Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem pod tuš in pridem nazaj. pa ne preveč vode pa žajfe porabit Nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo ene so takšne samo čisto črne drugih pa ne najdem na netu Ej, vedla sem katere
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Sem ga imela na sumu, da bo prvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:47:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:48:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jana malo pomoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju Isto ko pri nas, le da je šel od atija k meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju a sta ujela kako slikico ali posnetek. men je ratal pri marku 3slikice vstane,hodi in doseže pivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka Mene pa ful trga danes v kolenu. Me že x let ni tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:50:33
|
|
|
|
barbaw
|
Grem pred tv. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka Mene pa ful trga danes v kolenu. Me že x let ni tako. mogoče sprememba vremena ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem pred tv. Nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:55:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana malo pomoči. vauuuu hude , samo jaz nimam več samozavesti s to postavo za kaj tekega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:56:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko Škoda,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond OPA a smo izgubili še eno blondinko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:02:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani. Nekdo ima preveč časa-član od 5.3.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?