|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
12.6.2009 9:56:39   
sani1
Dobro juto...user posted image

Danes sem si pa privoščila malo daljši spanec. Je user posted image   peljal pupo v vrtec jaz pa delam popoldan in sem si privoščila malo poležavanja. Sicer čakam mehanika, da mi pride popravit pralni stroj...  Če bo prišel...če ne bo pa takšen user posted image   ....   user posted image user posted image user posted image

urrssy jaz ti priporočam tisti aparat, ki ima 5 let garancije...

alfabeta- hvala za vprašanje user posted image   Jaz sem dobro. Prebolela gnojno angino, delam na polno in resno razmišljam o zamenjavi službe. Tako, da je pri meni kar zanimivo in pestro...  Pa ti kako si? Si se naspala?user posted image

karatina- res ste lušni na slikci. Samo jaz bi kakšno večjo slikco, da vas bolje vidim...user posted image

katee- super, da ste dobili vrtec. Sem jaz vedela, da se bo našlo mesto. Ti povem, da se zna zgodit, da te pokličejo še iz tega vrtca, ki ti je bliže... Držim pesti.

mml- super slikce. Matic je res pogumen v plezanju. Koliko nosi Matic št. čevljev?

klepetka- čestitke mažoretkam.

martinca- res si lepa nosečka. Malo pobožaj bušija namesto mene...

Joj sem hotela predlagat, da bi se dobile 25.6. v živalskem vrtu pa še sama ne vem kako in kaj. Mogoče pa če se katera odloči za tisti datum naj pove pa se mogoče kaj vidimo...

To bi bilo za danes vse...  Lep dan vsem!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.6.2009 9:57:56   
sani1
Mamica  Luša  Vse vse najlepše za tvoj rojstni dan!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.6.2009 10:24:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
D&B samo za intermezzo.....Mislim, da ne bi bilo slabo, kot sva z triš ugotovili, da bi vsaka vzela kako igračo v soboto seboj, da se bodo malo zamotili. Saj ni treba veliko, ampak vsaj kakšno.

Jaz sem razmišljala, da bi lahko peskovnik vrgla v prtljažnik. user posted image  Vsekakor kaj prinesemo s sabo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.6.2009 11:26:20   
dašabina
Dan...

Sani, mi gremo v ZOO 25.6., če katera še želi karte, je tukaj povezava

http://www.superdan.si/zoo_vavcer.html

mogoče se pa vidimo, čeprav naj bi kar bila gužva, ampak mi smo se lani imeli superuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.6.2009 13:59:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Dan...

Sani, mi gremo v ZOO 25.6., če katera še želi karte, je tukaj povezava

http://www.superdan.si/zoo_vavcer.html

mogoče se pa vidimo, čeprav naj bi kar bila gužva, ampak mi smo se lani imeli superuser posted image

Kaj pa je to vavčer??? Saj morda neumno sprašujem, ampak res nimam pojma. Nas ne bo, ker gre Žan Luka ta dan že z dedijem in omo na morje, jaz in moj user posted image pa prideva za njimi v petek. Jaz imam v petek še konferenco v šoli, potem sem pa frej. Že odštevam dneve: še natanko 8 delovnih dni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katee -- 12.6.2009 14:00:19 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.6.2009 14:22:31   
dašabina
http://www.otroskisvet.si/product_info.php?products_id=94

PROBAJTE, če se vam da naročat....

katee, vavčer je tukaj mišljen kot kupon, kot vstopnica za ZOO

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.6.2009 16:33:05   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Nana, ti pa imaš še enega user posted image

Tako,prebrano in odgovor napisan.

Kako ste, damice? Ponavadi ne dobim odgovora,

Alfabeta,za spremembo-jaz sem ok.user posted image

Lusa,vse naj...najboljše!!!user posted image user posted image

Tako,za en teden se poslavljam od vas ker jutri odrinemo na morje.Lepo bodite in lepo vreme vam želim.Baje vreme bo!!

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.6.2009 18:41:14   
katee
nana: uživajte na morju maximalno!!!!!!!

