|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
14.5.2009 10:39:46   
Lupinca
no super. Potem greš pa danes zgodaj spati, jutr spiš do 10h in bo tik tak pregled tukaj, potem boš pa že na forumu javila lepo novičko!user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
14.5.2009 10:44:45   
piška goriška
Hej, hej! Bravo Toba za seznamčekuser posted image ! Aja – nuhalno sem imela pa 22.4. v Kranju. Sem bila prav prestrašena, ampak je potem ko zagledaš otročka , na ekranu, vse super. Pa še mojuser posted image je bil zraven in smo čebljali...Super!
Ne se bat Tassika, saj bo vse tako kot mora bit. Bodi vesela, da boš videla otročka. Ja in meni je še vedno kdaj pa kdaj slabo, ampak imam pa veliko več energije.
Joj Mashy, super da lahko že opremljaš sobico. Mi2 ziviva v 32 m2 pa sva se zdaj vrgla kar v  nakup stare male bajtice, ki jo bova poskušala obnovit, še preden pokuka otroček na svet. A ja, pa še poročiti se nameravava nekje vmes. Strašno veliko načrtov!
Monika985 – jaz sem zvečer tudi napihnjena. So me pa skrbele bolečine – me je kar veliko špikalo spodaj ob straneh. Še posebej enkrat, ko sem imela zelo čustveno naporen dan me je tako špikalo, da nisem mogla normalno hodit. Ampak potem sem popila magnezij in šla počivat, pa je bilo potem vse ok. Pravijo, da moraš celo nosečnost piti magnezij. Je to res? Solarij – hm, jaz imam veliko raje kak sprehod, izlet in sonček. Sicer pa – če ne pretiravaš in uživaš ob tem – potem nima kaj škodit.

< Sporočilo je popravil piška goriška -- 14.5.2009 10:47:32 >

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.5.2009 11:01:08   
mamka3
Dejte mi povedat, če hodite v službo ali ste doma na bolniškem? Meni je še vedno slabo in bruham, upam, da bo kmalu minilo. Komisija mi je zavrnila bolniško, pa sploh ne vem, kaj naj naredim, ker taka za v službo nisem.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.5.2009 11:07:02   
barbchen
pi82ka - mene nič ne špika na strani, na kateri sem bila operirana. Moja izkušnja - konec januarja pozitiven test, neskončno veselje in radost, še isti teden pa vsako jutro majhen rdeč flek na hlačkah, po dveh dneh sem šla na urgenco, kjer se ni nič videlo, dala sem kri, poklicala za vrednost Bhcg, ki je ustrezala vrednosti v zgodnji nosečnosti. No naslednji dan sem šla pa še k svojemu ginekologu - imam to srečo, da je moj sosed in grem lahko res kadarkoli k njemu, no in je rekel, da žal nič ne vidi in da mu je resnično žal, da je šlo verjetno samo od sebe naprej in da bova pustila, da se samo od sebe sčisti, vseeno sem naslednji dan še enkrat dala kri in je hormon malenkostno padel. Ker v naslednjem tednu nisem ornk zakrvavela, sem šla nazaj k ginekologu in mu ni blo nič jasno, kaj se dogaja z mano, saj je bila sluznica kot na sredi naslednjega cikla - skratka, še nekajkrat sva merila hormon, ki je skakal enkrat gor, drugič dol in ker se na ultrazvoku res čisto nič ni videlo, se je po 14 dneh odločil za laparoskopijo. Imela sem srečo v nesreči, saj je plod odmrl zelo zgodaj in je v levem jajcevodu ostala le posteljica, ki je sproščala hormon, tako da so mi jajcevod pustili. Po operaciji sem imela čez 1 mesec samo reden pregled pri ginekologu in nobenih dodatnih preiskav. Po 3 mesecih posta sva zopet poskusila in se trudila 9 mesecev, jaz sem kar ornk psihirala in obupovala, tudi jaz sem že imela datum pri ginekologu, da se pogovorimo kako naprej, no in nama je uspelo user posted image user posted image . Tudi mene zanima kako je s prehodnostjo levega jajcevoda - se bom tudi jaz po porodu verjetno pogovorila z ginekologom kaj mi svetuje. Sicer pa če nama je obema uspelo zanositi, vsaj nekaj deluje tako kot bi moralo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassika - mislim nate in držim pesti za jutrišnji pregled. Tudi jaz sem noč pred NS malce slabše spala, ampak potem sem se čez dan zaposlila (pregled sem imela ob 18h) in šla na pregled presenetljivo sproščena, pa tudi to je pomagalo da je bil moj user posted image  zraven. Potem je bilo pa vse skupaj tako hitro mimo in kot bi mignil sva bila zunaj - za nagrado pa sva si privoščila najboljšo kupo v Lj.user posted image

Čav, bav

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
14.5.2009 11:13:42   
rožica13
Cestitke tistim, ki ste imele NS, tiste ki pa še imate danes in jutri pa držim pesti, seveda da bo vse vredu!!!user posted image

Men se danes tko ne da delat, sm zaspana pa mal me špika spodaj, sm spila magnezij in je zaenkrat dobr.

