|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
14.5.2009 13:39:57   
pikica 28
ojla,

včerajšni pregled je bil zelo uspešen....skratka samo s takim tempom dalje (je rekel G)...supe filing ko sem spet videla svojomkepico...

Naslednji pregled imam 16.6 in komaj čakam, takrat pa moram dati spet kri....

punce imam eno vprašanje....glede vozička.... Glede na to, da bodo naši otroci rojeni novembra in bo že hladno, ali imate namen kupiti voziček, ki ima še košaro ali ne?
Je dovolj, da je voziček tak, da se lahko podre v ležeči položaj ali je nujno, da imamo še košaro???? Mene mika otroški voziček Chipolino PERFECTA in nima košare user posted image

lepo se imejte in se tipkamo....

pazite nase in na svoje kepice...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu stelaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
14.5.2009 13:41:52   
Nončika
alo!!!

se vam malo oglasim. če bi me kera slučajno kaj pogrešala. user posted image user posted image user posted image

danes mam pregled, čez slabo uro. sem že dala kri in vodo. zvagali so me in kriza. sigurno bom kregana. od prejšnjega pregleda sem se zredila 3kg. user posted image user posted image user posted image

berem vas redno, komentirat pa ni časa.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
14.5.2009 13:50:56   
barbchen
Giotti - v Cacau ob Ljubljanici - kupa Havaji - jagode, kokosova krema, malček kokosovega likerja (mislim, da je vidu bušija, pa ga niso dal not, ker jaz ga nisem čutila user posted image ) in božansko dober sladoled - sicer ni poceni (7€), ampak za brbončice vse - sem kar sladkosneda, pa mi zdaj v nosečnosti tortice in vse ostalo kar bi prej zmlatila v sekundi ne paše tako močno kot prej, tako da si zdaj pa več sadja in sladoleda privoščim, pa jenčiju tuduser posted image  - sem pa skoz pod budnim očesom bodočega očka, ki ga skrbi, da ne bi sladkorno fasalauser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
14.5.2009 13:51:50   
Bojana82
Pikica 28, jaz sem že prvega otročka rodila v novembru in sem imela voziček brez košare, je res ne rabiš user posted image .....in tudi tokrat bo tako.....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
14.5.2009 14:16:55   
piška goriška
Giotti – ja, preko oglasa sva jo našla lansko poletje in od takrat se dogovarjamo. Meni se zdijo male hišice super in ravno prav. Sploh ne vem, zakaj bi človek rabil več. Pa še 200m2 vrtka ima zraven, tako da je prav idealno. Menimo se pa že eno leto zaradi trapastih služnostnih poti, ker je hišica na koncu vasi in služnost ni vpisana, pa čeprav je edini dostop do parcele makedam, ki vodi čez zemljišča ostalih. Ampak zdaj jo bova pa kar vzela in upam, da bo vse ok. Imata vidva že kaj ogledano?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
14.5.2009 14:22:42   
pi82ka
Ja men so v baby centru tud rekl, da ne rabiš košare za Quennya xl, kar se lege tiče se itak čist podre za toploto pa kupiš uno vrečo, k je k spalna vreča in je namenjena za jenčijeuser posted image da jih pozimi ne zebka. Tko da mi bomo verjetno tako naredl in brez une košar, ker za par mesecev  mi je full škoda dat 200 € zraven. Mislem drago je , pa zakaj bi kupval, če ni potrebno. Pa za v avto bomo nabav sedež-od 0 let naprej. Verjetno kar rabljenega-če ga bomo dobl.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
14.5.2009 14:29:01   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Pikica 28, jaz sem že prvega otročka rodila v novembru in sem imela voziček brez košare, je res ne rabiš user posted image .....in tudi tokrat bo tako.....

