Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala.
Sori, tudi jaz sem tvoj ZS prebrala, ampak pozabila odgovorit
Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja
To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
ojoj pa kaj ljudem ni jasno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala.
Ma ne bom niti vam odgovarjala več. Kaj šele kakšnemu provokatorju se tukaj zaklepetam, pol me pa na junijkah nič ni.
Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce .
Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme)
kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?)
udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja
Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma
ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva
no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond
OPA a smo izgubili še eno blondinko?
v bistvu ne, sam sem mela mal uničene lase in si nisem upala dat čist blond barve, sem dala neko čudno svetlo za kak mesec, pol pa peroksid spet
sej boš jutri videla
Punce moje želim vam lahko in mirnooo noč , moram vam pa rečt, da ta provokator ima pa res bogat besedni zaklad , katastrofa od katastrofe
lepo in mirno noč vam želim
pa te jutri pokličem ko štartam od doma
Pišuka, sem pozabila barbaw vprašati, če je že prišla do konca knjige, zdaj mi je pa ušla spat...
sej bo še sigurno prišla kaj nazaj pogledat, sej ve, da bo nov del padel
Čakam 16 del, pol grem pa spat. ma ste res carice.
Očitno ti ne bo treba dolgo čakat, na ekranu vidim skoraj vsak drugi post blokiran