Potem smo šli pa v BC,smo ga imeli že ogledanega,je bil pa pokvarjen za tvojega očeta!!! Pa škoda da je bil ogladani voziček pokvarjem. UPam, da ga boste našli takega kot ga želite Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili Fajn kupujte
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:55:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo opa, ste pa zgodnji!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:56:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan In martinčkate kaj na sončku? Neeeeeeeeeeeeee, ker preveč piha Midva z Galom sva bila že dopoldan na doooolgem sprehodu in je bilo fantastično . Zdaj, ko bo vstal se bo najedel in nato nas do večera ne bo notri Uživejte še namesto nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:56:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno za spanje Glede učiteljice pa . Rajši ne komentiram. Še v srednji šoli nekateri ne vedo kaj je pomembno, kaj šele v Oš. Ja, edino na faksu si moreš delat zapiske sam, ne pa v OŠ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:57:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa res peglat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:47:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno Bravo Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:47:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu A v ta novi reviji to? Jo morem it kupit. Ja v novi reviji
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:49:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu Mene pa firbec daje - za kaj se gre? Kupi revijo , hecam se. Videk je v reviji na sliki, več ti bo pa verjetno povedala Srčekgirll
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:51:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje. barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus. ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke. pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka. Naša je zjutraj imela 38,2, zdaj ima pod 38, ampak še vedno je vročična. Apetita nima in če ugrizne v žlico pade v jok. Če jo malo bolj temeljito obrišem okoli ust v jok, ..... Za njo vemo, da jo zobki dajejo, ker se ga vidi skozi dlesen ampak še ni skozi. Pa to te ubije, pri vas pa to grozno dolgo traja, se mi obe smilita
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Plavalni pripomockimaca83 RRUporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?Rokavcki (
46%)
Obroc (
4%)
Fredov obroc (
38%)
Drugo (
2%)
Nic (
11%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!