tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje,moj je v nočni,jst se počutim malo boljše,me je končno nehalo zatilje bolet,mala pa že panča Kok je to super da mi ne vpije več po eno uro,pri varuški se je navadla tko lepo pančkat,da tud doma več ne izsiljuje z vpitjem,ok so redke izjeme,ampak lepo zapančka. Jo zdej dajem 2x tedensko pazit za 4 urce pa se moram pohvalt,da je moja psiha čist drgačna,počutim se super,končno lahko malo zadiham in v miru kaj pospravim in zlikam. Po eni strani imam kar malo slabo vest ker vem da sem zato na porodniški,da sem z njo,pa skoz se sekiram kaj si bo kdo mislil o tem,po drugi strani se mi pa zdi,da sem mogla mal izprečt ker mi je blo obupno težko,sploh k mojga ni skor nč doma k ma ruski turnus in še tisti 1 dan vmes ko bi mogu bit frej,mora it v spremstvo. nič ne imej slabe vesti, se bo navadila varuške in to ti je samo + za naprej, ti se pa tudi rabiš malo spočit. Sem pa opazla,da ima desno dojko povečano in trdo na otip,podobno kot da bi imela kako žlezo vneto,jo bom jutri najbrž peljala pogledat kaj je to?A ima katera izkušnje s tem? ne bi vedla A veste da grem 14.3.na koncert Oliverja Dragojeviča,nisem neki veliki fen,par pesmi je res lepih pa mal odklopa tud rabim,sploh pa je sobotni večer,večer za žur!!!!!!!!!!!!!!!!! kje pa bo koncert? Priprave na zakon so bile presenetljivo v redu,so nama predaval 3 župniki ampak to čist v izi in nobenga vsiljevanja vere ni bilo,potem ena zdravnica glede splavov in zakonski par,ki je poročen že čez 30 let.Spala sva vsak v svoji sobi sam sem se zbujala tko kot se doma ko se mala zbuja pa sem bla zjutri še bolj zmatrana kot ponavadi.Bila sem res presenečena nad njimi. No tko da uraden žegen imava tko da ohcet bo Grem malo prečekirat pa pridem nazaj