Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:46:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ? Sorry, ne bi vedela, po mojem skupni dohodki oz skupno gospodinjstvo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:52:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. daj se spakiraj dol s te teme ker te mam poln k....... pa nisi zanimiva ,veš šccc, zgleda ti je res dolgčas,
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 5.3.2009 14:54:27 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:56:06
|
|
|
|
nia5
|
Ku kuc, where are you? Meni se kavica kuha, pridem nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:56:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. daj se spakiraj dol s te teme ker te mam poln k....... pa nisi zanimiva ,veš šccc, zgleda ti je res dolgčas,
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:57:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika hvala vsem za plosk plosk pri avtu! smo par dni rabli , ampak se je splačalo...sva dobila v drugi leasing hiši za 24 € manjši obrok , kar se nama ful pozna ,..samo pač letanje je blo. pa te gare stare sva se končno rešla,... no, sicer mava zdaj tud rabljenega ampak ni v takem k....pa tolk star kot je bil tale Superca čmrlika poznam te fore leasing hiš, midva imava zdej obroak 287 €, pri drugih bi pa imela 330€...pol veš kakšne so razlike, tuki imava ful majhne obresti.. s tem da sva dala 5000 € pologa fajn, da sta našla tud vidva ugodnejšo varjanto. Mislim, moreš malo sam ponudbe zbrat, moj jih je, pa je temu kjer sva zdaj vzela dal pred nos vse ponudbe...je vzel najnižjo v roke pa je rekel, bomo še boljšo nardili.. in je pravi so,
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:58:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
Grem lukrecijo iskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:06:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ? nima veze,kdo odda,saj se gledajo skupni dohodki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:11:53
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa se je taaakkkooo vsrala zdaj, da sem jo komaj spucala , pa še ko zakleto mi je robčkov zmanjkalo, ki so mi za drek najbolj priročni, pol pa pucaj z vato in vodo tono kakija, pa pazit da noge in roke not ne namoči otroka neseš pod tuš pa ga potuširaš in je en dva tri fertik, pa nimaš nobenih problemov s pacanjem z vato, pa robčki pa še rok in nog ti ne more not pomočit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:12:59
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ? nima nobene veze kdo je vlagatelj, ker se gledajo skupni dohodki na člana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:14:16
|
|
|
|
barbaw
|
Danes smo pa extra zanimive.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:14:47
|
|
|
|
jana81
|
a po tIZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ? nima veze,kdo odda,saj se gledajo skupni dohodki tnx
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:16:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes smo pa extra zanimive. aha Nejc je spal samo uro in pol, uspelo mi je pomit in skuhat,dnevno pah prebrisat, pa napol kuhinjo začet pospravljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:19:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes smo pa extra zanimive. aha, ena je itak samo zato gor da vletava v teme, pa ma lušne smajlije za kazat a veš da njena hčerka obrne jezik za 90 zgleda mala dobro opleta z njim..ma po mami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2009 15:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:23:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes smo pa extra zanimive. aha, ena je itak samo zato gor da vletava v teme, pa ma lušne smajlije za kazat a veš da njena hčerka obrne jezik za 90 zgleda mala dobro opleta z njim..ma po mami Kje si pa to zvohala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:23:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes smo pa extra zanimive. aha Nejc je spal samo uro in pol, uspelo mi je pomit in skuhat,dnevno pah prebrisat, pa napol kuhinjo začet pospravljat Maja pa je spala slabo uro, popila 60 ml AM, ker ni hotela jest, pa naprej je sitna. HB je Jaka doma, da jo malo zamoti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:25:03
|
|
|
|
barbaw
|
lukrecija a tvoja mala ima danes roj. dan ali si bi mogla čas vzet za "popravilo" tickerja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:25:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan Enim domišlija deluje 100 na uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan Enim domišlija deluje 100 na uro Mogoče pa je po sebi sodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:25:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Lukrecija , če ti je dolgčas, ti kar čvekaj z nami, samo nivo prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:27:21
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika a je Mercator zraven tebe pospravil zunanja igrala pred zimo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:27:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw lukrecija a tvoja mala ima danes roj. dan ali si bi mogla čas vzet za "popravilo" tickerja? Verjetno ni časa, da bi popravila, ker mora bit na 4 mestih RR hkrati Ni tako multitasking kot večina majčic 2008
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:28:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lukrecija , če ti je dolgčas, ti kar čvekaj z nami, samo nivo prosim Kvari naš ugled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:30:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lukrecija , če ti je dolgčas, ti kar čvekaj z nami, samo nivo prosim Kvari naš ugled. Ne more, kvečjemu obratno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:30:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ? nima nobene veze kdo je vlagatelj, ker se gledajo skupni dohodki na člana. Pa kaj se vmešavaš v naše pogovore, punci? uuuu, pazi se... zdej te bodo raztrgale, te moje majčice.... mene imajo pa že full rade lukrecija če bi ti s kako pametno uletela, te ne bi nobena komentirala, puncica je vsaj pametno izjavo dala, tud če ni naša redna komentatorka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?