|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 14:59:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???'

Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava peklauser posted image

HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam.

Ponavadi uniči tisto ta novouser posted image To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat

zdej se pa po kolenih pridrajsa do punceuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
4.3.2009 15:11:19   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nia spi že dobro uro user posted image

Prej sem cote zlagala v omaro in sem spet skoraj znorela. Moj user posted image vedno ko si sleče pulover, ki še ni za prat stlači not, tak kao zloženega, pa sem mu že rekla, da naj ga raje flikne kam in ga bom jaz zložila kot treba, ne pa da je pol vse nabulano user posted image . Pol pa zlagam za njim ko neka... Pa da o kratkih majicah ne govorim, kr vse postrani kupi stojijo, ker rovari kero bo obleko, joj.

moj tudi, sam mu kr pustim. sem nekaj časa zlagala za njim, zdej pa ne več! vsake tolk časa pa začne gnjavit, da kje je ta in ta majca. in vedno jo najdem v omari, po možnosti pod hlačami, pižamo... user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
4.3.2009 15:17:02   
barbaw

Prej sem cote zlagala v omaro in sem spet skoraj znorela. Moj user posted image vedno ko si sleče pulover, ki še ni za prat stlači not, tak kao zloženega, pa sem mu že rekla, da naj ga raje flikne kam in ga bom jaz zložila kot treba, ne pa da je pol vse nabulano user posted image . Pol pa zlagam za njim ko neka... Pa da o kratkih majicah ne govorim, kr vse postrani kupi stojijo, ker rovari kero bo obleko, joj.

Jaz samo zaprem omaro pa je. HB ne rovari noter, če pa že kje na sredini ven vzame, pa pazi, da se vse ostalo ne zmečka. Sigurno ne bi pospravljala za njim. pa naj ima zmečkano, če hoče.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
4.3.2009 15:27:22   
špelin@
Uf, danes pa tako pridno čvekate, da sem malo izgubila nit user posted image  Ne vem, kaj bi sploh komentirala, ker bi rada vse, ampak je preveč user posted image  Pa bom bolj skromna.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Mene je vedno bolj strah, da je nov zob na pohodu. user posted image user posted image user posted image  Tok je sitna, da se mi bo zzzzmmmmmmeeeeešššššaaaalllllooooo. ponavadi ni bila čez dan ampak samo ponoči, to pa je tu mač. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Me je kar stisnilo, ker vem, kako zaje.ba.no je user posted image

Srčekgirll, o kakšnem mailu je to govora, ko se vse zgražajo user posted image
Un račun je pa user posted image user posted image

Zdajle pa že komaj čakam, da pride na obisk ena od mojih najboljših prijateljic user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
4.3.2009 15:29:39   
aurora28
Hojla, sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image .
Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče user posted image user posted image user posted image Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto.
V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost user posted image
Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
4.3.2009 15:30:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo, že pa nekaj smrdi tu v kuhinji. Je že zopet tretjič pokakan danes. Včeraj je bil 4x, mislim, plenice so pa zastonj ali kaj???'

Mami še malo počakaj ko bo začel uničevat obleke in čevlje, tam te bo tud glava peklauser posted image

HB, da imam res ogromno cot za njega, tudi za kasneje, za čevlje pa se že križam.

Ponavadi uniči tisto ta novouser posted image To se drajsajo po kolenih v šoli in ne vem kaj hudiča še delajo. Pa prej ni bil tak, sedaj ga je začelo metat

zdej se pa po kolenih pridrajsa do punceuser posted image

Po moje se postavljajo pred puncamuser posted image , mamina denarnica pa user posted image Upam, da Alja ne bo tak razgrajač kot je Andraž. Pa tako priden je bil tja do 5 leta, sedaj ta tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
4.3.2009 15:30:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mene je vedno bolj strah, da je nov zob na pohodu. user posted image user posted image user posted image  Tok je sitna, da se mi bo zzzzmmmmmmeeeeešššššaaaalllllooooo. ponavadi ni bila čez dan ampak samo ponoči, to pa je tu mač. user posted image

Pri nas se tudi nekaj dogaja,saj mu moram najprej namazati s calgelom,da potem je.po žlici mu gre,flaško pa noče zagrabiti

Maja pa ne mara Calgela, Jaka pa ga je pocmokal. user posted image

Alja ga ima rada, tudi calpoluser posted image  Kosilo je bila ena sama katastrofa: 80g in konec. Jaz sem res utrujena od tega futranja.Sem ji dala govedino narezano, da bi sama jedla, pa je samo razfrćkala okoli sebe v usta pa ni šansuser posted image user posted image user posted image
Kje je še vrtec...........................

Alja ni niti malo podhranjena, tako da ne sekiraj se. Ne vem, kako bi ti te dni shajala z Varjo, ker je pa res katastrofa, ker zelo malo je.

