špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hojla, sem jezna kot sto . Ko sva naročila avto so nama v avtohiši rekli, da bo končna izdelava avta vključno s paketi po najini izbiri začetek marca in potem še prevoz in kao naj bi avto dobila do 20. marca, kar bi pomenilo, da bi se lahko v Čatež peljali z novim avtom. In ker nama še niso nič javili, sva midva danes poklicala v avtohišo in vprašala. In šok, avto še sploh ni izdelan in na takšen avto, ki si ga midva želiva bi morala čakati še nekaj mesecev, kao ker imava midva neke spremembe in zaradi recesije se vse skupaj zavleče Avto še nisva plačala, vplačala sva samo 1000 € are, ostalo ko prispe avto. V avtohiši so rekli, da bi čez 1-2 tedna lahko dobila najin avto, vendar brez določenim paketov, torej to ne bi bil avto za kakšnega sva se midva odločila. Seveda bi dobila Berlingota III, multispace, vendar ne bi bilo paketa Modutop in baje ne paketa varnost Rekli so, da jim bodo jutri iz Francije poslali ponudbo kakšen avto bi lahko prejela in cena. Povejte mi, ker jutri greva z mojim dol in da vidiva kako in kaj, potrebujem nasvet ali lahko kaj zahtevam zaradi teh sprememb, mi kaj popusta še pripada??? Šit Kot ti je že Špelin@ napisala , pojdi v avtohišo in se probaj maximalno izpogajat. To je vse kar lahko narediš, razen, če imaš kaj pisno zagotovljeno. Vrag je, ker običajno na pogodbi piše, da je rok dobave približno, cca., okrog,... toliko in toliko mesecev. Nikjer ne piše točen rok in ev. penali! Kar je pri mnogih drugih storitvah in blagu strogo določeno v pogodbi Aja, od jane81 in nine7 bi o tem vedela več povedati, ampak dvomim, da bi šla v lastno skledo pljuvat... No, kakšen nasvetek morda?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.3.2009 15:46:09 >
|