Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:54:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond Ej jst sm si zemljevid sprintala kok se do nje pride. Komot se pa dobive, pa greve skupi. Na FB al pa tuki na ZS pošl št. pa se lohk slišve. Če vama ne bo šlo, me komot pokličita, vaju magar počakam na MOL-u , jaz bom itak peš prišla ej edina, dej mi na FB al pa na ZS pošlji številko gsm-a pa te pokličem ko bom v Logatcu pa se dobimo na MOLu in gremo skupaj, če ti je prav?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:54:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. mah brezveze
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Živjo.A zdej si pa še ti prikokljala sem???? No, saj je ok. Veš, obstaja še kaj drugega kot rdeča rokica. Po vsej verjetnosti maš lahko blokiran IP, če boš tako nadaljevala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Živjo.A zdej si pa še ti prikokljala sem???? No, saj je ok. Veš, obstaja še kaj drugega kot rdeča rokica. Po vsej verjetnosti maš lahko blokiran IP, če boš tako nadaljevala. A se iz koga delam norce????Koga žalim slučajno???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:55:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage moje, očitno smo danes res nekaterim krepko padle v oko Blokirajmo in pejmo naprej, pa naj se folk v zid zaletava, če se hoče V nedogled se menda ne bo sama s sabo pogovarjala kr naj se, od zdej bom vsakega "vsiljivca" blokirala pa je Ej, meni zdajle res ni do pregovarjanja, rabim malo čvekastične sprostitve. Se moram RR teamu zahvalit za možnost blokiranja, sem jo tokrat prvič preizkusila enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Tvoje odgovore pa vedno rada preberem.Res. in kdo pol skoz tuki visi, če maš cajt vse brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:56:11
|
|
|
|
špelin@
|
*** SE NE PRIKAZUJE *** D best
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:56:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moje kako ste kaj Ojla mačka!!! Naša že pančka,je kr pridna čez dan,že hodi ob kavču,se spusti da stoji in zaploska bravo bravo in se spet prime nazaj Pridna je tale tvoja miška. Kako pa kaj zdravje pri vaju? Bulico ima še vedno sam mal obliko in velikost spreminja,enkrat je bolj ovalne oblike drugič pa okrogle in bolj izbuljena,sem poslala napotnico na endo amb na P,zdej pa samo upam da bomo kmalu na vrsti Aha, sem že prebrala. Držim pesti, da bo vse OK Sem ujela samo zadnjo stran pa še to zato ker se je Jana pohvalila,da Nejc hodi ,ja bravo mali mož,kolk je hitr minil vse to,še 2 meseca pa gremo v službe Grem še mal prečekirat kaj ste pisale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:56:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Jah takle mamo Sej nisi tud ti kak provokatorski tip? Bo takoj TALK TO THE HAND
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:56:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *** SE NE PRIKAZUJE *** D best
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:56:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *** SE NE PRIKAZUJE *** D best
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Tvoje odgovore pa vedno rada preberem.Res. in kdo pol skoz tuki visi, če maš cajt vse brat Sej Didlinaa je pri junijkah,al se motim??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Jah takle mamo Sej nisi tud ti kak provokatorski tip? Bo takoj TALK TO THE HAND
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond Ej jst sm si zemljevid sprintala kok se do nje pride. Komot se pa dobive, pa greve skupi. Na FB al pa tuki na ZS pošl št. pa se lohk slišve. Če vama ne bo šlo, me komot pokličita, vaju magar počakam na MOL-u , jaz bom itak peš prišla ej edina, dej mi na FB al pa na ZS pošlji številko gsm-a pa te pokličem ko bom v Logatcu pa se dobimo na MOLu in gremo skupaj, če ti je prav? SS imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja! za izpit!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:57:47
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Živjo.A zdej si pa še ti prikokljala sem???? No, saj je ok. Veš, obstaja še kaj drugega kot rdeča rokica. Po vsej verjetnosti maš lahko blokiran IP, če boš tako nadaljevala. A se iz koga delam norce????Koga žalim slučajno??? Ja,mal preber svoje poste za nazaj,če ti ni jasn ti pa itak ni pomoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Jah takle mamo Sej nisi tud ti kak provokatorski tip? Bo takoj TALK TO THE HAND Bodi brez skrbi. Zdej pa res grem na sosednji forum.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:58:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala. hvala.mislim, da barbaw je šla spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala. Kaj mi bo naredil??Ne,prosim ne,sej bom pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:59:15
|
|
|
|
tally
|
katy rdeča rokica
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:59:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Punce, kar na Admina se obrnte, bo vse kul. V roke 24 ur bo vse narejeno. Se pa umikam iz vaše teme. Lepo čvekajte še naprej. Sem barbaw poslala en Zs, pa ga očitno ni še prebrala. Ne ti kr čvekaj,a že kr 8 zobkov imate,kolk ste pa stari?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:59:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Jah takle mamo Sej nisi tud ti kak provokatorski tip? Bo takoj TALK TO THE HAND Imamo novo igračko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 22:00:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage moje, očitno smo danes res nekaterim krepko padle v oko Blokirajmo in pejmo naprej, pa naj se folk v zid zaletava, če se hoče V nedogled se menda ne bo sama s sabo pogovarjala kr naj se, od zdej bom vsakega "vsiljivca" blokirala pa je Ej, meni zdajle res ni do pregovarjanja, rabim malo čvekastične sprostitve. Se moram RR teamu zahvalit za možnost blokiranja, sem jo tokrat prvič preizkusila enako podišem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 22:00:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mate pa pestro tukaj. Jah takle mamo Sej nisi tud ti kak provokatorski tip? Bo takoj TALK TO THE HAND Bodi brez skrbi. Zdej pa res grem na sosednji forum. Brez zamere je blo mišleno v hecu Še kej se oglas
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?