mml
|
Dan, sledim pegicinemu stili...samo da se pofočkam... ...kaj pametnega tako nimam za napisati...do konca junija sem na dopustu...dva dneva sem izkroistila zase...sem dopoldan pridno kolesarila, včeraj sem uredila vrt, danes je pa za to malo prevroče, tako da sem doma na hladnem. Matic ga je ponoči nekaj biksal, se je zbujal in cmevkal...ne vem ali bo zbolel in ga je kaj bolelo ali je bil pa mogoče žejen...bom videla kaj bo, ko bo prišel domov. Danes popoldan imam še sestanek za vrtec...sploh ne vem, zakaj je potreben, sploh ker sem bila že lani in sem prepričana, da letos ne bodo povedali, kaj bistveno novega...slišati moram samo do kdaj in kam je treba oddati vloga za brezlačno varstvo drugega otroka... klepetka javi, ko boš v LJ, da se dobiva na kofetku urssyy držim pesti do 1. julija, sicer pa upam, da vem za kaj gre in vama z Viv od srca privoščim majra dobro opravi v LJ, pa povej, da naj bo lepo priden in naj ne živcira mamice triš upam, da si boljše in da nimaš preveč težav s povišanim RR , fotke so pa super limma ja službe so res ena čudna reč, kar naprej je treba delat...jaz imam včasih koenc dneva občutek, da sem cel dan res delala, nimam pa kaj pokazati...upam, da ostane Neža zdrava lusa čestitke za nazaj za RD... . Če boste šli v soboto v Lj, sporoči, mogoče nam pa uspe, da bi se dobili na kakšnem soku in čveku... lunca in katee veliko zabave pri odštevanju dnevov do dopusta katee a ti si se že dokončno odložila, da daš Žan Luka v vrtec? Ker jaz bi verjetno Matica imela še eno leto doma, če ne bi Manca znosila vseh viroz iz vrtca in če ni bi bil vrtec zastonj...kaj pa vem, se mi zdi, da je za prvi dve leti privat varstvo boljše...no ja sicer bom pa videla kakšna bo razlika, ker Manca je šla v vrtec pri slabih treh letih, Matic bo šel pa pri letu in pol... Topel poletni pozdravček vsem