nana35
|
Pozdravljene. Mi smo danes vseeno,kljub slabemu vremenu in vsake toliko dežju odšli na Športni vikend oz.na Pohorje z gondolo.Klemnu je bilo še kar všeč,čeprav pretiranega navdušenja ni kazal,bolj mu je bilo zanimivo,kako se glasno zaprejo vrata na gondoli in kako gondole šibajo mimo nas.On bi najraje skakal po gondoli.Ko smo prišli gor se je pa vlilo in v tistem hudem nalivu smo srečali še našo Ančiko.Sem moji mami povedala,da ji je enako ime kakor njej v resnici seveda.Seveda je bila s celo družino.V glavnem,pogledali smo si po dolgem času naš Maribor iz višav,potem ga nismo več videli,ker je bila taka megla in dež,no,kasneje pa smo ga spet zagledali,ker se je zjasnilo in je posijal celo sonček. vaney,službe še nisem zaštartala,ko pa jo bom,pa bom povedala,trenutno pa doma s Klemnom zelooo uživama in nama nič ne manjka. Potepama se cele dneve,se igrava,v glavnem lušno je ko imama en drugega cel dan.Ja,pa da ne pozabim pohvalit Anžeta,je zelo lep dečko.In že res velik,kakor naši otročki. klaja,uživajte na dopustu,mi gremo 13.6.,smo bolj pozno začeli mislit na morje,pa smo samo tole dobili,ampak boljše kakor nič,meniitak ni za it. katarinas,mene ni bilo na volitvah,sploh sem najprej pozabila,da sploh so, potem pa sem delala vse kaj druga.Vem pa da je bila zelo slaba udeležba. katee,Klemen riše in je tudi z obema rokama,včasih z levo,včasih z desno,ampak se mi zdi da kar veliko uporablja levo roko.Bomo videli,katera roka bo bolj ležala. Toliko za danes.Lepo noč vsem.Pa upam,da bo jutri kaj lepše vreme.