Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 15:04:09
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene!!! ravno sem šla iskat lenarta v varstvo in je bil pohvaljen, da je ful priden in ni bilo problemov, tako da se bo pikec počasi le navadil... zjutraj pa smo imeli tak napad trme, da je potem skoraj bruhal, tako se je jokal... pol pa sploh ne veš pri čem si, so zobki ali napad trme... martinca, super, da ste noč v novi sobici lepo prespali, verjetno pa bo trajalo kak teden, da bo pogruntal in morda bo še kak jok, ampak super! tudi mi intenzivno razmišljamo o urejanju sobice, ampak res samo razmišljamo klepetka, čestitke mali mažoretki in vidiš, teta majra se je sama javila :) v soboto smo bili skupaj na paradi gasilcev v metliki in to je bilo nekaj za našega malega, ki je nor na tovornjake in glasilce in podobno... še vojaški avion in helikopter sta čisto nizko preletela kolono... vijuuuuuuu... dam kako slikico gor; saj sem mislila, da gre še katera D+BK familija gledat, pa nisem nikogar forumaško znanega videla mere pa imajo vaši sončki kar zelo konkretne, mi mislim da še nimamo 11kg in smo veliki okoli 80 cm... sicer nosimo 86, ampak kar nekaj majčk še mal pleše okoli ramen :)
< Sporočilo je popravil ursulina -- 8.6.2009 15:05:51 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 15:58:38
|
|
|
|
majra
|
Samo na hitro, sem še v službi. D&BK za soboto ne vem, smo se pogovarjali, da bi šli v Zagreb, moram se še z mojo prikolico pogovorit. Alfabeta, ti javim, ko bom vedela kaj več. Če pridem, pa pridem brez prikolice
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 18:59:11
|
|
|
|
vaney
|
samo, da javim D+BK; meni ta sobota odgovarja, razen v primeru višje sile, tudi ura mi paše, ker se Anže glih okrog 13h zbudi. Ve (no, v glavnem alfabeta) samo povejte, kje je ta zidanica in kaj moram prinest sabo
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 19:47:01
|
|
|
|
Alfabeta
|
D&B vam pošljem sedaj en ZS z enimi parimi vprašanji, pa prosim odgovor...samo da spišem klepetka, poglej zS vaney Zdaj pa mislim, da smo vse razen Rihtarce, ki se mora še pofočkati
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 20:05:28
|
|
|
|
katarinas
|
Pa da se spet malo pofočkam...sem se umaknila iz sobe, ker Lara ne bo zaspala, če me zagleda, in zdaj po baby-phonu poslušam kako poje "jiga jaga poje jaga" (prevod: "žiga žaga poje žaga"....) Ančika za Dašine samostojne korake Alfabeta ....glih pišem ZS
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:05:58
|
|
|
|
katarinas
|
Evo naša bo menda zdaj zaspala...al tako zaspana, pa tako živa, vse naenkrat, ni dobra kombinacija Sem jo vmes vzela ven iz posteljice, pa še glih ena je prišla na obisk tako, da je bila Lara zraven, smo bile zunaj in se je šla malo igrat v pižami...se lepo usede na enga tazga tovornjačka in postane nekam sumljivo dolgo tiho Grem pogledat in lepo ona sedi v pižami in s celo svojo ritko v vodi, ki se je nabrala v tovornjačku in še malo poliže z jezičkom Nauk: ne jemlji otroka iz posteljice!!! Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami... No če bo tvoj za povej!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:10:44
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami... No če bo tvoj za povej! Moj je rekel čisto enako.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:13:07
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami... No če bo tvoj za povej! Moj je rekel čisto enako. No pol sta zmenjena....zdaj jih moramo samo še za kaj zadolžit...ne vem če bo moj glih pekel pecivo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:22:23
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami... No če bo tvoj za povej! Moj je rekel čisto enako. No pol sta zmenjena....zdaj jih moramo samo še za kaj zadolžit...ne vem če bo moj glih pekel pecivo Naš se je nekaj ponujal, da bosta onadva pekla.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:28:51
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Glede piknika: saj sem pošiljala ZS, ampak ne vem če ga ni samo alfabeta vidla, ker nekako mi ni šlo, da bi večim naenkrat poslala...v glavnem hotla sem rečt Sunny tebi,da je moj rekel, da bi šel tudi z mano na piknik ampak samo, če pride tudi tvoj...tako, da če bi rade moško družbo, en kandidat se ponuja, samo noče biti sam med ženskami... No če bo tvoj za povej! Moj je rekel čisto enako. No pol sta zmenjena....zdaj jih moramo samo še za kaj zadolžit...ne vem če bo moj glih pekel pecivo Naš se je nekaj ponujal, da bosta onadva pekla. aha....po moje bi se bolje zanesla na alfabetin predlog , pa všeč mi je tisti tvoj "smeško" zraven besede pekla... No saj da ne bo kdo užaljen, seveda lahko, moj bo pol obračal čevape aja Alfabeta jst si bom moga kupit navigacijo, ker pojma nimam v katerih krajih je ta tvoja zidanca
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:37:45
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas aja Alfabeta jst si bom moga kupit navigacijo, ker pojma nimam v katerih krajih je ta tvoja zidanca Katarinas....bemuš, te bo pa sunnyka vodila, če ne boš tole naše lepo po....našla.... Glede peke....smo se že zmenile.....Nobenega ne bomo obremenjevale....bosta lahko imela klet po komando.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:41:53
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Glede peke....smo se že zmenile.....Nobenega ne bomo obremenjevale....bosta lahko imela klet po komando. Huuuuhhh... po moje jima bo ful teško.
< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 8.6.2009 21:42:15 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:43:15
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katarinas aja Alfabeta jst si bom moga kupit navigacijo, ker pojma nimam v katerih krajih je ta tvoja zidanca Katarinas....bemuš, te bo pa sunnyka vodila, če ne boš tole naše lepo po....našla.... katarinas bomo s skupnimi močni našli to lepoto.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:58:09
|
|
|
|
dašabina
|
Alfabeta in ostale, tako kot si napisala v ZS, meni odgovarja, če bom pa najdla...ja do ene 5 menda bom lutiropan, kako si kaj?? katarinas, vrtec je bil na seznamu ravno iz razloga, ker so vedeli, da bo s 1.9. odprt, samo je bil najprej mišljen za večje....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 21:58:56
|
|
|
|
dašabina
|
vau, same dolenjke tle gor, dejmo smeti ko u starih časih nč bat, grem šivat.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 22:10:42
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Glede peke....smo se že zmenile.....Nobenega ne bomo obremenjevale....bosta lahko imela klet po komando. Huuuuhhh... po moje jima bo ful teško. Klet? Jst sm pa misla, da bosta pa otroke mirkala IZVIRNO SPOROČILO: dašabina katarinas, vrtec je bil na seznamu ravno iz razloga, ker so vedeli, da bo s 1.9. odprt, samo je bil najprej mišljen za večje.... Ja saj zdaj se mi je to vse posvetilo, prej nisem sploh to "raziskovala", ker me je zanimala samo Rdeča kapica Razmišljam, da bi tudi meni bolj odgovarjala Sapramiška...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 22:24:52
|
|
|
|
katarinas
|
D+BK zgleda, da smo se zmenile . Upajmo, da bo še vreme ok Jaz grem zdaj v pančevo, ker jutri bo treba zgodaj vstat LAHKO NOČ!
< Sporočilo je popravil katarinas -- 8.6.2009 22:25:07 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 8.6.2009 22:30:47
|
|
|
|
nana35
|
martinca,sem danes dopoldan srečala tvojega moža na delu na Teznu,pa mi je že poročal,da je Patrik super spančkal v svoji sobi.No,hočem seveda reči,da je to super. mml,pri nas je pri umivanju zobkov tudi najbolj kritična sprednja stran zobkov,enako kot pri Maticu,ampak zdaj že dva dni ne tuli zraven.To je že uspeh,mogoče se je sprijaznil,da je zobe pač treba umiti pred spanjem. Anči,jaz sem tudi najprej razmišljala kam bi te dala,samo mi je takoj naslednji trenutek kapnilo.Hvala za pohvale moje frizure,sem res zelooo zadovoljna z njo,je praktična in najraje imam tako skuštrano,skoraj iz postelje ,samo malo skrijem zaležane luknje pa je. Ostale pa-uživajte!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 9:46:34
|
|
|
|
dašabina
|
dan, vas kej luna trka Evo sem govorila s Triš in pride z otroci tako da se veselim, da se vidimo in da vidimo, koliko smo zrastli Drugač pa naš Miha tako fino govori. da je dan, ala je hvala, tako je traktor, baa je bager, prav simpatičen je , je pa danes prvič, da je hotel spat zjutraj naprej, ko je še malo podudal pri mamici, drugič hoče vedno it v kopalnico, ga je tud njega luna trkala
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 10:06:29
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Evo sem govorila s Triš in pride z otroci tako da se veselim, da se vidimo in da vidimo, koliko smo zrastli
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 11:56:27
|
|
|
|
lutiropan
|
lutiropan, kako si kaj?? za en .....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 13:49:57
|
|
|
|
Lunca1
|
Lutiropan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 13:56:50
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan lutiropan, kako si kaj?? za en .....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 18:08:49
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan lutiropan, kako si kaj?? za en ..... pokliči kaj
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 9.6.2009 20:02:38
|
|
|
|
limma
|
Dober večer, sem samo preletela, komentirat se mi pa ne da Imam svojih 5 minut; Neži spi, tudi ni doma, tako da ... trenutki tišine prav pašejo Lep večer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?