*I.am.happy*
|
Živjo srečke nosečke, sem se na začetku enkrat javila, berem vas skoz, sam se vmes nisem upala, sem bla kar precej vraževerna. Sem vesela za vse odlično opravljene NS, za vsako posebaj Za tiste, ki vas to še čaka, pa držim pesti je pa res enkratna izkušnja, ko gledaš tisto parc-entimetersko bitjece kako brca in se premetava;) Naša NS je OK, čakamo izvide krvi (so naredili še hormonski test, ker sem v okviru ene študije, se mi zdi da sem prebrala oz. zasledila, da je še ena tudi). Gospa G. je bila izjemno prijazna, kej takega pa še ne, kako ti razloži te s tem lepo pomiri, noro, ko bi bili vsi zdravniki po vrsti taki Kar se opremljanja in nakupovanja za bebico tiče, še nisem stopila v nobeno trgovino (spet malce vraževerna oz. si še ne upam) sem si pa že po netu ogledala kar nekaj stvari. In ker je lih Pikica28 vprašala glede vozička, sem rekla, da se še jaz malo oglasim. Gledam tole ponudbo na netu in je za moje odločanje te ponudbe totalno preveč. Imam občutek, da če bi bila 2 leti noseča, da mi ne bo uspelo izbrati;) Skratka, mene so tudi prepričevali, da ne rabim košare in, da otroke mraz ne moti. Vem pa, da bi rada nekaj z mal večjimi po možnosti napihljivimi 4 kolesi. Se pa sprašujem oz. tudi tiste, ki imate izkušnje, kakšni so tile vozički, ki imajo zadaj 2 velika in spredaj 2 manjši kolesi?! Aja Pikica 28 tale Chipolino PERFECTA je na prvi pogled zelo lušn, saj meni. Ne vem pa kako se obnesejo tale koleščka?? No pa sej, govorim, kot da bi bila dnevno na kakem hribu, kar pa seveda nisem;) No pa še par podatkov za na seznam, ko se bo spet dopolnjeval: 1.nosečnost, 31let, PDP po novem 18.11., spol se še ne ve Lepo se mejte, pazite nase in na bebice!
|