|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
21.5.2009 12:43:00   
Lunca1
Mml po moje bo tete čist lepo zmogla. A ima izkušnje z otroki? No najbrž bosta šla kakšno uo kasneje spat. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
21.5.2009 13:27:38   
mml
lunca teta ima tri odrasle hčerka in ji 100% zaupam, da bo M&M veselo zabavala, samo ne vem, če je ne bosta prehudo ovijala okrog prsta in bosta oba pokonci, ko pridem domov user posted image ....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
21.5.2009 15:12:41   
dašabina
hojla, me zanima sploh tiste ki imate tri otročke, kako ste kaj dobile dohodnino, namreč jaz moram plačatuser posted image  530€, jaz v 3. razredu, mož v 2., otroc med letom pisani name....če ima katera pameten predlog, ste dobrodošle...
drugač smo okuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
21.5.2009 18:24:30   
sani1
Pozdravček!

mml- že cel popoldan mislim nate in držim pesti...  Upam na najboljše!

Manja je v varstvu z očijem imela malo vročine trenutno smo brez vseh zdravil bomo videli kaj bo...  Hvala za user posted image   pomagajo...

dašabina- koliko si dobila za plačat dohodnine 530e? So se kaj zmotili pri olajšavah? Poglej in hitro napiši ugovor. Pri treh otrocih pa menda ja ne rabiš plačat dohodnine razen če ne služiš miljonov...user posted image   Če se kje zmotijo se zmotijo pri splošni olajšavi in pri olajšavi za otroke tako, da ti svetujem da si pogledaš. Lahko si pa tudi informativno izračunaš na internetu.  Jaz si vsako leto izračunam in vedno drži- no do sedaj je...

Grem pupo spat spravljat počasi...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
   Sončki januarčic 08 - 6.del
21.5.2009 18:51:15   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

hojla, me zanima sploh tiste ki imate tri otročke, kako ste kaj dobile dohodnino, namreč jaz moram plačatuser posted image  530€, jaz v 3. razredu, mož v 2., otroc med letom pisani name....če ima katera pameten predlog, ste dobrodošle...
drugač smo okuser posted image

Vzemi otroke čez leto ven (mesečno ne boš ravno groza čutila) in jih uveljavljaj v izračunu dohodnine (ko se naenkrat res pozna). Še posebaj je se to pozna, če imaš poleg plače še kakšne dohodke npr. dopolnilna dej.
Pa mogoče še primerjajta ali se vama splača olajšavo deliti - tisti z višjim doh. 2, z nižjim pa 1 otroka.

< Sporočilo je popravil karatina -- 21.5.2009 18:53:19 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   Sončki januarčic 08 - 6.del
21.5.2009 18:53:57   
karatina
Ja, sem še kar tu...user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.5.2009 19:20:04   
katarinas
Čao!

E veste kaj je danes dobro? Da je jutri petekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala

katarinas, če te pa dopust zanima pa ti nebo mogel pomagati ker je videl samo hotel in salon v katerem so montirali, vem pa da je rekel da je treba bit pozoren če se kam pelješ t taxi-jem mora met neko kartico.

Aja je bil službeno dol. No saj samo tako vprašam, hvala user posted image

Glede male pupe, sem se odločila da dokler starši sami ne dajo dovoljenja da mediji kaj objavijo nebom nič pisala, saj veste forum je javen kaj vem kdo in z kakšnimi nameni vse bere, pa nebi rada poglabljala ran. Saj razumete ne?

Glede pupe: imaš prav, ni treba govort, smo večkrat videli kako res drugi berejo in potem kaj zlorabijo.... res da niso starši še nič dali v javnost, danes je bilo sicer v Novicah ampak nič konkretnega, ampak je to ta pupa kajne. žalostno.... no pa dost o tem, sem samo žalostnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

lunca teta ima tri odrasle hčerka in ji 100% zaupam, da bo M&M veselo zabavala, samo ne vem, če je ne bosta prehudo ovijala okrog prsta in bosta oba pokonci, ko pridem domov ....

