|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 15:51:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: christy
hej špelin..mal udiram na vašo temouser posted image ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjevuser posted image ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a???user posted image user posted image

Ej, hvala user posted image
Ne, nimaaaaaaaaaaam user posted image  Ups user posted image

A se bo on spomnil?

10 let sta poročena že? Iii, lepo. user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
4.3.2009 15:51:20   
aurora28
Sem pogledala naročilo avta in piše dobavni rok: dat. končne izdelave 1/3. + 30 dni dostava, do 31.3.2009 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4002
4.3.2009 15:51:28   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš user posted image

Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenjeuser posted image user posted image user posted image
Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlicouser posted image

Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla user posted image , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 4003
4.3.2009 15:51:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nia spi že dobro uro user posted image

Prej sem cote zlagala v omaro in sem spet skoraj znorela. Moj user posted image vedno ko si sleče pulover, ki še ni za prat stlači not, tak kao zloženega, pa sem mu že rekla, da naj ga raje flikne kam in ga bom jaz zložila kot treba, ne pa da je pol vse nabulano user posted image . Pol pa zlagam za njim ko neka... Pa da o kratkih majicah ne govorim, kr vse postrani kupi stojijo, ker rovari kero bo obleko, joj.

Jaz samo zaprem omaro pa je. HB ne rovari noter, če pa že kje na sredini ven vzame, pa pazi, da se vse ostalo ne zmečka. Sigurno ne bi pospravljala za njim. pa naj ima zmečkano, če hoče.

Kar je modrega, velja za mojega user posted image  No, citat od barbaw bi moral pisati takole: ne pospravljam za njim, kar naj ima zmečkano, če ne zna pazit, kako kaj ven jemlje.

Tudi jaz ne. Zlikam , pospravi v omaro on, kako pa ven jemlje mi je pa kratko malo vseenouser posted image

moj že tud ve, da je zmečkano pač ostalo zmečkano zaradi njega...in njegovega ven jemanja...
pa naučil se je in zdaj kdaj pa kdaj reče a bi mi ti prosilm zložla tole, ker še ni umazana user posted image user posted image user posted image  
no včasih pa pozabi, pa pol postane naenkrat vsrana in čez par dni po ennem nošenju v umazanem perilu user posted image

temu ustrezno jaz pol kdaj pozabim dat noter ko se pere user posted image user posted image user posted image  Pst ne mu povedat, pol pa kje je ona? jaz pa kera,? a on zmečkana? user posted image

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
4.3.2009 15:52:23   
špelin@

hej špelin..mal udiram na vašo temouser posted image ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjevuser posted image ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a???user posted image user posted image

A se bo on spomnil?

Spomnil se bo že, ampak glede darila je bolj zapleteno: midva bi si za darilo privoščila nekaj v dvoje, kar pomeni, d aje treba dobit varstvo za vse 3...

Neposredna povezava do sporočila: 4005
4.3.2009 15:52:49   
špelin@

špelin@: imš mail

Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit?

Jaz sem mislila, da si je žeuser posted image

A nima več tiča?

Ne vemuser posted image

KLIK

Še ima tiča user posted image  Zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4006
4.3.2009 15:53:16   
nia5

A nima več tiča?

Kar direktno vseka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
4.3.2009 15:54:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Sem pogledala naročilo avta in piše dobavni rok: dat. končne izdelave 1/3. + 30 dni dostava, do 31.3.2009 

A je kaj drobnega tiska? Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se posvetovala s kakšnim pravnikom, če imata možnost.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.3.2009 15:54:58   
suzy85
Jaz sem ugotovila da mi ful več poje če jo pustim na tleh, da ne rabi bit čist pri miru. Mogoče to ni kul, vendar mi dejansko poje 1x več če malo lazi sem in tja in vedno ko jo pokličem ima že kljunček odprt. Pravkar mi je zmazala (količinsko ne tehtam tak da ne vem) pretlačeno in nasekljano, košček purana, en mali korenček, cvetek cvetače, pol krompirčka in malo rezancev iz juhe in zalito z golažem, no pustila je kako četrtino, ker je keks našla user posted image , če bi jo v naročju ali pa v stolčku hranila pa bi pojedla pol tega user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.3.2009 15:55:48   
nia5

A se bo on spomnil?

