Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:26:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla povedat, da se naša frajla začela kar spuščat in naredi korak ali dva brez opore Čist je naspidirana in bi najraje kar tekla naokoli Se ji pa vidi, da še ni dovolj močna, da bi naredila kaj več bravo Alja. Je pa ful brzinska ratala, gleda na to, da je ful pozno sedela in se plazila v primerjavi z našo. Naša pa no vej, da bi se spustila in šla. Je ful močna v noge, ampak noče it ziherašica A še ne spiš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:26:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni se zdi čisto ok kuhinja. Je lepa, le majhna je. Verjetno nimaš več prostora, da bi imela večjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:26:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla povedat, da se naša frajla začela kar spuščat in naredi korak ali dva brez opore Čist je naspidirana in bi najraje kar tekla naokoli Se ji pa vidi, da še ni dovolj močna, da bi naredila kaj več bravo Alja. Je pa ful brzinska ratala, gleda na to, da je ful pozno sedela in se plazila v primerjavi z našo. Naša pa no vej, da bi se spustila in šla. Je ful močna v noge, ampak noče it ziherašica čist po mamici je vrajt
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:27:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla povedat, da se naša frajla začela kar spuščat in naredi korak ali dva brez opore Čist je naspidirana in bi najraje kar tekla naokoli Se ji pa vidi, da še ni dovolj močna, da bi naredila kaj več bravo Alja. Je pa ful brzinska ratala, gleda na to, da je ful pozno sedela in se plazila v primerjavi z našo. Naša pa no vej, da bi se spustila in šla. Je ful močna v noge, ampak noče it ziherašica A še ne spiš??? Ma ne morem. Nekaj sem hotela še pogledat na net in kakor sem prižgala rač. sem pozabila. Delujem samo še z 15%. Zdaj bom pa res šla. Lahko noč do jutri!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:27:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo o šefica gre na potovanje a je bil tvoj kdaj sam z obema?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:28:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Primer jedilnika v vrtcu za jaslični oddelek: KLIK a vse to dobijo že 11.mesečniki? sej vse lepo in prav, samo jaz si ne predstavljam, da lahko vse to sami že jedo. pa kaj jim kdo kej pomaga? ja itak, jaz sem spomnem ko sem jaz delala v vrtcu (verjele ali ne ), smo jih lepo posedle za stolčke in tisti, ki so znali so pač sami pacali, ostale smo pa me brzinsko nafutrale , tist ki pa noče jest, pa se jih v vrtcih nič ne sili. a v vrtcu si delala? no me veseli, ker res nisem vedela kako to gre
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo Ej Edina, tvoja kuhinja je čisto simpatična . Je res bolj mala, ampak je LEPA!!!!! a imate pod stropom klimo? ma ja sej pravim saj ni tolk slaba, samo mala je ja klima je pa obvezna, saj imava sončno stran in je poleti v našem stanovanju prava savna, no še pozimi imava 25-27 stopinj A tako ti razmišlajš o malih stvareh Jaz sem tud mala...................... ti si kot moja kuhinja, mala ali sladka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:29:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi nazaj od P. Gregiju še vedno piska, ampak je zdravnica rekla, da gre očitno že na bolje. Ventolin 3x dnevno po 2 vpiha, Singulair še naprej (itak ga jemlje že od decembra), klasične inhalacije s fiziološko ter dihalne vaje. tilči, sem ji opisala dihalne vaje, ki si mi jih ti opisala in je rekla, da je to super Kontrolo imava v petek, prej po potrebi. Zapovrh sem pa še prosila, naj pregleda veliko piko, ki je nekaj jamrala, da jo občasno boli grlo in ušesa, kadar se usekne. In bo doma 2 dni + je dobila antibiotike no sedaj pa upam, da se bo tole zdravstveno "sr****" pri vas končno končalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:29:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo za potovanje za tvojega, kar naj ga boli glava joj sej men bo pomoje mal kriza zagrabla zaradi Filipa, ker je full navezan name, pa še oba bom pogrešala, ampak se tolažim da ni za dolg pa nej se mal spočijejo od mene , najbolj sem vesela pa zato da bo nekaj dni sam z njima pa nej vidi kakšen je to in nezahvalno delo ko ti gre živcev na pretek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz javim na raport . mi se imamo kar pestro ponoči zbujanje jamranje.... ampak važen je da je zdej zaspal in da ima mami čas za rr pospravil se bo pa ve samo . madonca ste bile pridne danes in ste kar velik naklofale , grem še mal za nazaj prečekirat kokr se bo dal a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:30:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo Ej Edina, tvoja kuhinja je čisto simpatična . Je res bolj mala, ampak je LEPA!!!!! a imate pod stropom klimo? ma ja sej pravim saj ni tolk slaba, samo mala je ja klima je pa obvezna, saj imava sončno stran in je poleti v našem stanovanju prava savna, no še pozimi imava 25-27 stopinj A tako ti razmišlajš o malih stvareh Jaz sem tud mala...................... ti si kot moja kuhinja, mala ali sladka kar vadi se A si vprašala Naty?