Mama Lusa: vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!1

Danes pa praznuje tudi moj nečak Maksi svoj prvi rojstni dan! Vse najboljše Maksi!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.6.2009 19:41:45   
lutiropan
Mamica Luša vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.6.2009 20:07:22   
vaney
mamica Luša VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

katten nečak Maksi, tudi tebi vse najbolše za 1. svečkouser posted image

D+BK; najina udeležba jutri na pikniku je še vprašljivauser posted image Anže se je namreč zjutraj zbudil z rahlo vnetimi učkami (no, zjutraj ni bilo videt ali je samo fajn zaspan ali so malo vnete), dopoldne v vrtcu je bilo ok, po spanju pa je imel spet malo zabuhle. Celo popoldne sem mu jih čistila s fiziološko, tako da zdaj slabše kot zjutraj ni, ne vem pa, kako bo jutri. Tobrexa pa žal doma nimam, dopoldne se pa niti spomnila nisem na njihuser posted image Tako da, bomo videli jutri; če bo boljše, prideva, če bo pa slabše, morava pa itak k zdravniku. Upam, da se bo izboljšalo in da se vidimo. Držite pesti. Sicer pa tebi, alfabeta, kot sva se dogovorili prej, še sporočim tekom dopoldneva, če prideva.

Tako, to bi bilo to. Se beremo jutri.

nana, uživajte na morjuuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.6.2009 21:53:42   
klepetkaa
LUSA, vse najboljše in najlepše za rojstni dan ti želimuser posted image

user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.6.2009 16:21:05   
klepetkaa
DAn,

kje pa ste vse danes?user posted image  

uživajte prelep danuser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.6.2009 20:02:00   
vaney
čer.

Anže spi, jaz pa še malo reda naredim po stanovanju, potem pa v ležeći položajuser posted image

D+BK, hvala za čudovito popoldneuser posted image nama z Anžetom je bilo super, Anže je že v avtu proti domu zaspal, edino en traktor ga je zbudil in je moral vpraša Kaj je to?user posted image

alfabeta, hvala za prostor, meso (res je bilo zelo zelo dobro) in postrežbouser posted image

katarinas in sunny, hvala za odlične sladiceuser posted image (saj sta jih vidve pekle, ne?)

dašabina, hvala za odličen kruhuser posted image res si stručkouser posted image

vsem D+BK januarčkom in njihovim mamicam (atiji so imeli interno debatouser posted image ) za super sobotno popoldneuser posted image

zdaj pa grem.....lep večer še naprejuser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.6.2009 22:14:57   
katarinas
Še moje poročilo:

D+BK imele smo se super, otročki so uživali, se igrali...vsi pa smo se fino najedli, hvala alfabeta (pa za krasen prostor tudi) user posted image in seveda vse ostale, mmm kruh je bil dober, pa pijana nevesta tudiuser posted image (Sunny moj se ravno zdalje z njo bašeuser posted image , očitno to tud še paše po vinčku pa pivčkuuser posted image )

V glavnem, bomo še ponovili!!
Pogrešali pa smo preostale januarčke!

Lara že pančka, ima pa nekaj vnete očke, upam, da bo jutri že dobro.

Ok se beremo še jutri, nočka!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.6.2009 23:28:55   
dašabina
evo mi smo iz 2. žura šele zdajle nazaj, vsi otročki spijo....
D*BK hvala vsem za družbo, imeli smo se super, naslednjič torej pri nasuser posted image
Alfabeta nikol ne uganeš po kateri poti sem prišla domovuser posted image
Uživajte.....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.6.2009 23:48:31   
urssyy
Mamici Lusi voščim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

D & BK...jaz sem ravno razmišljala kak ste danes uživale in evo, že prvi komentarji tle.user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da ste se imeli lepo..

Nočko, grem user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.6.2009 16:01:27   
sani1
Kajjjj?

Danes pa se nobena še ni oglasila ne morem verjet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem delovna ta vikend in se trenutno bašem z češnjami (tistimi iz katere je padel moj pacient)  in noro dobrim pecivom... Bom do konca dneva imela čez 100kg. Grozna sem. Od jutri naprej pa grem na dieto...user posted image

Sej že veste moja dieta se začne vsak ponedeljek...user posted image

Vidim, da ste se imele lepo na pikniku in da se je alfabeta zopet izkazala kot dobra gostiteljica.  Naslednjič se vam pridružimo...user posted image

No evo toliko od mene iz delovnega okolja...

cmok cmok 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.6.2009 18:55:23   
katee
Uf smo veliko naklofaleuser posted image .

