piamaria
|
ja ste res za polulat s temi izjavami V lj, sem dvakrat rodila. Lačna nisem bila, zakaj se ne je med rojevanjem ...piše na straneh ginekologije in porodništva....a lačne ste tam? Jaz se nisem imela časa spomnit na hrano, sem pa dobila za pit. Osebje prijazno, mož je dobil sok, ventilacijo so mi priklople, sedet so me dale, ker mi ni bilo za ležat...itd. Zakaj pa kdo piše sms je, ko rojeva...ker ima čas, če gre počasi...itak si na CTG prikloplena in vidiš kaj se dogaja. V LJ je tako. Potem: plenice, srajce, milo, vse je bilo tudi vložki, čeprav sem jaz imela svoje. ponoči sem prosila za glukozo...sem jo dobila, flaško...tudi, dete so previli, ko sem želela novo plenico( v tistih treh dneh), sem jo pa dobila!. Je pa res odvisno: če ste nervozne, delate po svoje, ne poslušate babice in na koncu, če ji solite še pamet, verjamem, da gre nna kavo!. jaz bi tudi šla Drugače pa, moj ni imel časa drugič parkirat AVTA ...NITI PLAČAT, pa je vse uredil kasneje.....lune ni bilo mlaja pa tudi ne!? Mnenje: tretjič grem rodit v LJ, pa nisem od tam.... Razlog: vsi pogoji in posluh za lep in še lepši dan, bolečina izgine, ko je štručka v naročju. Pa nasvet: bodite strpne, poslušne in ubogljive, potem vam strežejo od zadaj in spredaj..... posebnost, da boste mal komentireale: jaz sem si zaželela savinjski želodec in kozarec penine...JA!!!!!!! pa mi je mož prineselin.....BREZ pripomb, ker ni niti vprašal, sem jo pa spila na svojo odgovornost! mMMMMMMMMMMmmmmmmmpa suhi želodec...sem spala, kot angel, mali pa tudi! ADIJO MRHE!!!!!!!