Bojana82 najlepša hvala za odgovor....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
14.5.2009 14:29:38   
ninka80
Oj,
tut za nami je NS, dete super. Tko, da sma oba full vesela.

pikica 28, moj sin je novemberski, pa nisem imela košare, tiste ta trsne ampak sam tisto prenosno, ki je bila že zraven vozička...joj, ne vem, kako se reče. Zraven je bla pa tut zimska vreča in je blo to čist dost. Prov posebi pa košare ne bi kupovala, sploh če lahko voziček čist položiš na ravno.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
14.5.2009 14:53:47   
*I.am.happy*
Živjo srečke nosečke,

sem se na začetku enkrat javila, berem vas skoz, sam se vmes nisem upala, sem bla kar precej vraževerna.
Sem vesela za vse odlično opravljene NS, za vsako posebajuser posted image Za tiste, ki vas to še čaka, pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image je pa res enkratna izkušnja, ko gledaš tisto parc-entimetersko bitjece kako brca in se premetava;) Naša NS je OK, čakamo izvide krvi (so naredili še hormonski test, ker sem v okviru ene študije, se mi zdi da sem prebrala oz. zasledila, da je še ena tudi). Gospa G. je bila izjemno prijazna, kej takega pa še ne, kako ti razloži te s tem lepo pomiri, noro, ko bi bili vsi zdravniki po vrsti takiuser posted image

Kar se opremljanja in nakupovanja za bebico tiče, še nisem stopila v nobeno trgovino (spet malce vraževerna oz. si še ne upam) sem si pa že po netu ogledala kar nekaj stvari. In ker je lih Pikica28 vprašala glede vozička, sem rekla, da se še jaz malo oglasim. Gledam tole ponudbo na netu in je za moje odločanje te ponudbe totalno preveč. Imam občutek, da če bi bila 2 leti noseča, da mi ne bo uspelo izbrati;) Skratka, mene so tudi prepričevali, da ne rabim košare in, da otroke mraz ne moti. Vem pa, da bi rada nekaj z mal večjimi po možnosti napihljivimi 4 kolesi. Se pa sprašujem oz. tudi tiste, ki imate izkušnje, kakšni so tile vozički, ki imajo zadaj 2 velika in spredaj 2 manjši kolesi?! Aja Pikica 28 tale Chipolino PERFECTA je na prvi pogled zelo lušn, saj meni. Ne vem pa kako se obnesejo tale koleščka?? No pa sej, govorim, kot da bi bila dnevno na kakem hribu, kar pa seveda nisem;)

No pa še par podatkov za na seznam, ko se bo spet dopolnjeval:
1.nosečnost, 31let, PDP po novem 18.11., spol se še ne ve

Lepo se mejte, pazite nase in na bebice!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.5.2009 15:14:33   
barbchen
ninka80 in I.am.happy - user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre izvide na NS! Za tiste, ki pa vas to še čaka, pa držim pesti in pošiljam user posted image

Tudi midva še nisva niti približno daleč z nakupovanji za naraščaj - obleke za user posted image  dobim od sestre, ki ima 3 škratke, tako da bomo samo kaj dodali, kupiti bova pa morala voziček, previjalno in posteljo. Za vozičke se pa tudi meni tako kot tebi I.am.happy kar rola, ker je toliko ponudbe pa z vseh koncev slišim različne izkušnje, bova mogla tole ornk poštudirat in vključiti najine želje in potrebe, pa bo. Sobice zaenkrat ne bova opremljala, sva se pogovarjala, da bo user posted image  na začetku kar pri nama v spalnici, pa previjalna tudi, čeprav imava še dve sobi frej - imava v bližnji prihodnosti namen cel štuk v hiši prenoviti, pa bova to naredila vse hkrati, ne po kosih, tako da nekih bistvenih renovacijskih podvigov zaenkrat ne bo...razen če bom ne vem kok hotla gnezdit...user posted image user posted image user posted image  pustimo se presenetitiuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
14.5.2009 15:34:38   
pi82ka
I.am.happy a si bla 13.5 sepravi včeraj na pregledu okrog 17h V LJ porodnišnici 4. nadstropje?

Kolk pa so bli veliki vaši piški ko ste ble na NS.
12 tednov in 3 dni- tt 5cm (sam je rekla da je verjetno malo mlajši ker je tudi primerno manjši)

lp

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
14.5.2009 16:10:32   
ona29
Ojla user posted image

Lep pozdravček vsem. Tudi sama spadam v vašo skupino. Za mano je 12 tednov nosečnosti, in danes sem imela NS - rezultat pa je bil po besedah gin. odličen - tko da smo zdaj mirni.... Otroček pa je velik 4,9 cm...

pozdravček vsem in srečno vsem na NS...

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
14.5.2009 16:51:06   
ninka80
*I.am.happy* moj voziček ima spredaj manjša kolesa kot zadaj, da se jih fiksirat in je super vodljiv, po vseh terenih.