Mi smo se pa danes odpravili v Terme Snovik. Bilo je super, Žan Luka je užival sto na uro. Največ smeha je pa bilo, ko sem v garderobi na bazenu ugotrovila, da sem pozabila kopalke domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .- To se lahko sam meni zgodi! Še dobro, da smo vzeli samo za 2 uri. jao jao jao!!!

Aja, pa Žan Luka že drugi dan ni nič spal čez dan. Sedaj je bil tako utrujen, da je padel v posteljo in spi.

Lep večer vsem še naprej!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.6.2009 20:58:20   
urssyy
Katee a potem se ti nisi nič kopala?? O ti smola, take smo zmeden ko imamo otroke, pa kup stvari, pa za vse druge prej poskrbimo, nase pa pozabiš,,,hahaha

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.6.2009 20:59:33   
urssyy
Dušabina, a se vidimo v živalsem vrtu?? Jaz mislim, da prideva...bo krasen izlet, sam če ne bo nore gužve. Kako je bilo lani?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.6.2009 21:14:28   
martinca
halo!

midva sva že doma. na poroki sva se imela zelo lepo. malo več je bilo vožnje ampak je bilo fanj ker sem videla skoraj celo Belo krajino. sem šla zdaj malo vaše naslove gledat D+BK in vidim da sem se kar blizu vas vozila. smo šli iz Otočca kjer je bila poroka k nevesti domov Zilje pri Vinici, potem sta tam v Ziljah imela še cerkveno poroko nato pa smo šli na pogostitev k Cerjancu, kraj pa ne vem kako se reče, je tam izvir Krupe. BK boste že vedele. v glavnem, jaz sem bila zelo presenečena nad lepoto Bele krajine. mogoče če katera pozna Zilje smo bili na ekološki kmetiji Čemas, no tam je bil doma nevesta. 

aha berem da ste se D+BK imele tudi zelo lepo na pikniku pri alfabeti, lepo.

no zdaj pa grem počasi spat ker še komaj gledam, sem spala samo 5 ur, potem pa sva se vozila domov 3 ure.

lahko noč

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.6.2009 21:29:36   
Alfabeta
Čer

Evo, sem šele sedaj uspela priti na ta link....Smo bili cel dan mobilni. Smo bili do malo prej na eni veselici, ker je bil mož med glavnimi spozorji. Pa je tamala plesala ko nora, mi je stalno bežala n plesišče, pa kar z neznanci plesala user posted image  Zdaj je šla pa spat in je še kar pela, pa je že spala pa je še kar brundala AUTO PAPA, PAPA, TUTU (pesmica Moj rdeči avto) user posted image

No, da najprej opravim državljanske dolžnosti user posted image  D&B meni je bilo zelo lušno in prijetno včeraj, otroci so uživali (vsaj mojiuser posted image ), pa še celo oči je rekel, da je bilo lušno in prijetna družba user posted image  D&B vemo katera, a ne? Sploh sunny in katarinas....upam, da ni bilo prevelike krize. 

Hvala vsem za prijetno družbo in vse prinešeno, da ne pozabim kaj raje ne bom naštevala. Je bilo pa vse super.

martinca super da sta se fajn imela....No, mimo nas sta skoraj zagotovo šla user posted image

katee, potem si bila opazovalka danes? user posted image

sani, sedaj te bom pa jaz prijela za besedo! Pazi se zdaj user posted image user posted image user posted image

dašabina, sem razmišljala kje si šla in si kar mislim....Glede naslednjič pa....bo kar gužva ratala kje bomo, se mi zdi user posted image  Od sunny dragi je povabil k njim user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo kake jeze sedaj..user posted image

klepetka .....no comment....saj vse veš že sama, a ne? user posted image

No tolk za zdejle....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.6.2009 21:42:07   
vaney
čer

Mi smo bili skoraj cel dan zunaj, Anžetu so priejele kapljice za učke in je že skoraj čisto dobro.

