|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
8.6.2009 15:04:09   
ursulina
pozdravljene!!!

ravno sem šla iskat lenarta v varstvo in je bil pohvaljen, da je ful priden in ni bilo problemov, tako da se bo pikec počasi le navadil... zjutraj pa smo imeli tak napad trme, da je potem skoraj bruhal, tako se je jokal... user posted image  pol pa sploh ne veš pri čem si, so zobki ali napad trme... user posted image

martinca, super, da ste noč v novi sobici lepo prespali, verjetno pa bo trajalo kak teden, da bo pogruntal in morda bo še kak jok, ampak super! tudi mi intenzivno razmišljamo o urejanju sobice, ampak res samo razmišljamo user posted image

klepetka, čestitke mali mažoretki in vidiš, teta majra se je sama javila :)

v soboto smo bili skupaj na paradi gasilcev v metliki in to je bilo nekaj za našega malega, ki je nor na tovornjake in glasilce in podobno... še vojaški avion in helikopter sta čisto nizko preletela kolono... vijuuuuuuu... dam kako slikico gor; saj sem mislila, da gre še katera D+BK familija gledat, pa nisem nikogar forumaško znanega videla user posted image

mere pa imajo vaši sončki kar zelo konkretne, mi mislim da še nimamo 11kg in smo veliki okoli 80 cm... sicer nosimo 86, ampak kar nekaj majčk še mal pleše okoli ramen :)

< Sporočilo je popravil ursulina -- 8.6.2009 15:05:51 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.6.2009 15:58:38   
majra
Samo na hitro, sem še v službi.
D&BK za soboto ne vem, smo se pogovarjali, da bi šli v Zagreb, moram se še z mojo prikolico user posted image   pogovorit. Alfabeta, ti javim, ko bom vedela kaj več. Če pridem, pa pridem brez prikoliceuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.6.2009 18:59:11   
vaney
samo, da javim D+BK; meni ta sobota odgovarja, razen v primeru višje sile, tudi ura mi paše, ker se Anže glih okrog 13h zbudi. Ve (no, v glavnem alfabeta) samo povejte, kje je ta zidanica in kaj moram prinest sabouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.6.2009 19:47:01   
Alfabeta
D&B vam pošljem sedaj en ZS z enimi parimi vprašanji, pa prosim odgovor...samo da spišem user posted image

klepetka, poglej zS

vaney user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mislim, da smo vse razen Rihtarce, ki se mora še pofočkati  user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.6.2009 20:05:28   
katarinas
Pa da se spet malo pofočkam...sem se umaknila iz sobe, ker Lara ne bo zaspala, če me zagleda, in zdaj po baby-phonu poslušam kako poje "jiga jaga poje jaga" (prevod: "žiga žaga poje žaga"....)user posted image user posted image

Ančika user posted image user posted image user posted image za Dašine samostojne korake

Alfabeta ....glih pišem ZS user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.6.2009 21:05:58   
katarinas
Evo naša bo menda zdaj zaspala...al tako zaspana, pa tako živa, vse naenkrat, ni dobra kombinacijauser posted image Sem jo vmes vzela ven iz posteljice, pa še glih ena je prišla na obisk tako, da je bila Lara zraven, smo bile zunaj in se je šla malo igrat v pižami...se lepo usede na enga tazga tovornjačka in postane nekam sumljivo dolgo tihouser posted image Grem pogledat in lepo ona sedi v pižami in s celo svojo ritko v vodi, ki se je nabrala v tovornjačku in še malo poliže z jezičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image Nauk: ne jemlji otroka iz posteljice!!!user posted image user posted image

Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami...user posted image No če bo tvoj za povej!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.6.2009 21:10:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami...user posted image No če bo tvoj za povej!

Moj je rekel čisto enako. user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.6.2009 21:13:07   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

No pol sta zmenjena....zdaj jih moramo samo še za kaj zadolžit...ne vem če bo moj glih pekel pecivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.6.2009 21:22:23   
Sunny Morning

No pol sta zmenjena....zdaj jih moramo samo še za kaj zadolžit...ne vem če bo moj glih pekel pecivouser posted image user posted image user posted image

Naš se je nekaj ponujal, da bosta onadva pekla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.6.2009 21:28:51   
katarinas

Naš se je nekaj ponujal, da bosta onadva pekla. user posted image

aha....po moje bi se bolje zanesla na alfabetin predloguser posted image user posted image , pa všeč mi je tisti tvoj "smeško" zraven besede pekla...user posted image No saj da ne bo kdo užaljen, seveda lahko, moj bo pol obračal čevapeuser posted image user posted image

aja Alfabeta jst si bom moga kupit navigacijo, ker pojma nimam v katerih krajih je ta tvoja zidancauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.6.2009 21:37:45   
Alfabeta

aja Alfabeta jst si bom moga kupit navigacijo, ker pojma nimam v katerih krajih je ta tvoja zidancauser posted image

Katarinas....bemuš, te bo pa sunnyka vodila, če ne boš tole naše lepo po....našla....user posted image

Glede peke....smo se že zmenile.....Nobenega ne bomo obremenjevale....bosta lahko imela klet po komando.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.6.2009 21:41:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Glede peke....smo se že zmenile.....Nobenega ne bomo obremenjevale....bosta lahko imela klet po komando.

