|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
25.2.2009 18:46:09   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hitri izračun penzije - pokojnine

user posted image

Idi v rit user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.2.2009 19:42:04   
špelin@
Dober večer user posted image

Če sodim po št. naklofanih  strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate.

Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super user posted image  Tudi sonček smo krepko izkoristili.

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

Kakšna aktualna tema tule gor danes?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.2.2009 19:45:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Če sodim po št. naklofanih  strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate.

Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super user posted image  Tudi sonček smo krepko izkoristili.

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

user posted image user posted image user posted image  user posted image    za striženje

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 828
25.2.2009 19:48:04   
tally
ku ku user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 829
25.2.2009 19:48:35   
tally

user posted image user posted image za striženje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 830
25.2.2009 19:49:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku user posted image

čiv čiv user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 831
25.2.2009 19:52:38   
Estrella*
Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem spet površno prebrala in vse pozabilauser posted image

Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cmuser posted image Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje dihamuser posted image

Palačinke...ja do nadaljnega jih ne bom jedla, to pa samo zato, ker ne vem kje je meja. Vem da pri eni ne bom ostala in potem raje ne jem.

Naty: sem kupila pri plevnikuuser posted image

edina: no toliko se mi pa res ne vidi. Mogoče čez kake 14 dni, bo pa res za pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image da si začela tudi ti z dieto. Upam, da te ne mine po 14 dneh.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 832
25.2.2009 19:52:53   
tally
a kej čivkate?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 833
25.2.2009 19:53:27   
Estrella*

O Špelin@ kako te bomo pa spoznale???user posted image user posted image user posted image  za pogumno dejanje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 834
25.2.2009 19:55:08   
Estrella*
Alja je spet prehlajena, toktrat je pokasirala od Andraža. Sedaj ima pa še malo povišano temperaturouser posted image  Ta zima mora res kamlu minit, ker drugače se mi bo odtrgalo.

tally: kaj kukaš?user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
25.2.2009 19:55:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem spet površno prebrala in vse pozabilauser posted image

Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cmuser posted image Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje dihamuser posted image

Palačinke...ja do nadaljnega jih ne bom jedla, to pa samo zato, ker ne vem kje je meja. Vem da pri eni ne bom ostala in potem raje ne jem.

Naty: sem kupila pri plevnikuuser posted image

edina: no toliko se mi pa res ne vidi. Mogoče čez kake 14 dni, bo pa res za pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image da si začela tudi ti z dieto. Upam, da te ne mine po 14 dneh.

user posted image user posted image user posted image user posted image za - cm
 a prideš jutr v domžale?

Neposredna povezava do sporočila: 836
25.2.2009 19:55:48   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image za striženje. Uf,..te dni so vodna znamenja ( ribi) in ni glih dobr za frizure pa striženje,...No, ja upam da bo frizura obstojna. Jst sm si včeri umila glavo in mam že za en šit frizuro.user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 837
25.2.2009 19:56:35   
Estrella*

Slab kažeuser posted image Jaz komaj tipkam, pa še zaspana sem kot sto user posted image . Alja vsatne samo 1x na noč, da ji zrihtamo nos, pa še Andraž ima spet nočne pohode in sem kaput

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.2.2009 19:56:41   
tally
Naty sem fullll vesela za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa pridno papajta jogurtke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
25.2.2009 19:57:57   
tally

Slab kažeuser posted image Jaz komaj tipkam, pa še zaspana sem kot sto user posted image . Alja vsatne samo 1x na noč, da ji zrihtamo nos, pa še Andraž ima spet nočne pohode in sem kaput

škoda, upam da se pozdravite user posted image user posted image user posted image , jaz se bom probala odkotalit na en kofiuser posted image , če bo imela mafi čas seveda

Neposredna povezava do sporočila: 840
25.2.2009 19:59:10   
katy82
Hej mačkice moje,moj je v nočni,jst se počutim malo boljše,me je končno nehalo zatilje bolet,mala pa že pančauser posted image user posted image user posted image

Kok je to super da mi ne vpije več po eno uro,pri varuški se je navadla tko lepo pančkat,da tud doma več ne izsiljuje z vpitjem,ok so redke izjeme,ampak lepo zapančka.

Jo zdej dajem 2x tedensko pazit za 4 urce pa se moram pohvalt,da je moja psiha čist drgačna,počutim se super,končno lahko malo zadiham in v miru kaj pospravim in zlikam.

Po eni strani imam kar malo slabo vest ker vem da sem zato na porodniški,da sem z njo,pa skoz se sekiram kaj si bo kdo mislil o tem,po drugi strani se mi pa zdi,da sem mogla mal izprečt ker mi je blo obupno težko,sploh k mojga ni skor nč doma k ma ruski turnus in še tisti 1 dan vmes ko bi mogu bit frej,mora it v spremstvo.

