prvikoraki
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Za ostale nezrele komentarje se pa jst osebno v vašem imenu sramujem, ker dejansko ne spadajo nikamor. Če se imate za zrele osebe se raje zamislite, zakaj vse povprek napadate in se norčujete. Ah nikar se ne sramuj, veš. In tudi me se ne sramujemo. Ker če na vseh 4. straneh najdeš en, samo en žaljiv komentar, ki je bil namenjen tebi, bom jaz prva, ki se ti bo opravičila! Če ne drugega, se me ne skrivamo za masko anonimnosti ampak svoja mnenja povemo odkrito. Poleg tega se nimamo tudi nikomur opravičevat za SMS-anje. Sama si to vrgla na forum in me imamo pravico komentirat. Me nismo izpostavile nobenega konkretnega imena in debata je tekla na splošno. Pa še nekaj, to je JAVNI forum, v katerem ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, pa če ti je to všeč ali ne. Odgovore, in to realne, na svoje vprašanje si pa tudi dobila. KAj ti sedaj ni všeč Jst se tudi z anonimno strinjam, da napadate in se norčujete vse vprek pa še hihitate zraven. Iz enega enostavega vprašanja je nastala posmehujoča debata še posebej na te sms-e. No, nekatere med popadki imajo čas za pisat...zakaj pa ne? Že tak dolgčas je v porodnišnicah in zakaj bi si ga ne krajšale. Če ve niste imele časa za pisat in ste rodile v parih urah.....HB, ene pač rojevajo po 6 in več ur....in kaj bi delale med popadki, če ne to, da si krajšajo čas. Tudi jst ko sem rodila, je bila taka tuga še posebej zato, ker nisem imela nobenega zraven (mož na službenem potovanju, ker me je porod prehitel) pa še na žalost nisem imela GSM-ja za sabo. Za kakšen sms, igrico ali klic. Rojevala pa sem 13,30 ur. Kaj bi ve počela ta čas? Benika, zgleda da ti je všeč zgolj ta odstavek. Ostali se ti ne dopadejo, ker je imela anonimna prav. Odgovorila pa ti je tudi zakaj je anonimna in ne ne razkrije.....samo zaradi takih kot ste ve....norčevalke. Ja odgovore je dobila, a če pogledaš čez celotno temo....koliko je pametnih odgovorov.....in koliko je takih s posmehovanji za hrano ali sms-e? Vem, da lahko poda vsak svoje mnenje, a žal posmehovanje zame nima nič skupnega z mnenji. Aha, še to....anonimna ni dala na forum to, da si je nekdo, ki je rojeval dopisoval preko sms-ov, z namenom posmehovanja, ampak je samo napisala, da so tudi v porodnišnici lačni. Ve ste pa to zapele in oblajale ne samo anonimno, ampak tudi tisto osebo, ki je rojevala. Seveda, če niste uporabljale nobenega imena, še ne pomeni, da ste tako zrele in na splošno govorite...ne...se posmehujete drugim.
|