barbchen
|
pi82ka - mene nič ne špika na strani, na kateri sem bila operirana. Moja izkušnja - konec januarja pozitiven test, neskončno veselje in radost, še isti teden pa vsako jutro majhen rdeč flek na hlačkah, po dveh dneh sem šla na urgenco, kjer se ni nič videlo, dala sem kri, poklicala za vrednost Bhcg, ki je ustrezala vrednosti v zgodnji nosečnosti. No naslednji dan sem šla pa še k svojemu ginekologu - imam to srečo, da je moj sosed in grem lahko res kadarkoli k njemu, no in je rekel, da žal nič ne vidi in da mu je resnično žal, da je šlo verjetno samo od sebe naprej in da bova pustila, da se samo od sebe sčisti, vseeno sem naslednji dan še enkrat dala kri in je hormon malenkostno padel. Ker v naslednjem tednu nisem ornk zakrvavela, sem šla nazaj k ginekologu in mu ni blo nič jasno, kaj se dogaja z mano, saj je bila sluznica kot na sredi naslednjega cikla - skratka, še nekajkrat sva merila hormon, ki je skakal enkrat gor, drugič dol in ker se na ultrazvoku res čisto nič ni videlo, se je po 14 dneh odločil za laparoskopijo. Imela sem srečo v nesreči, saj je plod odmrl zelo zgodaj in je v levem jajcevodu ostala le posteljica, ki je sproščala hormon, tako da so mi jajcevod pustili. Po operaciji sem imela čez 1 mesec samo reden pregled pri ginekologu in nobenih dodatnih preiskav. Po 3 mesecih posta sva zopet poskusila in se trudila 9 mesecev, jaz sem kar ornk psihirala in obupovala, tudi jaz sem že imela datum pri ginekologu, da se pogovorimo kako naprej, no in nama je uspelo . Tudi mene zanima kako je s prehodnostjo levega jajcevoda - se bom tudi jaz po porodu verjetno pogovorila z ginekologom kaj mi svetuje. Sicer pa če nama je obema uspelo zanositi, vsaj nekaj deluje tako kot bi moralo Tassika - mislim nate in držim pesti za jutrišnji pregled. Tudi jaz sem noč pred NS malce slabše spala, ampak potem sem se čez dan zaposlila (pregled sem imela ob 18h) in šla na pregled presenetljivo sproščena, pa tudi to je pomagalo da je bil moj zraven. Potem je bilo pa vse skupaj tako hitro mimo in kot bi mignil sva bila zunaj - za nagrado pa sva si privoščila najboljšo kupo v Lj. Čav, bav