|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
1.3.2009 10:02:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Noč je bila user posted image user posted image user posted image .  Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. user posted image  Zdaj spi, ker je bila čisto boga.

daj ji poljubčka od Nejca, da bo čimprej vredu

Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.

tebi pa en velik objem, pa res pojdi spat, da se malo spočiješ.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
1.3.2009 10:02:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Zdej sem pa res pečena zraven Nejca user posted image , mi je začel vse predale odpirat, še tiste ki so fajn težki in moreš bit kr močen da ga evn potegneš, ampak zgleda je za Nejca to mačji kašelj.

user posted image user posted image user posted image Jst Vidku ne pustim odpirat, pokažem mu kdo je šef in malo spremenim ali povzdignem gla. Kot, da to kej zaleže. Včasih ja včasih pa ne.  Itak mam pa tko narejene predale in vratca, da se počasi zapirajo, tko da se ne more uščipnit. Pa tud če bi se, bi vsaj vidu da je auč.user posted image

tud jst imam v kuhinji vse take predale, ampak v predsobi odpira predale s čevlji in jih ven vleče, pa vse v usta nosi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.3.2009 10:11:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

TJAŠA, JULIJA ,DAVUD  ZA 9 TKO

IN MANCA, GAL ZA 10 TKO

VSE NAJ NAJ

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.3.2009 10:11:27   
barbaw

Punce, ker ni 29 in 30 februarja, padejo nekateri hrošćki ven za obmesečnicouser posted image  Zato sem jih kar skupaj dala , da danes vsi praznujejouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
1.3.2009 10:35:49   
Srčekgirll

Zdej sem pa res pečena zraven Nejca user posted image , mi je začel vse predale odpirat, še tiste ki so fajn težki in moreš bit kr močen da ga evn potegneš, ampak zgleda je za Nejca to mačji kašelj.

user posted image user posted image user posted image Jst Vidku ne pustim odpirat, pokažem mu kdo je šef in malo spremenim ali povzdignem gla. Kot, da to kej zaleže. Včasih ja včasih pa ne.  Itak mam pa tko narejene predale in vratca, da se počasi zapirajo, tko da se ne more uščipnit. Pa tud če bi se, bi vsaj vidu da je auč.user posted image

tud jst imam v kuhinji vse take predale, ampak v predsobi odpira predale s čevlji in jih ven vleče, pa vse v usta nosi.

Pa probej narest tko, da se ne bojo odpirala čist do konca. Če maš kljuke po čez ( al pa kokrkol) jih zveži z kako elastiko. Vid je v dnevni že ene parkrat odprl vratca in se butnu po glavi, pa ga ni še izučilo. V usta je pa pa nese vse sorte.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
1.3.2009 10:49:42   
Srčekgirll
Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani.user posted image
Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala.
Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je mojuser posted image tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški.
Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se moremuser posted image .
Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.3.2009 10:52:39   
nia5

IN MANCA, GAL ZA 10 TKO

VSE NAJ NAJ

user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.3.2009 10:53:06   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako pa Gal že spiuser posted image user posted image . Sem mislila, da ne bo šlo tako zlahka pa me je sonček moj presenetiluser posted image user posted image user posted image

Mirno noč vam želim
user posted image

Priden fantek user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.3.2009 10:54:26   
nia5

Spanje, vsak dan bolš, brez alarmov zvečer. Ko je zaspal in po noč, vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
1.3.2009 10:57:53   
nia5
Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo.
Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje imeuser posted image , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.3.2009 11:07:08   
barbaw

Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani.user posted image
Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je mojuser posted image tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški.
Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se moremuser posted image .

Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla.

Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.3.2009 11:26:02   
suzy85

IN MANCA, GAL ZA 10 TKO

VSE NAJ NAJ

user posted image

joj, sem smotana! user posted image sem čist pozabla, da je bil prejšnji mesec krajši! se vidi, da je bila zgodnja ura!

Vse najboljše tudi od naju z Evo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
1.3.2009 11:27:56   
suzy85

Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla.

mi pa HB kr radi hodimo okrog, sploh če je lepo vreme. bomo počasi nabavli nahrbtnik za evo nosit, pa se bomo rekreirali po okoliških hribih! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
1.3.2009 11:33:19   
Soncnica Sandra ***
Dober dan!

Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici user posted image

Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ user posted image  in sicer funkcije user posted image . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
1.3.2009 11:34:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IN MANCA, GAL ZA 10 TKO

VSE NAJ NAJ

user posted image

joj, sem smotana! user posted image sem čist pozabla, da je bil prejšnji mesec krajši! se vidi, da je bila zgodnja ura!

Vse najboljše tudi od naju z Evo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za čestike vsem skupaj

Z Manco pa se pridužujeva lepim željam še za ostale slavljence user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
1.3.2009 11:34:20   
barbaw

mi pa HB kr radi hodimo okrog, sploh če je lepo vreme. bomo počasi nabavli nahrbtnik za evo nosit, pa se bomo rekreirali po okoliških hribih! user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi tašča mnenja, da je vseeno, če si doma zunaj ali pa greš na kakšna igrala. Meni pa to ni vseeno. Če bodo taki lepi dnevi in bo Maja ok bomo šli kam na igrala v kakšen park. Komaj čakam.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
1.3.2009 11:38:48   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
1.3.2009 11:39:33   
Soncnica Sandra ***

Dan!

Noč je bila user posted image user posted image user posted image .  Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. user posted image  Zdaj spi, ker je bila čisto boga.

Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
1.3.2009 11:40:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

vremeuser posted image spanjeuser posted image

jaz iščem za našo fračko poganjalec, da ji ga naročim, sej so zmešani cene so user posted image sem najdla enga, ki mi je všeč 80 EURuser posted image

kaj pa je bilo pri vas s spanjem narobe user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
1.3.2009 11:40:28   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo.
Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje imeuser posted image , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu user posted image

A v ta novi reviji to? Jo morem it kupit.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
1.3.2009 11:41:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, še to sem vam pozabila povedati:

Manci se že ful vidi š**** 5.zobka, in sicer dvojkica zgoraj user posted image

sem videla, da je samodejno naredilo zvezdice, sej jz sem mislila špico, ne pa kakšne grde besede user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
1.3.2009 11:41:45   
Soncnica Sandra ***
Zj grem pa južno kuhat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
1.3.2009 12:09:44   
mafi

MANCA (Soncnica Sandra ***)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!

user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
1.3.2009 12:45:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober dan!

Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici user posted image

Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ user posted image  in sicer funkcije user posted image . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje

Glede učiteljice pa user posted image . Rajši ne komentiram. Še v srednji šoli nekateri ne vedo kaj je pomembno, kaj šele v Oš. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
1.3.2009 13:05:34   
Anitka
Danuser posted image

In martinčkate kaj na sončku? Midva z Galom sva bila že dopoldan na doooolgem sprehodu in je bilo fantastičnouser posted image user posted image . Zdaj, ko bo vstal se bo najedel in nato nas do večera ne bo notriuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Sokovi
Pixicom

Kateri sadni sok najraje pije vaš otrok?

Otroški sokovi Dana (18%)

Pingo (55%)

Rauch (18%)

Capri-Sonne (0%)

Maraska (0%)

Lumpi (9%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!