Sem pa opazla,da ima desno dojko povečano in trdo na otip,podobno kot da bi imela kako žlezo vneto,jo bom jutri najbrž peljala pogledat kaj je to?A ima katera izkušnje s tem?

A veste da grem 14.3.na koncert Oliverja Dragojeviča,nisem neki veliki fen,par pesmi je res lepih pa mal odklopa tud rabim,sploh pa je sobotni večer,večer za žur!!!!!!!!!!!!!!!!!

Priprave na zakon so bile presenetljivo v redu,so nama predaval 3 župniki ampak to čist v izi in nobenga vsiljevanja vere ni bilo,potem ena zdravnica glede splavov in zakonski par,ki je poročen že čez 30 let.Spala sva vsak v svoji sobi sam sem se zbujala tko kot se doma ko se mala zbuja pa sem bla zjutri še bolj zmatrana kot ponavadi.Bila sem res presenečena nad njimi.
No tko da uraden žegen imava tko da ohcet bouser posted image user posted image user posted image

Grem malo prečekirat pa pridem nazaj

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.2.2009 19:59:15   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mene še to čaka, da si prerežema popkovnicouser posted image user posted image

mene tudi user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.2.2009 20:02:12   
špelin@
Najpre: pejte se solit, ne uspem niti vsega prebrati, kaj šele komentirati user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Drsanje uspelo, sedaj pa šibam pod tuš, da se obrijem in letim na telovadbo. Danes morm bil lepa, ker imam meritve in bi kocine kazile pogleduser posted image

Lepo čvekajte, se javim zvečeruser posted image

user posted image
Držim pesti za minus cm user posted image

Punce vam moram povedat, da sem našo Estrello vidla v ponedeljek, vauuu punci se že konkreno poznajo izgubljene kilceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.2.2009 20:02:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd user posted image , sicer je pa še točil za povrh.

Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa hvala za odgovor.

Ohoho, user posted image  in čestitke za obletnico.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.2.2009 20:03:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čaw punce mojeuser posted image !!

Tkole po skor dveh tednih on pa off bolnice, se bova midva počas vrnila v normalo user posted image . Včeraj sva prišla domov in Žanovo stanje je tako: alergijo na mleko je očitno dokončno prerasel, nima intolerance na laktozo, včeri smo mu uvedli piščančka in danes je že jedel jogurt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Sonček je zuni pa tud če ne bi bil, bi bla js ful dobre volje user posted image . Včeri sm bedela od štirih zjutri, ker je bil moj revček od polnoči tešč in zarad lakote ni mogel spat, tko da sm danes ponoči spala 12 ur skupi!!! Jure in Žan sta se v dnevni igrala od sedmih, mami je pa spaaaalaaaa!! Tolk sm rabla to, ker me je ta bolnica čist ubila. Hvalabogu, da je konec!
Žan je zdele zaspal in bo mel očitno zdej samo en spanec na dan. Zjutri ob sedmih se je zbudil, zaspal ob enih, zdej pa računam na vsaj dve urci. Js morm pa mal pospravit in uredit neki stvari. Od jutr naprej, bom verjetno spet lahko mal spremljala RR, ker mam en kup obveznosti za danes pa sej razumete ane user posted image . Upam, da so vsi hroščki vredu in zdravi!

BRAAAAAAAAAAAVO, ŽAAAAAAAAAAAN!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
25.2.2009 20:03:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
25.2.2009 20:03:36   
špelin@

Neposredna povezava do sporočila: 847
25.2.2009 20:04:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj?

Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedlauser posted image pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hočeuser posted image

user posted image , Tajda.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.2.2009 20:04:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva iz posvetovalnice.user posted image Novi podatki:8450g,72,5cm,OG 45 cm.Naslednji pregled 27.5.
Dobila sva kremico za lička,ker je še vedno pikast še od zadnjič od čokolino,čeprav se že počasi suši.Če pa slučajno po 1 tednu ne bo izginilo,greva pa na testiranje.user posted image
Bil je pohvaljen,pa saj to so itak vsi,ampak je tako lepo slišatuser posted image

Edinaos...jaz bom koristila skrajšan delovni čas zaradi starševstva,tudi če bo nižje plačilo.Bomo že nekako.Če sedaj preživimo s porodniško,bomo tudi kasneje,saj bom takrat imela manj posojil.Nekako sem se odločila za to,ker bi rada veliko časa preživela z otrokoma,dokler sta še doma,kasneje bo pa itak že šola.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.2.2009 20:04:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2000-ko

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?