Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat! Kt, nikoli v življenju nisem jemala...zdaj sem jih hotla po taji, pa sem ravno one Yasminelle dobila, pa itak da jih ne jem , nalgesini pa tud vsaj prvi drugi dan, pa obvezno krči krči takoj jovo na novo po treh 4 urah zdaj pa ne upam vzet, ker že tak ta grozni olfen žrem Zakaj pa nisi za druge prosila? Jaz imam Logest pa nimam nobenih težav z njimi. sem mislila, pa itak ma hijenca prav, jat zud mislim, da če bo kaj ubilo me itak bo...na sploh se ne morem na misel da bi jaz jedla tablete navadit, tak da jih ne, mi nekak ni... se gremo na varno, pa oblekca včasih...če spodleti, ja pol bom pa mela živahno doma kot ona ronja Mi smo se šli to varianto, varno, pa pazimo, pa imam sedaj enega malega vrageca ko žnerga tu poleg mene. Jaz tako hitro zanosim, da se te variante ne morem privoščit. Če pa računaš še na enega, pa ni slaba Se je lažje zaščitit, kot pa zanosit, če imaš probleme. Jaz raje vidim, da hitro zanosim, ker lahko preprečim, da bi se pa mučla z zanositvijo, pa bi me pobralo. Dostikrat berem Upajmo skupaj in ne morem verjet, kako se nekatere mučijo. Prav hudo mi je zanje. Res imamo srečo. Podpišem do vsake črke
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|