martinca, Zilje so cele 3 km od mene stran in tudi kmetijo poznamuser posted image kaj nisi prej povedala, bi si na hitro našla kakšno minutko za vaju, saj nevesta ne bi pogruntalauser posted image me veseli, da ti je BK všeč, meni je tudi, sploh naravauser posted image

Moram pa pohvalit našega malega sončka...popoldne okrog 16h,17h mu je tašča dala stran pleničko (da mu ne bo vroče, malo za foro) in potem sva ga vsakih 15 minut slačili, da bi šel lulat...pa ni nič naredil (zunaj), ko sva se šla pa 19h rihtat za spat, sem ga pa dala na wc (nastavek) je pa lulal kot veliki in si ploskal zravenuser posted image ah, ta naš sonček, kako hitro raste (ne vem, ali čemzraven žalostnega ali veselga smajlilja nalepit).

No, toliko za danes....jutri pa spet veselo na delo

nočkauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.6.2009 6:49:48   
Sunny Morning
Jutro.

Tole lepo vreme me za cel dan zvleče ven iz stanovanja in računalnika nisem prižigala od petka. Se mi glih ne zgodi pogosto.

D + BK nam je bilo tudi super. Nejo sva nekako animirala, da do doma ni zaspala in je doma samo pala v komo.user posted image  Saj ni čudno, če so pa cel popoldne okrog noreli. Alfabeta hvala za plac, pa za mesek. dašabina kruhek je bil super dober. katarinas tvoje pecivo tudi. Ostalim pa hvala za super družbo. Meni je vsakič, ko se dobimo ful dober, ker se mi zdi, da se res dobro razumemo. Otroci so pa itak poglavje zase.user posted image

pa še celo oči je rekel, da je bilo lušno in prijetna družba user posted image  D&B vemo katera, a ne? Sploh sunny in katarinas....upam, da ni bilo prevelike krize.

Sploh ni bilo hudo. Mene jezi samo to, da ga moram čakat, ker se cel popoldan niso mogli zmenit.user posted image  Je pa hotel domov peljat, da on sploh ni nič potrjen...potem pa doma pravi, da je kar malo nadelan.user posted image user posted image  katarinas a vaš je potem šel na Franjo?

dašabina, sem razmišljala kje si šla in si kar mislim....Glede naslednjič pa....bo kar gužva ratala kje bomo, se mi zdi user posted image  Od sunny dragi je povabil k njim user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo kake jeze sedaj..user posted image

Kaj...bomo imeli pa dva piknika in stvar rešena. Najprej smo pri dašibini, potem pa še pri nas. Evo, nobene jeze.user posted image

Slikice pa zvečer dam gor.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.6.2009 7:18:25   
katarinas
Jutro!

Danes sem si naštimala uro na 6.40, ob 7.00 moram bit pa na šihtu...dobro, da sem se prej zbudila, no pa sem vseeno nekaj minut zamudilauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

pa še celo oči je rekel, da je bilo lušno in prijetna družba user posted image  D&B vemo katera, a ne? Sploh sunny in katarinas....upam, da ni bilo prevelike krize.

Sploh ni bilo hudo. Mene jezi samo to, da ga moram čakat, ker se cel popoldan niso mogli zmenit.user posted image  Je pa hotel domov peljat, da on sploh ni nič potrjen...potem pa doma pravi, da je kar malo nadelan.user posted image user posted image  katarinas a vaš je potem šel na Franjo?

Sej ni blo panike, men gre tud na živce, ker ga moram čakat, pol se pa še dela, da je mogu it takoj domov, pa smo itak zmeraj zadnjiuser posted image user posted image

Ja ja itak, da je šel na Franjo, po moje bi tud šel, če bi mu pol glave falilouser posted image  In jo je prevozil v dobrih treh urah in prišel domov s "takooooo" medaljo, pa ves opečen od sonca (no to je pa za sobotouser posted image user posted image )!

Popoldan smo pa še vsi zmogli iti v lunapark na Loko, smo Laro komaj dobili dol z vlakca, se je peljala 3x in bi se še...smo mogli počakat, da se je čist ustavil in smo potem rekli "Adijo vlakec, pa-pa, adijo"...šele potem smo lahko šliuser posted image

danes moram it pa na zdravniškegauser posted image , jutri pa dopustuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?