Spomnil se bo že, ampak glede darila je bolj zapleteno: midva bi si za darilo privoščila nekaj v dvoje, kar pomeni, d aje treba dobit varstvo za vse 3...

To bo težje izvest kot darilo kupit ne?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.3.2009 15:57:18   
špelin@

A se bo on spomnil?

To bo težje izvest kot darilo kupit ne?

Pošteno povem, da me boli vstavinekaj user posted image  za darilo (tako, ki ga zaviješ in nekomu daš), rada bi malo relaksacijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.3.2009 15:57:44   
nia5

Hojla, sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image .
Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče user posted image user posted image user posted image Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto.
V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost user posted image
Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada???

user posted image frdamani user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.3.2009 15:58:04   
Taanikaa
špelin,ko bojo otroc zaspal pa kej pripraviš..mal svečke in kaka večerjica..in imaš nekaj za v dvoje in še varstva ne rabišuser posted image ..pa kako fensi perilouser posted image

a ni to relaksacija?hehe

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.3.2009 15:59:44   
špelin@

špelin,ko bojo otroc zaspal pa kej pripraviš..mal svečke in kaka večerjica..in imaš nekaj za v dvoje in še varstva ne rabišuser posted image ..pa kako fensi perilouser posted image

a ni to relaksacija?hehe

Bi bilo super, če bi Gregi spal user posted image

Evo, obisk je tu user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.3.2009 16:00:32   
barbaw

Hojla, sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image .
Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče user posted image user posted image user posted image Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto.
V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost user posted image
Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada???

Če bosta čakala na tak avto kot sta hotela bi mogla dobit kakšen popust. A so vama dali vsaj pismeno rok?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.3.2009 16:00:35   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???'

Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava peklauser posted image

HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam.

Ponavadi uniči tisto ta novouser posted image To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat

zdej se pa po kolenih pridrajsa do punceuser posted image

Po moje se postavljajo pred puncamuser posted image , mamina denarnica pa user posted image Upam, da Alja ne bo tak razgrajač kot je Andraž. Pa tako priden je bil tja do 5 leta, sedaj ta tak user posted image user posted image user posted image

Da ne bo še hujša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.3.2009 16:00:39   
barbaw

A nima več tiča?

Ne vemuser posted image

Še ga ima. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.3.2009 16:00:43   
barbaw

Zbira prosotvoljne prispevke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.3.2009 16:00:46   
barbaw

Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš user posted image

Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenjeuser posted image user posted image user posted image
Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlicouser posted image

to glih ni najbolj ok

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.3.2009 16:01:28   
barbaw

a ni to relaksacija?hehe

Bi bilo super, če bi Gregi spal user posted image

Evo, obisk je tu user posted image

Ti bi rabila varstvo vsaj za Gregija.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.3.2009 16:02:02   
Estrella*

Potem do 31.3 ne moreš nič, razen nižat ceno za redi tega, ker ne bo popolen

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.3.2009 16:03:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???'

Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava peklauser posted image

HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam.

Ponavadi uniči tisto ta novouser posted image To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat

zdej se pa po kolenih pridrajsa do punceuser posted image

Po moje se postavljajo pred puncamuser posted image , mamina denarnica pa user posted image Upam, da Alja ne bo tak razgrajač kot je Andraž. Pa tako priden je bil tja do 5 leta, sedaj ta tak user posted image user posted image user posted image

Da ne bo še hujša. user posted image

Potihooooooooo pšššštttt

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.3.2009 16:04:42   
Estrella*
Špelin@: kaj ko bi mami prišla zvečer do vas, vi2 bi pa skočila malo ven na kako večerjo. Tiste 3 urce bi pa že šlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.3.2009 16:10:50   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image

Moja se tega še na srečo v tej obliki ni spomnila, me pa ko ji rečeš da naj da gic gic mamici., samo po njih skoz žgečka user posted image

Sm se skor polulala. Mene je pa Vid včasih prijel, če sm ga vprašala: Kje ma mami cuc,cucuser posted image user posted image user posted image , zdej pa ne več.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.3.2009 16:36:39   
Estrella*
Alja je spila 200AM in spi že dobrih 20minuser posted image user posted image Očitno ji je bilo 80g kosila pred 2h premalo, da je spila celo flašo mlekauser posted image
Jaz grem pod tuš in se bom počasi odpravila telovadit. Pridno čvekajte.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?