Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:32:11
|
|
|
|
jana81
|
evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:33:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz se v takem primeru vležem z njo tako da mi spi s trbuščkom na prsih in spima obe Sva ležale tudi tako, ampak se je začela dret po 5-10 min, pa sem jo mogla spet mirit, pa jovo na novo. Potem pa Calpolu je bilo ok, prej ji ga pa nisem mogla dat, ker ga je dobila pred spanjem in tako hitro ne smem dat drugo dozo. Niti kroglice niso pomagale. Če jo ful boli ne pomagajo, drugače pa so dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:43:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA A tud tvoj mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:45:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA A tud tvoj mleko Pa zdi se mi da so vsi neki mlečni gratali , Nia je prej pred spanjem vedno pila čaj, po novem pa mleko, pa magari le deci
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:47:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA A tud tvoj mleko Pa zdi se mi da so vsi neki mlečni gratali , Nia je prej pred spanjem vedno pila čaj, po novem pa mleko, pa magari le deci Sedaj ko bi mogli več GH, hočejo mleko Kdo bi jih razumel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:50:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju Alja. Ko bi moja tako dolgo spala, bi se jaz kdaj vlegla zraven. Me te ziher ne bomo prijavile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:59:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju Alja. Ko bi moja tako dolgo spala, bi se jaz kdaj vlegla zraven. Me te ziher ne bomo prijavile. V to ne dvomim, saj imaš tudi ti bremenilne dokaze(glej levo stran ) Kje je pa mafi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:02:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA A tud tvoj mleko ja ob 11.15 je pojedel 3/4 frutka, ob 13.15 pa še 190 AM, drugače bi ga mogla nosit da zaspi, tak mu dam pa flašo in zaspi, sicer se mene tišči....ne vem kak bo to v vrtcu zgledalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:12:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju Alja. Ko bi moja tako dolgo spala, bi se jaz kdaj vlegla zraven. Me te ziher ne bomo prijavile. V to ne dvomim, saj imaš tudi ti bremenilne dokaze(glej levo stran ) Kje je pa mafi? Za mafi pa nimam pojma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:13:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejc je zaspal, ampak sem mu morala dat mleko, no upam da se vsaj 2 ure ne oglasi, da grem likat in pomit po tleh.. SEE YA A tud tvoj mleko ja ob 11.15 je pojedel 3/4 frutka, ob 13.15 pa še 190 AM, drugače bi ga mogla nosit da zaspi, tak mu dam pa flašo in zaspi, sicer se mene tišči....ne vem kak bo to v vrtcu zgledalo. V vrtcu imajo svoj red, otroci se ga hitro navadijo, doma nas pa motajo okrog prsta, ker vedo da lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:17:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:20:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:24:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
hvala vsem za plosk plosk pri avtu! smo par dni rabli , ampak se je splačalo...sva dobila v drugi leasing hiši za 24 € manjši obrok , kar se nama ful pozna ,..samo pač letanje je blo. pa te gare stare sva se končno rešla,... no, sicer mava zdaj tud rabljenega ampak ni v takem k....pa tolk star kot je bil tale
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2009 14:26:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:28:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo Ja jst bi vas tud FULLLL rada spoznala v živo, posebej pa vaše otročke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo Ja jst bi vas tud FULLLL rada spoznala v živo, posebej pa vaše otročke. ja pol pa pridi, če nimaš prevoza se zmeni z kasso ali sesil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:39:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. Kaj še kar tu gor strašiš, če ti gremo tak v nos pa nas toliko ne beri!!! Zaradi tebe mi pač srček hitreje ne bije, prav smiliš se mi ker si tak patetična
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:40:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika hvala vsem za plosk plosk pri avtu! smo par dni rabli , ampak se je splačalo...sva dobila v drugi leasing hiši za 24 € manjši obrok , kar se nama ful pozna ,..samo pač letanje je blo. pa te gare stare sva se končno rešla,... no, sicer mava zdaj tud rabljenega ampak ni v takem k....pa tolk star kot je bil tale Superca
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:40:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju Alja. Ko bi moja tako dolgo spala, bi se jaz kdaj vlegla zraven. Me te ziher ne bomo prijavile. V to ne dvomim, saj imaš tudi ti bremenilne dokaze(glej levo stran ) Kje je pa mafi? Aveš da sem že zjutraj študirala kje je, ker se včeraj ni nič oglasila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:43:04
|
|
|
|
jana81
|
punce help Izpolnjujem vlogo za znižanje plačila vrtca... a je pomembno kdo je vlagatelj, se gleda na plačo ali skupni dohodki ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:43:06
|
|
|
|
nia5
|
Nia pa se je taaakkkooo vsrala zdaj, da sem jo komaj spucala , pa še ko zakleto mi je robčkov zmanjkalo, ki so mi za drek najbolj priročni, pol pa pucaj z vato in vodo tono kakija, pa pazit da noge in roke not ne namoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:45:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika hvala vsem za plosk plosk pri avtu! smo par dni rabli , ampak se je splačalo...sva dobila v drugi leasing hiši za 24 € manjši obrok , kar se nama ful pozna ,..samo pač letanje je blo. pa te gare stare sva se končno rešla,... no, sicer mava zdaj tud rabljenega ampak ni v takem k....pa tolk star kot je bil tale Superca čmrlika poznam te fore leasing hiš, midva imava zdej obroak 287 €, pri drugih bi pa imela 330€...pol veš kakšne so razlike, tuki imava ful majhne obresti.. s tem da sva dala 5000 € pologa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 14:45:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa se je taaakkkooo vsrala zdaj, da sem jo komaj spucala , pa še ko zakleto mi je robčkov zmanjkalo, ki so mi za drek najbolj priročni, pol pa pucaj z vato in vodo tono kakija, pa pazit da noge in roke not ne namoči ja in ponavad se pol še obrača kot vrtavka, da ja vse namažeš okol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?