|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
8.6.2009 8:18:43   
Alfabeta
Jutro!

klepetka bravo za vaše mažoretke user posted image user posted image

D&B a ste kaj razmislile? Zaradi mene lahko tudi to soboto. Glede prikolic pa....lahko se zmenimo tudi, da katera hoče pripelje, katera pa ne, pa pač ne. Mislim, če bomo pekli bom jaz morala angažirati enega moškega...ali svojega dragega ali pa koga drugega user posted image

dašabina kdaj prideš?

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 8.6.2009 8:19:11 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.6.2009 8:31:49   
Lunca1
Jutro. Jaz sem pa danes čisto razsuta. Bi šla samo spat. user posted image  Ima izgleda luna name močan vpliv. user posted image

Drugače pa smo na hitro pridelali še štiri štirice, tako da ima zdaj 10 zobkov.

Pina pa danes začne s tečajem rolanja.

Luka v glavnem je in riše z desno.

Klepetka čestitke mažoretkam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.6.2009 8:52:23   
nana35
klepetka,včeraj sem bila za tabo,pa tvojega posta še ni bilo gor,tako da čestitke mažoretkam še od mene.

No,jaz pa ne morem verjet,da čakam,da se Klemen zbudi,sem urejena, pripravljena na odhod na sprehod,otrok pa še spi...zunaj se kaže sonček,upam, da bo ostal čez cel dan.Mi gre tale dež že pošteno na živce.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.6.2009 9:42:32   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jutro!

klepetka bravo za vaše mažoretke user posted image user posted image ENAKOuser posted image ne vem, če sem povedala, Maša je bila pri pionirjih tud prva v hip hop formacijah na državnem prvenstvu, tako da gremo na evropsko v Koper in svetovno na Poljskouser posted image

D&B a ste kaj razmislile? Zaradi mene lahko tudi to soboto. Glede prikolic pa....lahko se zmenimo tudi, da katera hoče pripelje, katera pa ne, pa pač ne. Mislim, če bomo pekli bom jaz morala angažirati enega moškega...ali svojega dragega ali pa koga drugega user posted image naš dragi pa sobota in uživanje je skreganouser posted image sem bolj za varianto, da vsaka nekaj prinese pa bo...mi bolj diši brez prikolic, če ne bo vseh Puser posted image

dašabina kdaj prideš? pride mož, je reku da nastavuser posted image user posted image user posted image enkrat kmal zdaj...upam, da razumeš hec, kolk je pa AB rocket

< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.6.2009 9:44:17 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.6.2009 9:47:45   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

naš dragi pa sobota in uživanje je skreganouser posted image sem bolj za varianto, da vsaka nekaj prinese pa bo...mi bolj diši brez prikolic, če ne bo vseh Puser posted image

dašabina kdaj prideš? pride mož, je reku da nastavuser posted image user posted image user posted image enkrat kmal zdaj...upam, da razumeš hec, kolk je pa AB rocket

Aja, saj naš tud ni za soboto za uživanje....ni panike.....

Aja, zakaj bi pa morala razumet hec user posted image user posted image user posted image

Ab rocket je 50€, pa eno ročko je tamali od brata malo odgriznil user posted image Pravijo da zelo malo. Moraš videti

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.6.2009 9:52:12   
Lunca1
Dašabina čestitke Maši. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.6.2009 10:19:14   
Lunca1
Aja sem pozabila povedat, da gremo že čez slaba 2 tedna na morje. Upam da se bo voda kaj segrela, ker drugače bom spet bolj opazovalka iz obale. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.6.2009 10:25:30   
dašabina

[
Aja, zakaj bi pa morala razumet hec user posted image user posted image user posted image zato ker je sam hecuser posted image user posted image user posted image za AB rocket pa sem ga hotla za mami kupit, pa pravi, da ga še ne bi imela, tako da navalite druge....user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.6.2009 10:26:06 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.6.2009 10:33:25   
Alfabeta
dašabina ampak še vedno čakam tvojega moža user posted image . ....aja, kwa je zdej D&B-jevke, bomo se kaj zmenile ali ne? user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.6.2009 10:34:07   
Alfabeta
Pa opažam, da imamo zadnje čase fulll veliko zunanjih opazovalk....spet vohuni user posted image Neka imajo veselje

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.6.2009 10:59:20   
Sunny Morning
....aja, kwa je zdej D&B-jevke, bomo se kaj zmenile ali ne? user posted image

Zaradi mene je lahko tudi ta sobota. Smo rekle pri tebi v zidanci ali imamo kakšen drug plac? Jaz sem lahko brez ali pa s prikolico, kakor boste rekle. Glede ure...pri nas načeloma med 13 in 15 spimo ampak se bomo prilagodili.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.6.2009 11:30:32   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Zaradi mene je lahko tudi ta sobota. Smo rekle pri tebi v zidanci ali imamo kakšen drug plac? Jaz sem lahko brez ali pa s prikolico, kakor boste rekle. Glede ure...pri nas načeloma med 13 in 15 spimo ampak se bomo prilagodili.

