katarinas
|
Jutro! Danes sem si naštimala uro na 6.40, ob 7.00 moram bit pa na šihtu...dobro, da sem se prej zbudila, no pa sem vseeno nekaj minut zamudila IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta pa še celo oči je rekel, da je bilo lušno in prijetna družba D&B vemo katera, a ne? Sploh sunny in katarinas....upam, da ni bilo prevelike krize. Sploh ni bilo hudo. Mene jezi samo to, da ga moram čakat, ker se cel popoldan niso mogli zmenit. Je pa hotel domov peljat, da on sploh ni nič potrjen...potem pa doma pravi, da je kar malo nadelan. katarinas a vaš je potem šel na Franjo? Sej ni blo panike, men gre tud na živce, ker ga moram čakat, pol se pa še dela, da je mogu it takoj domov, pa smo itak zmeraj zadnji Ja ja itak, da je šel na Franjo, po moje bi tud šel, če bi mu pol glave falilo In jo je prevozil v dobrih treh urah in prišel domov s "takooooo" medaljo, pa ves opečen od sonca (no to je pa za soboto )! Popoldan smo pa še vsi zmogli iti v lunapark na Loko, smo Laro komaj dobili dol z vlakca, se je peljala 3x in bi se še...smo mogli počakat, da se je čist ustavil in smo potem rekli "Adijo vlakec, pa-pa, adijo"...šele potem smo lahko šli danes moram it pa na zdravniškega , jutri pa dopust
|