Ja mml zakaj pa tete so?! itak, da jo bosta ovijala ona se bo pa čist pustila...samo da se spomnim kaj je moj nečak počel z manouser posted image , jaz sem ga pa vse "ubogala"user posted image

Dašabina letošnja dohodnina je mal čudna. Skoraj vsi morajo napisat ugovor....če ti kaj ni jasno, kar pokliči na davčno, ti bodo tam vse povedali. Al si pa sama zračunaj, kot pravi sani. Mojemu so tudi premalo zračunali, da dobi nazaj. A veš koliko dobim jaz? 0,02 €user posted image o.k. sam da ni za plačat!

Karatina kaj je zdaj?! še kar tukaj?user posted image tvojemu user posted image je pa res luštno pri tebi...še malo še malo pa bouser posted image

Mml upam, da boš, ne, vem, da boš preživela čudovit večer in se boš počutila kot princeskauser posted image Pa jutri se nam kmalu oglasi!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.5.2009 20:05:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

ljubljančanke(sani, mml, katee, lunca, in ostale....) drug teden v sredo bom bila  baje taksist v Lj. Tako, da če bo imela katera čas za eno hitro kavo, bom zeloo vesela. Ker se nismo videli že ohoho časauser posted image  . sicer se bom zadrževala okol KC( tam okol 9-11 ure predvideno), ampak lokacija ni važnauser posted image

Jaz sem za!!!!!! A od 9-11h si frej???? Jaz bi lahko najprej prišla okoli 9.30. prej že težko, ker se ne zrihtamo tako hitro ven.

Mene pa taka utrujenost daje. Res ne vem, kaj mi je. Verjetno me res tale vročina daje. Danes sem kar aerobiko odpovedala, ker ne bi zdržala. Jao, jao, si moram po kake vitaminčke v lekarno.

Danes sem bila z Žan Luko, Ursulino in Lenartom pri naši novi varuški. Žan Luka se je takoj "zaštekal" z otroki, predvsem z igračami user posted image user posted image user posted image , da ga skoraj nisem mogla domov spraviti. Tako je jokal, kot da bi mu ne vem kaj naredila. Že vidim, da septembra ne bo nobenih težav z uvajanjem.

Zdaj grem pa malo na teraso posedeti, potem pa spat.

Lepo noč vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.5.2009 20:33:35   
Anči2
Čer.

Po nekaj dnevih se spet malo oglasim,ker itak nimam kaj pametnega za napisat.

Prvo Ursulina žal mi je za tvojo pikicouser posted image user posted image

No mi imamo malega bolnika.Ima spet vnetje ušes,pa zobki ji rinejo ven in je tečna da se mi bo kmalu speljalo.Še na wc ne morem da se ne bi drla za mano.Ne je kaj preveč,danes je pojedla par žlic juhice in pa banano je probala,če še ima isti okus.HB da vsaj AB z veseljem spije.No pri kapljicah v nos pa je dretje,kot da ji kožo dol vlečem,ampak kaj se more se more.
Upam samo da bo pol po bolezni sprememba v razvoju in da bo začela hodit.Ko je pred 2 mesecema bila bubana je potem začela plazit.Pustimo se presenetit.

No,kot ste že prebrale,Daša še kar ne hodi sama.In meni se meša,ker jo morem povsod kam gremo nest al pa v vozeku pelat.Boji se spustit,hodi ko te za prst drži al pa majica je tut ok,pa okoli kavča mi hodi,pa mize ampak spustit pa se noče.Pa tako rada bi jo videla da bi sama tancala okoli.

Karatina tvoja beba je pa res rada pri tebi,če ne drugače jo boste že prisilno izselili.Upam pa na čim lažji porod.

Katee jaz sem tudi čisto fuč,pa sem cel dan doma.Vročina je kriva,ti povem.

Mml upam da se imaš lepo in pa da si zmagala.Za nas boš vedno zmagovalka.user posted image

Dašabina to pa je ful za plačat.Pa saj so govorili da so se zdaj nekaj zmotli pri davčni glede olajšav za vzdrževane druž. člane.Pritoži se!

To je to.Zaenkrat.