Alfabeta, ti daj uro in datum, bo najboljši...mož pa res ne vem kje spet hoduser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.6.2009 12:43:35   
Sunny Morning

Alfabeta, ti daj uro in datum, bo najboljši...mož pa res ne vem kje spet hoduser posted image user posted image

Se strnjam...Alfabeta ti kar določi...komada mora bit.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.6.2009 12:47:29   
Alfabeta

Lahko pri nas....saj sem povedala kako in kaj....Zidanca je dovolj velika za cca 50-60 ljudi user posted image , tak, da lahko tudi prikolice, pa ne samo ena, lahko še ljubčke pripeljete s seboj user posted image . Igral pa nimamo, edino lahko damo otrokom pa mamam vsakemu 1 motiko v roke! user posted image

Torej če ste za ......V soboto pri nas, ob ene 14 uri....?

sunny ti jo daj v avto pa bo zaspala pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.6.2009 12:50:52   
martinca
dober dan!
no sem vam dolžna povedat kako izgleda Patrikovo spanje v novi sobi. odlično je !!!user posted image user posted image user posted image sploh ni bilo problemov, sem bila jaz bolj zajc kako bo to izgledalo kot pa Patrik ko je res moral sam spat.user posted image
no upam, da sedaj ko sem se pohvalila se ne bo sfižilo.

katee, PAtrik tudi včasih je z levo včasih z desno. kak pač mu je. tašča full silo dela, češ da bo levičar, meni je pa vseeno. glavno da bo znal pisat in brat.user posted image

klepetka, čestitke puncam. zdaj pa še naj tam pokažejo kaj znajo, me bomo že držale pesti za zmago.user posted image user posted image

dašabina, tudi MAši čestitke. že zdaj držimo pesti, da jim se še tam uspe uvrstit čim više če že ne bodo prve.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.6.2009 12:54:00   
katee
klepetka in dašabina: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. mesto!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.6.2009 13:20:36   
dašabina

[

men čist paše....user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.6.2009 13:27:02   
Sunny Morning

Men tud, samo napotke kam boš še dala.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.6.2009 13:41:50   
Alfabeta

Men tud, samo napotke kam boš še dala.

VELJA!!!!

[

VELJA!!!!

Podrobnosti dogovorimo..... Kaj pa ostale.....katarinas, vaney, triš, rihtarca, majra, sem katero pozabila.....?

Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.6.2009 13:56:10   
dašabina

dašabina ampak še vedno čakam tvojega moža user posted image . ....

menda ga nisi dočakala, ampak prav, da si nastavlauser posted image user posted image user posted image

hvala...se vidimo v soboto...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.6.2009 14:00:14   
mml
Dan,

ravno kofetkam, preden se lotim urgence user posted image ...sem spet 12 ur v službi...samo moram zdržat še ta teden, po tem sem pa do konca junija doma...jupi...
Tako da je danes user posted image  šef za otroke...jutri moram pa s šefom (službenim, da ne bo pomote user posted image ), na Golnik na en sestanek ob 13. in me skrbi, da ne bova nazaj do 15.30, tako da moram aktivirat mojo mamo, da pride v LJ in pobere otroka...

Jaz pa nimam pojma koliko je Matic visok in težek...s tehtnice mi jo vedno popiha, z višino se pa sploh ne trudim...mu pa kupujem poletne reči 86 in mu niso nič kaj prevelike, tako da....Ima pa novo foro, ko bi bilo treba lulat na kahlo nekaj časa sedi, po tem pa vstane in se polula zraven kahle user posted image , pa če se prav spomnim, je bila Manca podobna...Obvlada pa obrnit knjigo tako kot je prav, če mu jo daš narobe obrnjeno, jo takoj obrne...pa po novem z velikim veseljem nosi smeti v koš za smeti in je po tem zelo ponosen sam nase user posted image
klepetka in dašabina čestike puncama za lepe uspehe user posted image , držim pesti za naprej

klepetka sporoči kdaj boš v Lj, pa se zmeniva za kofe, ni panike, sploh ko bom na dopustu...

katee pri nas je Matic čisti desničar, je, "riše" z desno roko, mislim pa da se dokončno določi, katera stran bo dominantna pri 3 letih...

umivanje zob ni večjih problemov, zraven pojeva Našo četico ali pa Sem Repko zajček mlad...samo ni pa to 2 minut, bolj tam okrog minute, pa problem je s sprednjo stranjo zobkov, ker ne premakne stran ustnic user posted image

vaney lepo, da si si vzela nekaj časa za RR user posted image

intruder mislim, da si me zadnjič spraševala nekaj glede alergije in cepljenja, če nisem pomešala...alergija na jajca ni popolna kontraindikacija za cepljenje proti OMR, tako da se P večinoma odločijo za cepljenje pod nadzorom. Sploh pa mislim, da ne bi smelo biti problemov, če v krvi nima protiteles in se alergija bolj kaže v obliki atopičnega dermatitisa...bi pa jaz na tvojem mestu verjetno malo počakala in ne bi ravno forsirala cepljenja...

lunca držim pesti za lepo vreme in otoplitev morja, da boste lahko uživali user posted image . Kje ima pa Pina tečaj rolanja? Manca je bila navdušena, samo roleji so ji bili malo pretežki, da bi lahko dobro rolala, pa bo že...

nana lepo uživaj v tehle prostih dnevih s Klemnom user posted image

Tako kave je zmenjakalo, ura je 14, tako da konec pavze...
Držite pesti, da bo popoldan kolikor tolikor znosno in ne bo prehudega drena...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.6.2009 14:11:51   
katarinas
Dan!