Naš mali jebil dans velik (13t1dan) 6, 9cm.

(odgovor članu ona29)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
14.5.2009 17:01:47   
nina68
Giotti, to ne bo naš prvi otročiček, sama imam hči, ki je stara 24.let in je že tudi mamica, tako, da sem že 2.leti babica prečudoviti princeski Alekseji, partner pa ima sina starega 15.let in je vdovec že od sinovega rojstva, najino prvo skupno dete bi bil Staš, ki pa je lani žal 3 ure po porodu umrl, upam, pa da nam letos uspe srečno izpeljati to nosečnost do konca. Zato bom opravila čimveč možnih preiskav, vendar vem, da še vedno se lahko najde kej. A moram biti optimistična.
Naš malček je bil na NS v torek velik 83mm, kar velik za 13t4d.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 14.5.2009 17:04:01 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
14.5.2009 17:22:26   
Nončika
alo!

jaz sem z pregleda. user posted image user posted image user posted image  me je g. dobesedno razpizdil. in spravil v jok. in zmedel. šment no. sva se pa tudi malce skregala. zdaj mi je spet nekaj šaral z rokom. po NS mam rok 24.10, po prvih izračunih 30.10, zdaj pa je spet nekaj šaral in mi rok prestavil na 3.11. ja pa še to je dodal, da to ni zadnji rok, bomo vidli še po ultrazvokih kako in kaj. user posted image user posted image  kregana pa zaradi kg nisem bila.

pa halo!!!!

naslednji pregled: 11.6.2009, tedaj bom morala spet dati kri za toxo, in me po vsej verjetnosti čaka morfologija.

za krče sem dobila spasmex 3x1 na dan. aja, edina svetla stvarca na pregledu. slišala sem srčeka moje male bebike. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nončika -- 14.5.2009 17:23:36 >

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
14.5.2009 17:22:36   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

I.am.happy a si bla 13.5 sepravi včeraj na pregledu okrog 17h V LJ porodnišnici 4. nadstropje?

Kolk pa so bli veliki vaši piški ko ste ble na NS.
12 tednov in 3 dni- tt 5cm (sam je rekla da je verjetno malo mlajši ker je tudi primerno manjši)

lp

naš pišek je bil velik 6,6 cm, 12t, 4d

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
14.5.2009 17:25:23   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Giotti, to ne bo naš prvi otročiček, sama imam hči, ki je stara 24.let in je že tudi mamica, tako, da sem že 2.leti babica prečudoviti princeski Alekseji, partner pa ima sina starega 15.let in je vdovec že od sinovega rojstva, najino prvo skupno dete bi bil Staš, ki pa je lani žal 3 ure po porodu umrl, upam, pa da nam letos uspe srečno izpeljati to nosečnost do konca. Zato bom opravila čimveč možnih preiskav, vendar vem, da še vedno se lahko najde kej. A moram biti optimistična.
Naš malček je bil na NS v torek velik 83mm, kar velik za 13t4d.

nina68 veliko si že dala skozi - držim pesti, da uspeš pripeljati nosečnost srečno do koncauser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
14.5.2009 17:26:46   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

alo!

jaz sem z pregleda. user posted image user posted image user posted image  me je g. dobesedno razpizdil. in spravil v jok. in zmedel. šment no. sva se pa tudi malce skregala. zdaj mi je spet nekaj šaral z rokom. po NS mam rok 24.10, po prvih izračunih 30.10, zdaj pa je spet nekaj šaral in mi rok prestavil na 3.11. ja pa še to je dodal, da to ni zadnji rok, bomo vidli še po ultrazvokih kako in kaj. user posted image user posted image  kregana pa zaradi kg nisem bila.

pa halo!!!!

naslednji pregled: 11.6.2009, tedaj bom morala spet dati kri za toxo, in me po vsej verjetnosti čaka morfologija.

za krče sem dobila spasmex 3x1 na dan. aja, edina svetla stvarca na pregledu. slišala sem srčeka moje male bebike. user posted image user posted image user posted image
Hoj Nončika kako si  pa ti sama preračunala kdaj naj bi imela rok?

