Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:02:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. daj ji poljubčka od Nejca, da bo čimprej vredu Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda. tebi pa en velik objem, pa res pojdi spat, da se malo spočiješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:02:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Zdej sem pa res pečena zraven Nejca , mi je začel vse predale odpirat, še tiste ki so fajn težki in moreš bit kr močen da ga evn potegneš, ampak zgleda je za Nejca to mačji kašelj. Jst Vidku ne pustim odpirat, pokažem mu kdo je šef in malo spremenim ali povzdignem gla. Kot, da to kej zaleže. Včasih ja včasih pa ne. Itak mam pa tko narejene predale in vratca, da se počasi zapirajo, tko da se ne more uščipnit. Pa tud če bi se, bi vsaj vidu da je auč. tud jst imam v kuhinji vse take predale, ampak v predsobi odpira predale s čevlji in jih ven vleče, pa vse v usta nosi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:11:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TJAŠA, JULIJA ,DAVUD ZA 9 TKO IN MANCA, GAL ZA 10 TKO VSE NAJ NAJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:11:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, ker ni 29 in 30 februarja, padejo nekateri hrošćki ven za obmesečnico Zato sem jih kar skupaj dala , da danes vsi praznujejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:35:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Zdej sem pa res pečena zraven Nejca , mi je začel vse predale odpirat, še tiste ki so fajn težki in moreš bit kr močen da ga evn potegneš, ampak zgleda je za Nejca to mačji kašelj. Jst Vidku ne pustim odpirat, pokažem mu kdo je šef in malo spremenim ali povzdignem gla. Kot, da to kej zaleže. Včasih ja včasih pa ne. Itak mam pa tko narejene predale in vratca, da se počasi zapirajo, tko da se ne more uščipnit. Pa tud če bi se, bi vsaj vidu da je auč. tud jst imam v kuhinji vse take predale, ampak v predsobi odpira predale s čevlji in jih ven vleče, pa vse v usta nosi. Pa probej narest tko, da se ne bojo odpirala čist do konca. Če maš kljuke po čez ( al pa kokrkol) jih zveži z kako elastiko. Vid je v dnevni že ene parkrat odprl vratca in se butnu po glavi, pa ga ni še izučilo. V usta je pa pa nese vse sorte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:49:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:52:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* TJAŠA, JULIJA ,DAVUD ZA 9 TKO IN MANCA, GAL ZA 10 TKO VSE NAJ NAJ Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:53:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako pa Gal že spi . Sem mislila, da ne bo šlo tako zlahka pa me je sonček moj presenetil Mirno noč vam želim Priden fantek
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:54:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spanje, vsak dan bolš, brez alarmov zvečer. Ko je zaspal in po noč, vse tiho je bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 10:57:53
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:07:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer. Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:27:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer. Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla. mi pa HB kr radi hodimo okrog, sploh če je lepo vreme. bomo počasi nabavli nahrbtnik za evo nosit, pa se bomo rekreirali po okoliških hribih!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:33:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:34:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer. Saj mi tudi ne bi nikamor šli, če ne bi jaz težila. Saj je res, da imamo travo okrog hiše, pa Jaka ima od lani igralno hiško zunaj, ampak jaz bi vseeno kam šla. mi pa HB kr radi hodimo okrog, sploh če je lepo vreme. bomo počasi nabavli nahrbtnik za evo nosit, pa se bomo rekreirali po okoliških hribih! Pri nas je tudi tašča mnenja, da je vseeno, če si doma zunaj ali pa greš na kakšna igrala. Meni pa to ni vseeno. Če bodo taki lepi dnevi in bo Maja ok bomo šli kam na igrala v kakšen park. Komaj čakam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:38:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo. Je biu tko tečen, da groza. Vstal je pa ob 6:30 in začel navijat lunco ( k jo je dubu v telegramu), kao: Mami zbudu sm se, vstani. Pa sm ga k seb mal vzela, da sva se po cartala. Verjetno ste vse kam šla na izlet. Blagor vam. Mi bomo pa kot vedno, zopet doma. Je moj tko smotan, ko mu rečem, da pejmo kam, se mu ne da. K.u.r.....smotani moški. Uh, ..sm jezna nanj. Večino k majo familjo ( k jih mi2 poznava) nekam grejo, al v toplice, izlet,... pr nas pa ništa. A smo familja al nismo, je.b.e.mti. Ma nekam se morem . Nč, se slišmo kej kasneje al ap zvečer.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:39:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:40:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro vreme spanje jaz iščem za našo fračko poganjalec, da ji ga naročim, sej so zmešani cene so sem najdla enga, ki mi je všeč 80 EUR kaj pa je bilo pri vas s spanjem narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:40:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu A v ta novi reviji to? Jo morem it kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:41:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, še to sem vam pozabila povedati: Manci se že ful vidi š**** 5.zobka, in sicer dvojkica zgoraj sem videla, da je samodejno naredilo zvezdice, sej jz sem mislila špico, ne pa kakšne grde besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 11:41:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zj grem pa južno kuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 12:45:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno za spanje Glede učiteljice pa . Rajši ne komentiram. Še v srednji šoli nekateri ne vedo kaj je pomembno, kaj šele v Oš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 13:05:34
|
|
|
|
Anitka
|
Dan In martinčkate kaj na sončku? Midva z Galom sva bila že dopoldan na doooolgem sprehodu in je bilo fantastično . Zdaj, ko bo vstal se bo najedel in nato nas do večera ne bo notri
|
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!