tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven Jaz sem jo kupila v Rutarju(univerzalno) mislim, da je bila cca 10 eu, pa je nisem nič rabila Zgleda, da jo bom prodala z vozičkom, ki tudi ni bil najbolj v uporabi Jaz sem dala v oglas voziček za ful ugodno ceno,pa vsi samo sprašuje,pa ne vem,kaj bi radi za 30 eur Ravnokar sem dobila en mail.No,ta je iz Lj.včeraj se je ena zanimala iz Velenja in pravi,če bo kaj v naš konec hodila,da ga bo kupila.rada bi se znebila takih stvari,ki jih ne rabim več,ker mi samo gužno delajo.ta voziček je sedaj za doma vozit,novi je pa v avtu Jaz imam polno podstrešje stvari, ki bi jih rada prodala. Nimam pojma kako naj jih stišim, ker šenkala pa ne bom, ker rabimo denar. Me je prav strah, ko bomo začeli delat podstrešje, ker nimamo kam dat teh stvari. Mene za oblačila ne skrbi,ker sem jih veliko dobila in jih bom naprej dala žlahti.Če se bodo ženili,potem verjetno tudi kaj načrtujejo,a ne? opremo bi pa rada prodala,vsaj za minimalno ceno
|