Super da si slišala user posted image  od tvoje user posted image .

lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
14.5.2009 17:27:22   
Nončika
bravo vsem za uspešne NS-je.

toba, kako je bilo na pregledu???

vidim, da mate debate o vozičkih. jaz bom vzela košaro. ne zaradi zime, delno sicer, a ne čisto. mi se kmalu selimo za eno nadstropje više in je voziček kar težko za prestavljat po stopnicah. košaro odpneš in jo dvigneš. user posted image user posted image user posted image

tiste ki mate izkušnje z mehkimi košarami kako se obnese, ko otroka dviguješ z vozička?

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
14.5.2009 17:29:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

alo!

pa halo!!!!

Hoj Nončika kako si  pa ti sama preračunala kdaj naj bi imela rok?

Super da si slišala user posted image  od tvoje user posted image .

lp

iiiiiiiiiiiii, Kliki, jeeeeeeeee. kako lepo te je brati!!!!!!!!! jaz sem si sama izračunala s pomočjo ringarajinega programa 30.10.2009.

kako si kaj, lubika?????

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
14.5.2009 17:34:18   
Kliki
Zelo Ok sem na dopustu tako da sem se lepo spočila.
Še vedno pa čakam na magični user posted image , ki pa upam da ta mesec bosta ker sva bila res pridna z mojim user posted image . Sva vsake dva dni nekaj jih je bilo tudi takih ko sva vsak dan.
Najbrž pa veš da me je prejšni mesec tečka malo hecala in mi zamujala 5dni tko da točno sploh ne vem kdaj naj nebi prišla.
Če je ne bo delam testek tam enkrat v začetku junuja.

Kako se pa ti drugače počutiš?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
14.5.2009 18:02:53   
mamka3
Tassika, doma sem že več kot en mesec, krvavim ne, mi je pa cel dan slabo in bruham, v prvih dveh nosečnostih sem imela povečan pritisk, zato so mi tudi sprožili oba poroda, tudi zdaj imam malo povečan pritisk. Nisem pa več najmlajša, služba je stresna, podvrženi smo šikaniranju nadrejenih (kar je v današnjem času skoraj normalno), ampak mislim, da za otročka to ni ravno spodbudno. Komisija pa nič, dopust ne pride v poštev, ker mi ga ne bi odobrili
Ni mi jasno, kako lahko ljudje na podlagi zapisa odločajo, ali si za v službo ali ne. Res je tole zdravstvo v podnu.
Tassika, kako pa je s tabo??
Očitno moraš izigravati sistem, pa je uredu.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
14.5.2009 18:04:23   
pikica 28
ojla,

danes sem se naročila na 3D/4D ultrazvok k dr. Strahovi. Me je čist očarala na NS. A je katera razmišljala o tem ultrazvoku? No z mojim sva se odločila in se naročila...16.07 in komaj čakam, da vidim svojo kepico in da izvem kaj je ali je punčka ali fantek....vedno se obrne in noče razkriti kaj je...he he...nagajivka oziroma nagajivček....user posted image user posted image user posted image  Nama je vseeno ali je punčka ali fantek, samo lažje bo zaradi nakupovanja....

Glede nakupovanja je pa pri meni tako...oblekice bodo prišle na vrsto na koncu. Takoj, ko se odločiva kakšen voziček bova vzela (hm se vsake dva dni premisliva...he he), ga bova kupila, poteljico dobim in previjalno mizo bom dala dodelati (predale in previjalni pult)...

Ja s trgovkami je pa takole, vse ti hočejo prodati in te prepričati kaj vse je potrebno imeti....vse je nujno, da imaš...ja pa jade....kje naj pa dobim denar za vse možne stvari, ki jih ponujajo?

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
14.5.2009 18:05:06   
mashy
Jaz sem bila na NS 12t4d in je bil velik 6,75...

Ali ve katera za kakšno fajno trgovino, kjer imajo OK modrčke? Bo treba iti v nakup...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
14.5.2009 18:10:17   
ninka80

b

tiste ki mate izkušnje z mehkimi košarami kako se obnese, ko otroka dviguješ z vozička?

no, jst mam to mehko košaro in sem ga z njo vred samo dvignila in nesla gor. Sej ima trdno dno in tudi stranici so malo trši, tko da sploh ni problema.

NOnčika, zakaj te je G. razpizdil, nisem čist razumela, a zarad PDP-ja?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?