Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:34:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji za vztrajnost in lepe krofe. men je pa važno da so dobri, tud če izgledajo kot krompir al pa kot hokejski paki V želodcu itak noben ni več estetski, ko gre pa ven, pa še manj tole si pa fenomenalno napislala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Si mi lušte s pico naredla, je nisem že sto let jedla. pri nas jo pa običajno jemo 1x tedensko, ker jo moj obožuje Jaz jo tudi naredim 1x tedensko mi je fajn, ker je hitro, poceni in tudi mrzla ni slaba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:34:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:35:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Si mi lušte s pico naredla, je nisem že sto let jedla. pri nas jo pa običajno jemo 1x tedensko, ker jo moj obožuje Jaz jo tudi naredim 1x tedensko mi je fajn, ker je hitro, poceni in tudi mrzla ni slaba podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:35:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo o šefica gre na potovanje a je bil tvoj kdaj sam z obema? NIKOL bo pa kmalu, sam upam da ne zboli -psihično a ne ne bo, ko bo enkrat postavljen pred dejstvo se bo že znajdel boš vidla ma o tem ne dvomim saj veš da deci znajo poskrbet za svojo rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:35:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Nejc!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:35:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Si mi lušte s pico naredla, je nisem že sto let jedla. pri nas jo pa običajno jemo 1x tedensko, ker jo moj obožuje Jaz jo tudi naredim 1x tedensko mi je fajn, ker je hitro, poceni in tudi mrzla ni slaba pri nas je pica tudi kr pogosta iz edininih razlogov
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:36:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat ojoj pa kaj to sedaj berem. upam, da je bilo potem kaj bolje glede na to, da sem brala, da je jedla golaž in polento?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:36:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Meni je začelo curljati iz nosu Grem si naštimat termafor(kot stara mama ) in v posteljo. Mirno nočko vsem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:37:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud polenta je zakon, mislim da bi jo Emilija pojedla tudi če bi bila sita, jo obožuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo Ej Edina, tvoja kuhinja je čisto simpatična . Je res bolj mala, ampak je LEPA!!!!! a imate pod stropom klimo? ma ja sej pravim saj ni tolk slaba, samo mala je ja klima je pa obvezna, saj imava sončno stran in je poleti v našem stanovanju prava savna, no še pozimi imava 25-27 stopinj A tako ti razmišlajš o malih stvareh Jaz sem tud mala...................... ti si kot moja kuhinja, mala ali sladka kar vadi se A si vprašala Naty? Pozabila, bom jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:37:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat ojoj pa kaj to sedaj berem. upam, da je bilo potem kaj bolje glede na to, da sem brala, da je jedla golaž in polento? Je bila malo bolj, samo ima pa vmesne izpade joka. No, meni je bilo kul, ker me že od 15.40h ni bilo več doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:37:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je začelo curljati iz nosu Grem si naštimat termafor(kot stara mama ) in v posteljo. Mirno nočko vsem!!! nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:38:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud pa kaj ste se zmenile , jaz se morm pa pohvalit da je Filip pojedel nekaj žličk špaget kar je to za nas velik napredek glede na to da bi on živel samo od sadja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:39:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je začelo curljati iz nosu Grem si naštimat termafor(kot stara mama ) in v posteljo. Mirno nočko vsem!!! nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:39:26
|
|
|
|
tally
|
jaz se grem mal mojemu stisnt, lahko in mirno nočko vsem!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:39:43
|
|
|
|
mafi
|
tally: a je Emiljia začela jest al maste še borbe???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi od mene lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:40:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud pa kaj ste se zmenile , jaz se morm pa pohvalit da je Filip pojedel nekaj žličk špaget kar je to za nas velik napredek glede na to da bi on živel samo od sadja Filip
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:40:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je začelo curljati iz nosu Grem si naštimat termafor(kot stara mama ) in v posteljo. Mirno nočko vsem!!! Lahko noč, pa upam, da bo zjutraj ko rožica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:40:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud pa kaj ste se zmenile , jaz se morm pa pohvalit da je Filip pojedel nekaj žličk špaget kar je to za nas velik napredek glede na to da bi on živel samo od sadja naša je nekaj časa dobesedno živela samo od skute in jogurta, sedaj pa je vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:40:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a je Emiljia začela jest al maste še borbe??? ja zdej je malo bolj začela jest, včeraj in danes je super jedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:41:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat ojoj pa kaj to sedaj berem. upam, da je bilo potem kaj bolje glede na to, da sem brala, da je jedla golaž in polento? Je bila malo bolj, samo ima pa vmesne izpade joka. No, meni je bilo kul, ker me že od 15.40h ni bilo več doma da si si vzela malo časa zase in da si se odklopila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:41:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi od mene lahko noč nočko zdej pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:41:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally: a je Emiljia začela jest al maste še borbe??? ja zdej je malo bolj začela jest, včeraj in danes je super jedla priden čupko , ne več hecat mamice
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?