Huuuuhhh...user posted image po moje jima bo ful teško.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 8.6.2009 21:42:15 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.6.2009 21:43:15   
Sunny Morning

Katarinas....bemuš, te bo pa sunnyka vodila, če ne boš tole naše lepo po....našla....user posted image

katarinas bomo s skupnimi močni našli to lepoto. user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.6.2009 21:58:09   
dašabina
Alfabeta in ostale, tako kot si napisala v ZS, meni odgovarja, če bom pa najdla...ja do ene 5 menda bomuser posted image user posted image user posted image
lutiropan, kako si kaj??user posted image
katarinas, vrtec je bil na seznamu ravno iz razloga, ker so vedeli, da bo s 1.9. odprt, samo je bil najprej mišljen za večje....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.6.2009 21:58:56   
dašabina
vau, same dolenjke tle gor, dejmo smeti ko u starih časihuser posted image user posted image user posted image
nč bat, grem šivat.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.6.2009 22:10:42   
katarinas

Huuuuhhh... po moje jima bo ful teško.

Klet? Jst sm pa misla, da bosta pa otroke mirkalauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

katarinas, vrtec je bil na seznamu ravno iz razloga, ker so vedeli, da bo s 1.9. odprt, samo je bil najprej mišljen za večje....

Ja saj zdaj se mi je to vse posvetilo, prej nisem sploh to "raziskovala", ker me je zanimala samo Rdeča kapicauser posted image Razmišljam, da bi tudi meni bolj odgovarjala Sapramiška...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.6.2009 22:24:52   
katarinas
D+BK zgleda, da smo se zmenileuser posted image . Upajmo, da bo še vreme okuser posted image

Jaz grem zdaj v pančevo, ker jutri bo treba zgodaj vstatuser posted image

LAHKO NOČ!

< Sporočilo je popravil katarinas -- 8.6.2009 22:25:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.6.2009 22:30:47   
nana35
martinca,sem danes dopoldan srečala tvojega moža na delu na Teznu,pa mi je že poročal,da je Patrik super spančkal v svoji sobi.No,hočem seveda reči,da je to super.

mml,pri nas je pri umivanju zobkov tudi najbolj kritična sprednja stran zobkov,enako kot pri Maticu,ampak zdaj že dva dni ne tuli zraven.To je že uspeh,mogoče se je sprijaznil,da je zobe pač treba umiti pred spanjem.

Anči,jaz sem tudi najprej razmišljala kam bi te dala,samo mi je takoj naslednji trenutek kapnilo.Hvala za pohvale moje frizure,sem res zelooo zadovoljna z njo,je praktična in najraje imam tako skuštrano,skoraj iz posteljeuser posted image ,samo malo skrijem zaležane luknje pa je.

Ostale pa-uživajte!!

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
9.6.2009 9:46:34   
dašabina
dan, vas kej luna trkauser posted image

Evo sem govorila s Triš in pride z otrociuser posted image tako da se veselim, da se vidimo in da vidimo, koliko smo zrastliuser posted image

Drugač pa naš Miha tako fino govori. da je dan, ala je hvala, tako je traktor, baa je bager, prav simpatičen jeuser posted image , je pa danes prvič, da je hotel spat zjutraj naprej, ko je še malo podudal pri mamici, drugič hoče vedno it v kopalnico, ga je tud njega luna trkalauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.6.2009 10:06:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Evo sem govorila s Triš in pride z otrociuser posted image tako da se veselim, da se vidimo in da vidimo, koliko smo zrastliuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.6.2009 11:56:27   
lutiropan
lutiropan, kako si kaj??

za en .....user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.6.2009 13:49:57   
Lunca1
Lutiropan user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.6.2009 13:56:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan
lutiropan, kako si kaj??

user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.6.2009 18:08:49   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

lutiropan, kako si kaj??

user posted image user posted image user posted image pokliči kaj

Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.6.2009 20:02:38   
limma
Dober večer,
sem samo preletela, komentirat se mi pa ne da user posted image
Imam svojih 5 minut; Neži spi, user posted image tudi ni doma, tako da ... trenutki tišine prav pašejo user posted image

Lep večer!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?