Včeraj sem spet malo gledala nosečniške hlače od La Vie in v Kepici pa nisem nič našla bom mogla it po tiste v H&M na Rudnik ko imam nagledane. Drugače sem pa nujno potrebovala nov moderček in ga tudi dobila, sicer sem jih 10 probala preden sem našla pravo številko zdaj ko smo malo bolj obdarjeni ratali user posted image . Pa v Baby centru vsa bila in imajo tako krasne stvari, takšno zibelko, bol košaro iz ratana, kok je lepaaaa in tako draga user posted image . Pa vozičke sva pregledala in eni so res ogromni ne vem kako to spraviš v avto, ravno tisti ki so mi všeč imajo tako veliko ogrodje.

Grem še delat drugače bo spet za zvečer preveč ostalo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
14.5.2009 11:27:55   
Bojana82
No mene tudi popraviti na seznamčku, sem bila spregledanauser posted image ....PDP se mi je iz 4. prestavil na 5.11., to je moja druga nosečnost in drugi otroček, stara sem 26, naslednji pregled ( morfologija ) bo 22.6......pa baje bomo imeli punčkouser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.5.2009 11:28:21   
summer410
ojla punce......
sem si privoščila fino grozdje za zajtrk:)))
jaz imam nuhalno v torek 19.05. in sem fulllllllllllll  živčna.......
pa še ena baba se mi je zjutraj v avto skoraj zaletela....:)) me kao ni opazla....ja...cel avto je zgrešla:)))

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
14.5.2009 11:42:01   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mamka3

Dejte mi povedat, če hodite v službo ali ste doma na bolniškem? Meni je še vedno slabo in bruham, upam, da bo kmalu minilo. Komisija mi je zavrnila bolniško, pa sploh ne vem, kaj naj naredim, ker taka za v službo nisem.

napiši pritožbo, vsaj meni je danes tko rekla zdravnica, da če dobim negativno naj napišem pritožbo.
A ti si bila samo zaradi slabost doma ali si tudi kaj krvavela, malo me zanima, da vem kaj bo z mano.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
14.5.2009 11:46:12   
tassika
boga summer, samo da tebi ni nič, uno pa pošlji k okulistu. Pa ne bit živčna, jaz sem se zdaj že malo skulirala, najbrž pomaga, da imam tu spodaj maturante, ki plešejo četvorko, pa muska je,... skratka dogaja.

ps. sem bila še v sanolaborju in sem si kupila olje od welde za strije, baje je ful dobe in čist naravenuser posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
14.5.2009 11:49:59   
summer410
kako se mi smilite rs, da še zdaj bruhate....boge revice.....

tassika...a ti pa kr četvorko plešešuser posted image user posted image
jz sn se komaj pomirla, kako me je una kura prestrašla ej....
vglavnem, kaj boš dons kuhala??:))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
14.5.2009 12:03:30   
pi82ka
Hvala Barbahen za razlago.

Ja eni so resnicno za okulista ni kaj.
mamka3 jaz sicer delam...ker nimam razloga da ne bi-vsaj ne več, no ta teden sem na bolniški zaradi viroze. Sam če si tok boga in bruhaš ja ni hudič da te ne bi pustil doma. Men je moja G svetovala, da če se bom full zanč počutla naj grem k svoji zdravnici in jo prosim za bolniško potem pa če po enih 14 dneh 3 tednih ne bo boli naj pridem pa K njej nazaj in bo ona dala bolniško, če pa komisija zavrne pa daj en da dopusta da prekineš vme, potem pa spet bolniška. Če ti bi jo seveda dal zdravnik tvo G ali pa osebni. To je sam namig kako se da, če komisija zavrne. Če ti seveda uspe-teorija, sam probaj.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
14.5.2009 12:03:54   
tassika
ne samo poslušam, ker slišim čez balkon, to je če živiš v čictem centru domžaluser posted image

Kuhala nič, tašča povabila na čufte, jaz sem se pa ful branilauser posted image

Ti se samo pomiri, dokler je samo pleh ni neke panike, se popravi, vem pa da je šok in da te je zihr pas malo zategnil, ampak naši dojenčki so baje ful zaščiteni in ni panike, mu bolj škoduje stres kot pa če se kam butneš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
14.5.2009 12:24:25   
sashy
Hoj!

