mml
|
Dan, ravno kofetkam, preden se lotim urgence ...sem spet 12 ur v službi...samo moram zdržat še ta teden, po tem sem pa do konca junija doma...jupi... Tako da je danes šef za otroke...jutri moram pa s šefom (službenim, da ne bo pomote ), na Golnik na en sestanek ob 13. in me skrbi, da ne bova nazaj do 15.30, tako da moram aktivirat mojo mamo, da pride v LJ in pobere otroka... Jaz pa nimam pojma koliko je Matic visok in težek...s tehtnice mi jo vedno popiha, z višino se pa sploh ne trudim...mu pa kupujem poletne reči 86 in mu niso nič kaj prevelike, tako da....Ima pa novo foro, ko bi bilo treba lulat na kahlo nekaj časa sedi, po tem pa vstane in se polula zraven kahle , pa če se prav spomnim, je bila Manca podobna...Obvlada pa obrnit knjigo tako kot je prav, če mu jo daš narobe obrnjeno, jo takoj obrne...pa po novem z velikim veseljem nosi smeti v koš za smeti in je po tem zelo ponosen sam nase klepetka in dašabina čestike puncama za lepe uspehe , držim pesti za naprej klepetka sporoči kdaj boš v Lj, pa se zmeniva za kofe, ni panike, sploh ko bom na dopustu... katee pri nas je Matic čisti desničar, je, "riše" z desno roko, mislim pa da se dokončno določi, katera stran bo dominantna pri 3 letih... umivanje zob ni večjih problemov, zraven pojeva Našo četico ali pa Sem Repko zajček mlad...samo ni pa to 2 minut, bolj tam okrog minute, pa problem je s sprednjo stranjo zobkov, ker ne premakne stran ustnic vaney lepo, da si si vzela nekaj časa za RR intruder mislim, da si me zadnjič spraševala nekaj glede alergije in cepljenja, če nisem pomešala...alergija na jajca ni popolna kontraindikacija za cepljenje proti OMR, tako da se P večinoma odločijo za cepljenje pod nadzorom. Sploh pa mislim, da ne bi smelo biti problemov, če v krvi nima protiteles in se alergija bolj kaže v obliki atopičnega dermatitisa...bi pa jaz na tvojem mestu verjetno malo počakala in ne bi ravno forsirala cepljenja... lunca držim pesti za lepo vreme in otoplitev morja, da boste lahko uživali . Kje ima pa Pina tečaj rolanja? Manca je bila navdušena, samo roleji so ji bili malo pretežki, da bi lahko dobro rolala, pa bo že... nana lepo uživaj v tehle prostih dnevih s Klemnom Tako kave je zmenjakalo, ura je 14, tako da konec pavze... Držite pesti, da bo popoldan kolikor tolikor znosno in ne bo prehudega drena...