Norela bi kot zdajuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
4.3.2009 15:30:15   
Estrella*

Ne sekiraj se, Nia včasih poje normalno, včasih pa ful malo. Jaz ji pol kak keks dam ali pa kruh da gloda. Pa saj 80g tudi ni tako grozno malo, preveč se sekiraš user posted image

Malo je v primerjavi z 250g, ko jih je prej jedla. No itak nimam kaj, samo to futranje mi gre res pošteno na jetra. Ko sva se dojile je bilo tud kar naprej samo prosenjeuser posted image user posted image user posted image
Men gre bolj kot količina na živce, da jo moraš prosit za vsako žlicouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
4.3.2009 15:30:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
4.3.2009 15:32:14   
špelin@

Jaz samo zaprem omaro pa je. HB ne rovari noter, če pa že kje na sredini ven vzame, pa pazi, da se vse ostalo ne zmečka. Sigurno ne bi pospravljala za njim. pa naj ima zmečkano, če hoče.

Kar je modrega, velja za mojega user posted image  No, citat od barbaw bi moral pisati takole: ne pospravljam za njim, kar naj ima zmečkano, če ne zna pazit, kako kaj ven jemlje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
4.3.2009 15:34:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hojla, sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image .
Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče user posted image user posted image user posted image Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto.
V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost user posted image
Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada???

Sr.anje user posted image
Kako je meni tole poznano........... user posted image  Midva sva za en mesec zamude izsilila nadomestni avto!

Kaj ti pripada, je pa zelo subjektivna stvar avtohiše same, koliko se ji gre za kupca...

Vso srečo user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
4.3.2009 15:35:44   
Estrella*
špelin@: imš mail

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
4.3.2009 15:37:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kar je modrega, velja za mojega user posted image  No, citat od barbaw bi moral pisati takole: ne pospravljam za njim, kar naj ima zmečkano, če ne zna pazit, kako kaj ven jemlje.

Tudi jaz ne. Zlikam , pospravi v omaro on, kako pa ven jemlje mi je pa kratko malo vseenouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
4.3.2009 15:39:48   
špelin@

Zanimivo. A ni Salome rekel/rekla, da si bo to dal/-a naredit?

Neposredna povezava do sporočila: 3989
4.3.2009 15:40:36   
Estrella*

Šituser posted image  Kot ti je že Špelin@ napisala , pojdi v avtohišo in se probaj maximalno izpogajat. To je vse kar lahko narediš, razen, če imaš kaj pisno zagotovljeno.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
4.3.2009 15:41:29   
Estrella*

Jaz sem mislila, da si je žeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
4.3.2009 15:42:24   
Čmrlika

Tudi jaz ne. Zlikam , pospravi v omaro on, kako pa ven jemlje mi je pa kratko malo vseenouser posted image

moj že tud ve, da je zmečkano pač ostalo zmečkano zaradi njega...in njegovega ven jemanja...
pa naučil se je in zdaj kdaj pa kdaj reče a bi mi ti prosilm zložla tole, ker še ni umazana user posted image user posted image user posted image  
no včasih pa pozabi, pa pol postane naenkrat vsrana in čez par dni po ennem nošenju v umazanem perilu user posted image

temu ustrezno jaz pol kdaj pozabim dat noter ko se pere user posted image user posted image user posted image  Pst ne mu povedat, pol pa kje je ona? jaz pa kera,? a on zmečkana? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 3992
4.3.2009 15:42:36   
špelin@

Šituser posted image  Kot ti je že Špelin@ napisala , pojdi v avtohišo in se probaj maximalno izpogajat. To je vse kar lahko narediš, razen, če imaš kaj pisno zagotovljeno.

Vrag je, ker običajno na pogodbi piše, da je rok dobave približno, cca., okrog,... toliko in toliko mesecev. Nikjer ne piše točen rok in ev. penali! Kar je pri mnogih drugih storitvah in blagu strogo določeno v pogodbi user posted image

Aja, user posted image  od jane81 in nine7 bi o tem vedela več povedati, ampak dvomim, da bi šla v lastno skledo pljuvat... No, kakšen nasvetek morda? user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.3.2009 15:46:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3993
4.3.2009 15:43:12   
špelin@

A nima več tiča?

Neposredna povezava do sporočila: 3994
4.3.2009 15:45:26   
Taanikaa
hej špelin..mal udiram na vašo temouser posted image ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjevuser posted image ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a???user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
4.3.2009 15:45:31   
aurora28
Res je šit user posted image . Jutri greva tja in bom kar rekla, da to ni moj problem, ampak njihov in da zahtevam še kakšen popust, ker ne bova dobila to kar si midva želiva. Majku jim user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
4.3.2009 15:47:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: christy
hej špelin..mal udiram na vašo temouser posted image ..sam da te pozdravim na hitrco..vidim da imaš cel kup enih tickerjevuser posted image ..že imaš darilo za čez 2 dni a a a a a a???user posted image user posted image

Ej, hvala user posted image
Ne, nimaaaaaaaaaaam user posted image  Ups user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
4.3.2009 15:48:04   
Estrella*

A nima več tiča?

Ne vemuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
4.3.2009 15:48:49   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: christy

Ej, hvala user posted image
Ne, nimaaaaaaaaaaam user posted image  Ups user posted image

A se bo on spomnil?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
4.3.2009 15:50:19   
Čmrlika

A nima več tiča?

Ne vemuser posted image

sem prebrala da gre zdaj v bližnji prihodnosti dat vstran in bo imel luliko user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?