Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:05:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila tudi naša spi od 12.20 a sta se zmenila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:05:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven a si bila v KR v Mullerju? a je kaj založen al je spet izropan? popoldne gremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:06:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven Jaz sem jo kupila v Rutarju(univerzalno) mislim, da je bila cca 10 eu, pa je nisem nič rabila Zgleda, da jo bom prodala z vozičkom, ki tudi ni bil najbolj v uporabi Po koliko pa misliš voziček prodat, pa zdaj še verjetno ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:06:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kdo bo plačal rundo: OMG
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:06:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Ko pa bi hotela da spi pa ne, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:06:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven a si bila v KR v Mullerju? a je kaj založen al je spet izropan? popoldne gremo aha, ok mi gremo pa najbrž v petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:07:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je prijateljstvo o kako prisrčno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:07:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tiste k mam od vas mejl: SS, Estrella*, nia5, jana81, Anitka,..pa ne vem še kera, poglejte si mejl k sm vam ga poslala: Kako nastanejo lepe ženske na Tajskem Sej bi sm gor kako prpopala, pa se bojim, da ne bo keri slabo. Groza o groza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:08:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden? Nisem samo v 1 klicala. Vse je polno. Drugi mesec potekajo vpisi za september. Bom taščo fehtala, če jo bo imela tiste 2 uri vmes ali pač koliko bo treba. tudi pri nas je isto sranja, vse polno, aprila pa potekajo vpisi za september, ampak je fuuuuuuuuuul gužva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:09:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo naša pa če jih imaš na tleh in sediš/ležiš na sedežni ti jih prinese in jih moreš obut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:10:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet men še kr nalaga! kje si pa poganjalca kupla? a ma zavore tudi? Nejc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:10:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila Nejči panči, panči še pridno naprej IZVIRNO SPOROČILO: hijenca On že ve, da ga bojo pikali, pa si misli, bom raje prespal, pa me mama ne bo peljala. Zgleda, da res , ampak mami bo grda in ga bo vseeno peljala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* be happy, naša je vstala po slabih 2h Sedaj se pa psihično pripravljam na futranje kosila Upam, da bo čim manj stresno. Midva se zadnje čase tudi boriva za vsako hudičevo žličko. Dopoldne mu sadni obrok še gre nato pa so muuuuuuuuukeeeeeeeee Ti ti ti mama. Potem ga boš pa tolažla, ko ga bodo pikali. Sama pa ga boš tja peljala. Mislim, da bo jaz bolj tulila zraven . Full ne morem gledati, ko mojega sončka kaj pikajo Ne boj se, jaz sem mislila da bo ful hudo, pa ni niti zajokala, z neko igračko ga zamoti, pa sploh vedel ne bo, saj je ful hitro mimo, pa ne sme te bit strah, ker ga bo Gal občutil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:10:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:11:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:11:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:11:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se je lažje zaščitit, kot pa zanosit, če imaš probleme. Jaz raje vidim, da hitro zanosim, ker lahko preprečim, da bi se pa mučla z zanositvijo, pa bi me pobralo. Dostikrat berem Upajmo skupaj in ne morem verjet, kako se nekatere mučijo. Prav hudo mi je zanje. Res imamo srečo. se strinjam.Ene se tako dolgo trudijo,pa jim kdaj še ne uspe .Po drugi strani pa npr.,imam sodelavko,ki ima eno bolezen,samo ne bi vedela,katero,in so ji že za prvega otroka rekli,da sploh ne bi smela zanosit.Ona je donosila punčko,ki je imela do prvega leta že tri operacije na srčku,pa zajčjo ustnico .Ampak ji ni bilo dovolj,še ni slišala o zaščiti,je še enkrat zanosila,a je bila potem vsaj toliko,da je splavila To je pa neodgovorno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:12:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden? Nisem samo v 1 klicala. Vse je polno. Drugi mesec potekajo vpisi za september. Bom taščo fehtala, če jo bo imela tiste 2 uri vmes ali pač koliko bo treba. tudi pri nas je isto sranja, vse polno, aprila pa potekajo vpisi za september, ampak je fuuuuuuuuuul gužva Jaz imam par točk več od tebe, ker že imam enega v vrtcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:12:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo naša pa če jih imaš na tleh in sediš/ležiš na sedežni ti jih prinese in jih moreš obut Maja je pa atu prinesla 1x svoje, da jo je obul.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:12:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz rabim voziček
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:12:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača! naša tudi obožuje govednino, sploh pri dediju, ko gledata TV Golica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:13:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se je lažje zaščitit, kot pa zanosit, če imaš probleme. Jaz raje vidim, da hitro zanosim, ker lahko preprečim, da bi se pa mučla z zanositvijo, pa bi me pobralo. Dostikrat berem Upajmo skupaj in ne morem verjet, kako se nekatere mučijo. Prav hudo mi je zanje. Res imamo srečo. se strinjam.Ene se tako dolgo trudijo,pa jim kdaj še ne uspe .Po drugi strani pa npr.,imam sodelavko,ki ima eno bolezen,samo ne bi vedela,katero,in so ji že za prvega otroka rekli,da sploh ne bi smela zanosit.Ona je donosila punčko,ki je imela do prvega leta že tri operacije na srčku,pa zajčjo ustnico .Ampak ji ni bilo dovolj,še ni slišala o zaščiti,je še enkrat zanosila,a je bila potem vsaj toliko,da je splavila To je pa neodgovorno. podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:14:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo naša pa če jih imaš na tleh in sediš/ležiš na sedežni ti jih prinese in jih moreš obut Maja je pa atu prinesla 1x svoje, da jo je obul.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:14:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem klicala v vrtec pa ni placa. Sonček nekaj kuka, mogoče pa bo kaj iz tega. Danes smo dobili katalog od Rutarja in je ta kuhinja, ki bi jo jaz imela 45% znižana, jaz pa brez denarja. Sicer bo pa spet znižana v prihodnosti. Kaj pa drugi vrtci, saj ni samo eden? Nisem samo v 1 klicala. Vse je polno. Drugi mesec potekajo vpisi za september. Bom taščo fehtala, če jo bo imela tiste 2 uri vmes ali pač koliko bo treba. tudi pri nas je isto sranja, vse polno, aprila pa potekajo vpisi za september, ampak je fuuuuuuuuuul gužva Jaz imam par točk več od tebe, ker že imam enega v vrtcu. upam, da boš dobila vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:15:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM uuuuuuuuuuuuuuuu Nejc to te je bila mami vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 14:15:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene je vedno bolj strah, da je nov zob na pohodu. Tok je sitna, da se mi bo zzzzmmmmmmeeeeešššššaaaalllllooooo. ponavadi ni bila čez dan ampak samo ponoči, to pa je tu mač. joj ne,...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?