Lepo se imejte in lep pozdrav,
Anči

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.5.2009 21:26:08   
nana35
urssyy,lepo da si se odločila ostati med nami ne glede na vse.user posted image

katarinas,tale viroza je bila spet dvodnevna,sem že ok!!

mml,ja,službo že menjujemuser posted image ,uživam doma že od 9.5.,tako da mi je res lepo.Nisem nič napisala,ker počivam živčke od te tastare.Odločitev pa je bila hitra,skoraj takojšnja,ko se mi je izteklo.Sicer bi lahko zdaj dobila na borzi 2 napotnici za dva salona,ampak imam druge načrte...Tako da nekaj poletja pa bom le ujela še doma,13.6.gremo na morje,tako da do takat še ne morem nič,potem pa...

dašabina,nimam pojma kako je s to dohodnino,mene bi vrglo...no,jaz sem nekaj dobila nazak enih 170€,bolje išta nego ništa,kajne?No,upam,da so se zmotili...No,moj je dobil za plačat 1890€,kaj praviš na to??Ne verjameš?Ja resno.Samo se je njihova knjigovodkinja zaj...je preveč klikala z miško...vsi v njegovi firmi so dobili skoraj toliko za plačat.No,tako je to,če novopečeni knjigovodje pošiljajo dohodnine...Ugovor je že oddal,tako da bomo videli kaj bo.

karatina,karatina...gledam v Večer vsak dan,pa nič od tebeuser posted image .Saj vem,da bomo tukaj prej izvedele,kot iz časopisa...

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.5.2009 22:16:18   
ursulina
pozdravljene!!!

hvala vsem za objemčke in spodbudo, saj sem že kar okey, predvsem mi je mimo, ker se tale kri kar noče ustavit... brrr... glede pikice je pa tako: bolj mi je bil problem v glavi razčistit, da ne bo nič od vseh splaniranih dvojnih tort in podobnih stvari, imam pa raje tako, kot da je pozneje kaj narobe z otročkom...

mml, upam, da si se imela lepo, se dobro počutila v obleki, si pa res za nas zmagovalka, čestitke!

mi pa zdaj zares začnemo z uvajanjem, bo lenart malo bolj problematičen kot žan luka, a ne katee, je dosti večja mamina mazica in bo joka po moje da bo groza. ampak saj mislim, da mu bo čisto lušno, ko se uteče... žal mora mami tudi dinarčke služit... 

karatina, še ni nič? user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 21.5.2009 22:18:09 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.5.2009 6:24:07   
Sunny Morning
Letos je dohodnina ful čudna. Se mi zdi, da si je Davčna uredila, da bo treba čimmanj vrnit. Pri nas tudi večinoma vsi dobivajo za doplačat, pa tudi v računovodstvu kjer imajo isti program sem vrpašala, pa je tudi podobno. Jaz sem kar malo povečala stopnjo dohodnine, tako da bomo med letom malo več plačevali. Je pa sigurno šok, ko dobiš tak znesek za doplačilo, čeprav tisti od naninega user posted image je pa sploh huda.
dašabina razmisli, če ne bi mogoče samo enega otroka ven dala med letom. Jaz Nejo nimam prijavljeno med letom, ker bi tistih 50-60€ več na mesec zapravla kot da jih ni in bi me potem mogoče kap pri dohodnini, tako pa 30.06. dobim 377€ nazaj. user posted image  Komaj čakam. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.5.2009 7:26:54   
Alfabeta
Jutro!

Moram samo tole povedati.....

mml
jaz nisem nič razočarana. Upam, da ti tudi nisi preveč, sem pa zelo ponosna, da te poznam in da si ena izmed nas "navadnih" ljudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.5.2009 7:31:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
mml jaz nisem nič razočarana. Upam, da ti tudi nisi preveč, sem pa zelo ponosna, da te poznam in da si ena izmed nas "navadnih" ljudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni zmagala? Pa tako smo se potrudile. user posted image  Vseeno user posted image , pa ostani taka kot si, ker si ful fajn. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.5.2009 7:36:57   
koala
Jutro!

lfabeta ti veš nekaj kar me ne?
Kakorkoli, mml jaz upam da si preživela čudovit večer. Se pa podpišem pod Alfabeto, ponosna sem da te poznam in zame si zmagovalka, ker si za razliko od veliko tvojih stanovskih kolehov ostala prizemljena.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.5.2009 7:48:04   
martinca
jutro!