Tassika in mamka3 držim pesti, da vama odobrijo bolniško.
Tistim, ki ste uspešno opravile NS pa čestitke še z moje strani.
Pri nas je pa sinek zbolel pa ima angino, potem je dobil antibiotike Ospen (sirup) in za po vrhu so se mu pojavile še ene rdeče pikice po telesu tako, da sem spet letela k pediatru in nama je zdaj dal Amoksiklav. Upam, da izginejo te pikece in, da se revček čim prej pozdravi, ker je res bogi.user posted image

Meni se počutje izboljšuje

Lepo se imejte

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
14.5.2009 12:32:05   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: monika985

Vsak moj prejeti klic je zgledal približno takole; govori se da si noseča. Veš če boš potrebovala.....ne kupuj ker imam jaz user posted image . Mislim, da ima že res čisto vse user posted image .

wow, kako lepo, to me je pa ful ganilo zdajle. Jaz sem totalano navdušena nad recikliranjem in čim manj kupovanja po trgovinah in da si med sabo dajemo ali poceni prodajamo stvari, ki so še čisto vredu in nikakor ne sodijo na smetišče. In super, da ste tako zelo povezani, v Ljubljani pa še sosed soseda ne pogleda in vsak skrbi samo zase user posted image

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
14.5.2009 12:34:06   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Giotti. mislim, da se nisva srečali, ker sva bila midva malce prej v čakalnici kot sem imela uro in ker glih ni bilo nobenga sva bila takoj na vrsti, razen če si bila malce pred 17.v čakalnico.

Ne, sva bila tam točno takrat, kot sva bila naročena.
Pa naj tokrat tvoja nosečnost poteka brez problemov! A bo prvi otroček?

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
14.5.2009 12:36:53   
summer410
mmmm....čufti.....:))))

punce fajn se mejte..se tipkamo jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
14.5.2009 12:39:51   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ob 11.40 vsaj ura je zgodnja

Držimo pesti zate jutri in vse mislimo skrajno pozitivno user posted image jaz imam ful dober občutek zate, če ti to karkoli pomeni user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
14.5.2009 12:42:16   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

Joj Mashy, super da lahko že opremljaš sobico. Mi2 ziviva v 32 m2 pa sva se zdaj vrgla kar v  nakup stare male bajtice,

Kje približno sta jo kupila in koliko sta dala zanjo? In kako sta jo našla? Midva tudi še iščeva svoj dom ...

Neposredna povezava do sporočila: 1993
14.5.2009 12:45:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mamka3

Jaz hodim v službo, samo mi ni slabo. Sem pa fuuul utrujena, samo kaj češ, preživim nekako.
Bi mogoče lahko delala od doma, pa bi ti bilo lažje vsaj za nekaj časa? Ali pa mogoče 4 urni delovnik? Sicer pa en mesec si lahko na bolniški brez komisije. Si to že porabila?
Upam, da si boš nekako poštimala, da ti bo ustrezalo, sicer pa bo baje drugo trimesečje boljše. Jaz na to še čakam.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
14.5.2009 12:47:58   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen
za nagrado pa sva si privoščila najboljšo kupo v Lj.user posted image

Zaupaj mi, katera kupa je to in kje jo lahko naročiš? user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
14.5.2009 12:59:42   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ob 11.40 vsaj ura je zgodnja

Držimo pesti zate jutri in vse mislimo skrajno pozitivno user posted image jaz imam ful dober občutek zate, če ti to karkoli pomeni user posted image

Hvala giotti veš da mi, samo da bo vse ok, potem vam pa častim eno zdrav virtualni napitekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
14.5.2009 13:27:01   
mashy
Jaz sem gledala otroške sobice v Pikapolonici. Imajo luštne zadeve, gledam pa čist nevtralne. Se je pa včeraj prijateljica ponudila, da mi podari sobico od otročka, ker se kmalu selijo user posted image  Tako, da sem ful srečna, da bomo vsaj malo prišparali...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
14.5.2009 13:33:43   
piška goriška
Hej giotti - za tole bajtico se že 1leto meniva. Je pa mejčkena (80m2), pa v okolici Nove Gorice. Dala bova pa 75.000eur, samo jo bo treba še fajn zrihtat.
Mamka3 - držim pesti, da si zrihtaš bolniško! Mislim to je res od sile - če si slab, si slab - morali bi ti dati bolniško!
Jst sem že ven iz ta hujših slabosti, pa še na srečo imam dokaj fleksibilno službo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
14.5.2009 13:34:20   
stelaJ
Pa se še jaz javim na hitro...končno sem dočakala NS, bilo me je ful strah, je pa bila dr.Strah ful prijazna. Na koncu je bilo vse ok, izvid normalen, dobila slikco in CD, moj je bil pa čist navdušen, kako lepo se vidi. Zdj pa lažje diham. user posted image user posted image

Če boste dopolnjevale seznam, stara sem 30, 1.nosečnost, naslednji predled 22.6.

Lep dan vsem.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
14.5.2009 13:37:30   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

Hej giotti - za tole bajtico se že 1leto meniva. Je pa mejčkena (80m2), pa v okolici Nove Gorice. Dala bova pa 75.000eur, samo jo bo treba še fajn zrihtat.

Hm, ful dobro. Naju zanima Kras in Primorska oziroma Istra. Kako sta jo našla? Peko oglasa? Meni se zdi 80m2 več kot dovolj za hišo. In je ful težko najti nakaj takega, vsi so obsedeni s kvadraturo in prodajajo neke gromozanske bajture. Zdaj smo na primer v veliko manjšem stanovanju, kjer si kot v čebelnjaku, nikamor ne moreš stopit bos na travo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?