Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:31:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a je Mercator zraven tebe pospravil zunanja igrala pred zimo? Ne, niti lani .. .Zakaj?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:33:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan Enim domišlija deluje 100 na uro Zgleda da je danes stolkla ŽE VEČ KOT GA Stolče zvečer, http://www.ringaraja.net/forum/m_3885556/mpage_2/key_/tm.htm#3887625
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika a je Mercator zraven tebe pospravil zunanja igrala pred zimo? Ne, niti lani .. .Zakaj? Ker bi šli na igrala, če bo toplo in suho seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:36:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan Enim domišlija deluje 100 na uro Zgleda da je danes stolkla ŽE VEČ KOT GA Stolče zvečer, http://www.ringaraja.net/forum/m_3885556/mpage_2/key_/tm.htm#3887625
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:36:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Zgleda da je danes stolkla ŽE VEČ KOT GA Stolče zvečer, http://www.ringaraja.net/forum/m_3885556/mpage_2/key_/tm.htm#3887625 očitno ni bil samo deci, pa mal je pomešala čas..al pa je zanjo 15h že čas za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:39:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. daj se spakiraj dol s te teme ker te mam poln k....... pa nisi zanimiva ,veš šccc, zgleda ti je res dolgčas,
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:39:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo Ja jst bi vas tud FULLLL rada spoznala v živo, posebej pa vaše otročke. ja pol pa pridi, če nimaš prevoza se zmeni z kasso ali sesil Bo,bo prevoz....mogoče pridem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo Ja jst bi vas tud FULLLL rada spoznala v živo, posebej pa vaše otročke. ja pol pa pridi, če nimaš prevoza se zmeni z kasso ali sesil Bo,bo prevoz....mogoče pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:45:56
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, že od daleč vidim, da imamo novo majčico, se je tako vljudno vklopila v naš čvek Faaaaaak, kako enim tisti girly smajliji čisto nič ne pristojijo O tem, da bi vsak moral pometati pred svojim pragom, pa raje ne bom napletala, ker za to pa res nimam časa IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V našem vrtcu imajo vsako leto dan z očeti in otroci delajo z njihovo pomočjo "presenečenje" za mamice. Lani so barvali vaze, letos pa bodo delali verižice. Me prav zanima kako bo to zgledalo. Ob zaključku leta pa bomo mogle mamice imet te verižice, da bodo tudi ostali videli kaj so naredili. Eno leto pa so na majice delali odtise rok, risali in .... Ful dobre majice so bile, pa še svetovno je zgledalo, ko so vse mamice in vzgojiteljice imele te majice oblečene. Kako zelo lepo Ej, zdajle mi je padel v oči podpis od puncice: Ne prepirajte se z bedaki. Opazovalci ne bodo videli razlike. Hudirjevo res je...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 15:48:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes smo pa extra zanimive. aha, ena je itak samo zato gor da vletava v teme, pa ma lušne smajlije za kazat a veš da njena hčerka obrne jezik za 90 zgleda mala dobro opleta z njim..ma po mami Kje si pa to zvohala? mela čas pa gledala po njenih debatah ja lukrecija ful si nam zanimiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:02:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:05:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi že 2,5h Pa kaj ji je danes.No se je oglasila, ko sem napisala stavek Šibam, da ne kdo ne prijavi CSD-ju na primer lukrecija high five, čmru... dobra kontra drugač pa ste pridne k ste se malo umirile.... zdej pa.... samo, da se poslovim od vas- (ste kar v krču)... ja, sej vem.. na žalost. Vam je vsaj srček malo pospešeno bil. WTF kokoš šcccccccccc stan Enim domišlija deluje 100 na uro Zgleda da je danes stolkla ŽE VEČ KOT GA Stolče zvečer, http://www.ringaraja.net/forum/m_3885556/mpage_2/key_/tm.htm#3887625 Zdaj mi je pa vse jasno, od kod izpadi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:05:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš Naš tud prihaja domov, jaz pa od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš Naš tud prihaja domov, jaz pa od doma uživaj mami, če ti bo pa dolgčas, pa ulet na kofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:14:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš Naš tud prihaja domov, jaz pa od doma uživaj mami, če ti bo pa dolgčas, pa ulet na kofi foušija ni višku
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:15:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Bay, bay se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:16:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bay, bay se tipkamo zvečer Uživaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:20:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa se je taaakkkooo vsrala zdaj, da sem jo komaj spucala , pa še ko zakleto mi je robčkov zmanjkalo, ki so mi za drek najbolj priročni, pol pa pucaj z vato in vodo tono kakija, pa pazit da noge in roke not ne namoči otroka neseš pod tuš pa ga potuširaš in je en dva tri fertik, pa nimaš nobenih problemov s pacanjem z vato, pa robčki pa še rok in nog ti ne more not pomočit. Oh sprobano, vendar ko jo neham tuširaz ali pa umivat v umivalniku, se začne tako dret, ker ona bi še , pol pa raje niti ne poskušam ker se mi zasmili, ker obožuje vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:22:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hej hej evo mene. no da povem: sem skuhala kosilo, vmes še malce vabila delala, Manci naredila kosilo in jo nahranila, pojedla kosilo, vse pospravila po kosilu, kavo skuhala, se z Manco igrla, sedaj se pa ati z njo ukvarja, tako A SEM LAHKO PROSIM MALO NA RR
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:22:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa se je taaakkkooo vsrala zdaj, da sem jo komaj spucala , pa še ko zakleto mi je robčkov zmanjkalo, ki so mi za drek najbolj priročni, pol pa pucaj z vato in vodo tono kakija, pa pazit da noge in roke not ne namoči otroka neseš pod tuš pa ga potuširaš in je en dva tri fertik, pa nimaš nobenih problemov s pacanjem z vato, pa robčki pa še rok in nog ti ne more not pomočit. Oh sprobano, vendar ko jo neham tuširaz ali pa umivat v umivalniku, se začne tako dret, ker ona bi še , pol pa raje niti ne poskušam ker se mi zasmili, ker obožuje vodo. nia: tvoje besede so take, kot bi jih jaz pisala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:23:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bay, bay se tipkamo zvečer uživej bejba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:23:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. no da povem: sem skuhala kosilo, vmes še malce vabila delala, Manci naredila kosilo in jo nahranila, pojedla kosilo, vse pospravila po kosilu, kavo skuhala, se z Manco igrla, sedaj se pa ati z njo ukvarja, tako A SEM LAHKO PROSIM MALO NA RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:23:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bay, bay se tipkamo zvečer Uživaj se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:23:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš Naš tud prihaja domov, jaz pa od doma uživaj mami, če ti bo pa dolgčas, pa ulet na kofi foušija ni višku dvojna fovšija, štej še mene zraven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?