Danes pa uživam v dopustu, mi je še nekaj dni ostalo in moram pokoristit. Ampak kako čas hitro bežiuser posted image , v službi nikoli tako...
Drug teden gremo pa mi na morje. Gre user posted image na triatlon v Novigrad, pa bomo to izkoristili in bomo šli dol nekaj dni prej, upam, da bo lepo vreme.

Dašabina hvala za odgovor, nisem vedela, da vrtec sploh še ni odprt. Meni ga je omenila znanka, ki ima majhnega dojenčka in je razmišljala, da bi tja vpisala, zato sprašujem, ker še nisem zanj slišala. Čeprav se zdaj spomnim, da na vlogi za premestiti v drugo enoto, je bil pa vpisan...no v glavnem, hvala! In čestitke Maši!

Mml sem se prav nasmejala, ko praviš kako gre Matic na kahlo, da se zraven polula..user posted image user posted image Od mojega nečakinja je začela zdaj lepo lulat v kahlo in je tako ponosna, da potem vsem pokaže kam je lulala...in zadnjič smo imeli ravno kosilo pri njih in ona prinese čez celo kuhinjo in jedilnico polno kahlo (vmes je še malo polila) in smo potem mogli vsi user posted image .... al so posrečeni ti otrociuser posted image user posted image

Alfabeta mislim, da lahko tudi jaz potrdim za soboto...to pomeni zdaj, brez prikolice? Sicer se nisem še z mojim pogovarjala kaki so pri nas plani...no jih bomo že spremeniliuser posted image

Vaney lepe slikice, Anže je že tak "odrasel" fantuser posted image

Martinca ups, sem jaz zgleda zamešala vikende, sem mislila, da si bila že to soboto na poroki user posted image

Katee Lara vse nekako dela z desno, drži žlico, krtačko...sicer še vedno bolj kot ne uporablja obe roki, tudi kadar je..... Kdaj se pa dokončno razvije pa ne vem...verjetno ko začnejo bolj risat, pa sami jest, ne vemuser posted image
Lepo to, da si se odločila da se boš bolj zdravo prehranjevala, jaz to skoz trobim, naredim pa bolj malo...saj pojem tudi veliko zelenjave, ampak kaj ko potem zgliham še s sladkarijamiuser posted image ...pri tem pa ne bi glih rada preštevala kalorijeuser posted image

Klepetkaa sem vesela za mažoretke, bravouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.6.2009 14:16:37   
Anči2
Dan,

pa se spet malo javim po dolgem času.V tem času se je dosti spremenilo,najbolj pa sem vesela da je Daša KONČNOuser posted image začela hodit.Prehodi stanovanje brez problema,vklopi pralni stroj,pa pečico,tak da jo morem met vedno na radarju.Pa seveda naš bogi Piki,ki kar beži pred njo,ona pa se smeji zraven kot pečen maček ko leta za njim.user posted image

Včeraj smo šli malo na športni vikend,in je deževalo oz. lilo kot iz škafa.Sem pa srečala nano,kot je že napisala.Ej nana sploh te nisem prepoznala,sem nekaj časa gruntala al si ti al ne,prej ko sem pomahala,da ne bi komu drugemu.Ful ti paše frizura,te pomladi (pa da ne boš mislila da si ki stara,ampak je frizura res super).Ja bli smo z Robijevimi starši pa moja mami pa njen sta bla zraven.Daši se je tut dopadlo v gondoli,najbolj pa ko je lahko gledala skozi okno dol.

Čakamo prvo trojko,Daša je seveda sitna pa tečna pa sama s sabo ne ve kaj bi.

Slišim da se je mala baba zbudila,morem po njo drugače bo štala.

Aja, Dašabina in Klepetka čestitam vajinima puncamauser posted image user posted image user posted image .

LP,
Anči

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.6.2009 14:23:47   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Alfabeta mislim, da lahko tudi jaz potrdim za soboto...to pomeni zdaj, brez prikolice? Sicer se nisem še z mojim pogovarjala kaki so pri nas plani...no jih bomo že spremeniliuser posted image

user posted image user posted image Glede prikolice pa....kakor katera želi. Moj bo skoraj zagotovo moral biti gor, ker bo moral kaj speči. Poudarek je na MORAL user posted image . Pa Triš če pride, tudi dvomim da bo sama prišla, tak da..... Brez problema...saj sem napisala, da lahko pripeljete partnerja in lupčka user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.6.2009 14:29:30   
Lunca1
Mml rolanje ima na stadionu v Kranju, vsak dan od 17h do 18h, cel teden. Pa se mi zdi 21 EUR kar ugodno.

Martinca user posted image  za spanje v svoji sobi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?