tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Ne obupat!Saj bo enkrat sigurno bolje.Tudi jaz primerjam naša dva in sta si tudi zelo različna.Nejc je bil čez dan živec,spal mi je le na rokah in v naročju,če sem ga odložila,se je takoj zbudil.Je pa od 7.meseca naprej prespal celo noč.S hrano sva imela borbe.Vglavnem čez dan borbe,ponoči pa mir. Tilen se pa še vedno zbuja in je ponoči,je pa čez dan čisto drug.Nosim ga ne,zaspi na kavču ali v postelji,zna se tudi sam igrat,kar se Nejc ni znal. Kar je kaj takega,da lahko nese v usta,pa da ni primerno,jaz odstranim,da ni kaj narobe.Omare bom tudi kmalu spet polimala oz.z elastiko zavezala,da mi ne bo odpiral.Tako kot je Nia napisala,je Maja le še premlada,da bi razumela besedico ne. Če ne zmoreš,si res omisli koga,da ti jo pomerka za kakšno urico,dve,pa boš ti spočita,pa tudi Maja bo čutila,da je mamica boljše volje
|