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:30:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa naš čupko skriva? Verjetno dela zadnje izračune so že narejni , rezultat -->premalo denarja Tak izzid je vedno. Ti moraš sedaj narediti prioritetno listo in v šoping. Ko zmanjka, počakat kak mesec dva in ponovno izračun, šoping...in tako do smrti ja vem, hudič je to , sam kaj čmo važno, da smo zdravi ostalo bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:30:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji za vztrajnost in lepe krofe. men je pa važno da so dobri, tud če izgledajo kot krompir al pa kot hokejski paki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo kaj ji pa fali jaz še take nimam Ja, ampak prov res... Kaj ji pa fali??????? Jaz nimam niti sence od tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni se zdi čisto ok kuhinja. Je lepa, le majhna je. Verjetno nimaš več prostora, da bi imela večjo. o ja prostora je veliko, samo denarja ne ta kuhinja je dolga 1.9 m placa je pa za 3.7m pa še kot 2 m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:31:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo o šefica gre na potovanje a je bil tvoj kdaj sam z obema? NIKOL bo pa kmalu, sam upam da ne zboli -psihično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:31:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo u njami...mi pa kr zrezke v omaki, Nejc je pa jedel testenine z tunino omako, danes prvič in vse pojedel. Si mi lušte s pico naredla, je nisem že sto let jedla. pri nas jo pa običajno jemo 1x tedensko, ker jo moj obožuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:32:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:32:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji za vztrajnost in lepe krofe. men je pa važno da so dobri, tud če izgledajo kot krompir al pa kot hokejski paki V želodcu itak noben ni več estetski, ko gre pa ven, pa še manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:32:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes sem dobila full dobro novico Maja letim službeno v Švico , moj pa je mislil da ga hecam pol ko je skapiral da mislim resno pa ga je začela bolet glava , kok ga bo še bolela ko me ne bo o šefica gre na potovanje a je bil tvoj kdaj sam z obema? NIKOL bo pa kmalu, sam upam da ne zboli -psihično a ne ne bo, ko bo enkrat postavljen pred dejstvo se bo že znajdel boš vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moje mini bogastvo kaj ji pa fali jaz še take nimam Ja, ampak prov res... Kaj ji pa fali??????? Jaz nimam niti sence od tega ajde **** mislim, da je red na tebe za slikanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:33:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor bom ob priliki, sem že 1x imela slikce kuhinje, pa jih zdej ne najdem. tole je en kot o danes je pa res dan kuhinj ful lepa kuhinja, si nisem znala predstavljati kakšna izgleda oranžno zelena kuhinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:33:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji za vztrajnost in lepe krofe. men je pa važno da so dobri, tud če izgledajo kot krompir al pa kot hokejski paki V želodcu itak noben ni več estetski, ko gre pa ven, pa še manj tole pa drži
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:33:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa naš čupko skriva? Verjetno dela zadnje izračune so že narejni , rezultat -->premalo denarja Tak izzid je vedno. Ti moraš sedaj narediti prioritetno listo in v šoping. Ko zmanjka, počakat kak mesec dva in ponovno izračun, šoping...in tako do smrti ja vem, hudič je to , sam kaj čmo važno, da smo zdravi ostalo bo že. to maš pa čisto prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:34:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se moram pohvalit, da sva pojedle celo 130g polente z golažom Sem ji dala pol ure prej malo calpola in predno sva začele jest namazala s calgelom, pa je šlo kar OK Grem po sinkota v šolo. Imamo pa sonček Alja. tudi naša je imela danes na menijo polento Pa Varja od kasso tud
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?