klepetkaa
|
Čer, imam kar malo slabo vest, ko se ne javim vsak dan . Mi smo postarem.. no skoraj, če izvzamemo Marušin zlomljen prst (tamali!!!!) na nogi . Mislim, skoz ene poškodbe.. al smo mi ena spretna familja, očitno .... Lana je včeraj nekaj zakuhala, tečna bla, jedla ni par dni nič, dobila pa dva zobka, tako da predvidevam da težave od tu. DRugače pa nič posebnega lusa, upam da je Daša ok.. . Za tvojega sorodnika pa limma, hvala, smo super, če izvzamemo poškodbe . Drugače pa HB gre šola h koncu, tako da bomo malo lažje dihali Pa vi, kako ste?Je Neži ok? SE ni nič nalezla? Upam da ne IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta klepetka .....no comment....saj vse veš že sama, a ne? ja ja, res no comment ( p.s.)tile smajliji so namenjeni meni in ne tebi ) pa vidim, da ste se imeli res fajn na pikniku.... slike so super ... mal sem fouš majra, upam da si dobro opravila na UZ mml, Matic je ok? Upam da se ni kaj skuhalo po tisti nemirni noči V Lj. pa imam v planu v ponedeljek.. sem nekako skoz imela v mislih, da bi šla zdaj v petek, pa ne bo zneslo. Bolj ko se bliža konec tedna, več dela imam Se vidiva koala, iskreno sožalje katee, super, da je Žan Luka bolje . pa tole kar se ti je zgodilo s kopalkami... mene nič ne preseneča, ker se je to tud meni že zgodilo aja, urssyy, glede hladilnika; kaj pa vem, jaz bi ti svetovala Gorenjevega s 5 let garancije... mi ga imamo tud, pa smo zadovoljni z njim
|