sani, user posted image za Manjo, da se hitro pozdravi. počutje je sedaj dobro, sem imela malo slabosti in špikalo me je v trebuhu. trebušček se že malo vidi, se bom slikala in pokazala sliko. mi pa moj user posted image pravi, da malo že imam trebuščka malo ga imam pa še od prej.user posted image saj 29.5. in 1.6. imam na dveh straneh UZ in bom dvakrat videla user posted image user posted image za imena se že malo pogovarjava. ni pa še določeno. za punčko je meni všeč PAtricija, Stela, Neli (Urošu meni ne preveč).user posted image za fantka pa Aljaž, Andraž, Anžej, Matevž, Tilen (so mi všeč šumniki), Timotej (Urošu ni všeč), Enej (še iz prve nosečnosti), uh zdaj pa se ne spomin več. no za izbirat imava.user posted image

urssyy, prav si se odločila, da še boš vedno ostala z nami.

dašabina, glede dohodnine ti ne vem svetovat, ker tu pa sem res v temi.user posted image samo imaš pa res dosti za plačat. midva še enkrat toliko nazaj dobiva kot moraš ti plačat tja.user posted image

mml, ostani to kar si še naprej. sem tudi jaz zelo vesela da te poznam.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.5.2009 8:11:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta ti veš nekaj kar me ne?

Saj bo ziher mml sama povedala. Sicer pa Stric Google vse najde user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.5.2009 8:28:35   
Lunca1
Jutro.

Samo tolk da sporočim, da je Luka včeraj spet zakuhal in imava danes ob 10h zdravnico. user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
22.5.2009 9:05:00   
sani1
lunca- jaz se pa še odločam a jo naj peljem al ne?

alfabeta- imaš prav. user posted image

sunny- jaz moram tudi plačat. user posted image   ampak ne veliko. Pa nimam pojma kako je s tem? Sem si pa izračunala, da če nebi imela Manje in je nebi dala pod olajšavo bi plašala 700e. To pa je že preveč...

No zdej pa grem do konca popit kavico...  In za vse vas ena dobra...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
22.5.2009 9:36:02   
koala
Lunca upam da se Luka čimprej pozdravi. Pikapoke za vaju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
22.5.2009 11:28:43   
dašabina
Bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvete, bom morala res nekaj ukretit...

Mml, čestitke!

Smo ok, Miha je začel kašlajt, mu malo iz nosu teče, tako da upam, da bomo zvozili....

UŽIVAJTE V SONČKU!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
22.5.2009 11:54:11   
mml

No kot že veste, kljub vaši super podpori nisem zmagovalka...

...ampak nisem prav hudo razočarana...mogoče tako malo za trenutek, sedaj mi je pa čisto OK user posted image

..je bila pa prireditev  super, prepevala je Vita Mavrič, malo so govorili politiki, malo umetniki in je hitro minilo, samo vroče je bilo za znoret...polna Festivalna, pa kup reflektorjev...

...sem prav vesela, da je konec, ker so mi šli vsi fotografi kar malo na živce...si sploh ne upam predstavljat, kako je na kakšni medijsko res odmevni zadevi, ker je bilo že tukaj ene 20 fotografov...

Slaba novica je pa, da Maticu spet teče iz leveg ušesa...pa tokrat niti pošteno prehlajen ni bil...tako da ne vem, kaj naj naredim z Avstrijo...moram še malo P povprašat...

Imejte se čim lepše...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
22.5.2009 15:03:55   
mml
No ena skupinska FOTKA, da boste videle, kakšna sem bila user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.5.2009 15:15:27   
sani1
Jaz delam in delam...user posted image

Skratka

mml- čudovita si bila. Ampak se mi je zdelo, da bo zmagovalka Žvanova. Filing sem imela tak. Ampak zame si ti zmagovalka...
Držim pesti, da bo Maticu kaj boljše in da jo mahnete v Avstrijo.

Zdej pa grem delat...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.5.2009 16:02:54   
nana35
mml,res škoda.No,nima veze,kot pravi sunny m.,ostani taka kakršna si,takšna si najboljša,zmagala ali ne...Upam,da nisi preveč razočarana,sem pa navijala zate.Pa seveda naj se Matic kmalu pozdravi.Pogledala sem slike...res si bila dobra,ni kaj.Zelena ti pristaja.

martinca,Neli je najboljše ime za punčko...user posted image skoraj tako je ime moji mami,zato.No, malo sem huda nate,to itak veš.Tako,da kar pozabi na naslednje snidenje kje,ker naju ne bo.Za kazen.user posted image

Lunca,naj se Luka kmalu pozdravi.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 22.5.2009 16:03:37 >

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?