|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
3.8.2009 11:27:56   
Nezy85
Dober dan drage souser posted image
Za mano je dokaj naporen teden, seveda psihično izčrpan, in upam da se vse skupaj zdaj umiri!No mojuser posted image tudi zadnje 2 dni bol malo brcika, mu je vrjetno vročeuser posted image in počiva!!Jaz sem pa danes ponoči sanjala da sem začela krvaveti!!Tudi jaz imam v sredo pregled, sicer pikeca ne bom vidla, upam pa da srčka slišimuser posted image , pa še moja G. je na dopustu, jo nadomešča ena druga, sem bla že pri njej in vem da je tudi super in natačna ženska!Malo mi bo tudi nerodnouser posted image ker jo malenkost poznam osebno!user posted image Ampak samo da me pregleda in bo vse OK!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.8.2009 11:49:29   
juniorka
Hojla punce
dans pa ne bom veliko pisala, sem ze pol pozabla, kaj sem zadnjic komentirala... jah, zbrisala sem pa sama, ker sem namesto c in ctrl stisnila shift in mi je oznacen text leo popapcalo.. ja, neroda.
v glavnem, imeli smo pester teden, v ponedeljek se je mali prebudil s 40 vrocine, nic jest, calpol komaj malo zbil, nic spat, klicem dohtarja, me kr na pandemicno linijo za swine flu preusmerijo in po opisu nasega stanja smo dobili tamiflu. meni ta sistem ful ni vsec, brez krvne preiskave 2 leti staremu otroku kr tamiflu. Pa sva se odlocila z mojm, da mu ga ne dava zaradi stranskih ucinkov, drug dan sem pa nameravala krvni test izsilit. pa se mali v torek zbudi kot nov, brez vrocine, jedel normalno, poln energije... sem rekla, dober da nismo vzeli zdravila, pol bi mislila, kaksne cudeze delauser posted image . jaz pa tud nisem bila cist ok, sem pol v petek sla k zdravniku zaradi grla in dobla en sprej, pa vnetje sem staknila, brez kopanjauser posted image , tako da imam canesten in se eno kremo proti bakterijam za v noznico. meni pa ravno to ni vsec tu, da ni nobenga vaginalnega pregleda... jaz sem bila prvic v te casu za 2 prsta odprta in sem mogla pocivat. zdaj se mi vcasih zdi, da mi user posted image ful pritiska dol, ampak upam, da ni nic hudega.. itak razgraja toliko, da me kr boli, ko brcne vcasih- ni nic umirjena, pa sem v 27. tednu. pri sinu je blo tako zadnji mesec.
nezy85- glede regresa, pr meni so mi takrat rekli, da na nosecnice radi malo pozabijo in dajo kasnej, pa sem ga dobila in ti ga tudi moras, malo v kadrovsko povprasaj, ce je kaksna napakauser posted image
glede avent paketka, jaz sem ga takrat tudi v leclercu nabavla in sem bila zadovoljna, tudi z dudo... mali se zdaj mleko zvecer pije iz tiste flase.
evo, sm nasla zapiskeuser posted image
luan- jaz sem se prvic mazala s sanosan za nosecnice, je ful poceni krema v supermarketih, pa ful fajna, pa eno pregnacare sem si kupla, pa nisem nobene strije dobila.. pomembno je, da si namazes prej kot v 5min po tusiranju ali kopanju, takrat koza najvec absorbira. Zdaj pa sem tudi jaz podlegla famoznemu karitejevemu masluuser posted image , pa sem dobila kupon za 20% popusta, moram se eno skatlo nabavit, saj je se cele 3 mesece pred mano...
karin82- mere trebuha so tako relativne, ker smo si razlicne, jaz sem na 104cm, je pa bolj realno, ce napisem, da sem pridelala 21cm, ker me je blo kr nekaj skup prej
paket- jaz sem prvic vzela denar, zdaj pa tukaj dobim 190 funtov, torej nekaj istega... moram spet lupinico nabavit in postlo, ker razen vozicka nisem nic privlekla s sabo. no, sestra pride cez 2 tedna na obisk in mi prnese igralno podlogo in lezalnik( sem dala 80 eurov zanj in se je super obnesel), pa kaksne drobnarije... joj, jaz moram tu cist na vse mislit, si moram nest v porodnisnico se majico za med porodom user posted image To mi je blo v slo tako fajn, ker se tiste 3 dni vsaj s cunjami ne ubadas... sicer otrok ni v super cunjah, ampak jih imas na voljo sveze, pa zase spalno srajco, ne mislis na plenice... doma pa se zacne pranje user posted image . no, tu ne dobis NIC. mislim, da tudi, ce nimas mleka, moras sam kupit. pa samo 1 dan in domov... boga jazuser posted image najhuje je to, ko z luksuza pades na nizji nivouser posted image , saj bom prezivela, ce bo pa hudo, pa jim bom po slovensko kako povedalauser posted image
Zdaj sem pa se spet razpisala.. pa jezna sem nase, ker se nisem se noben mesec fotkala za semle... zunaj pa je cudno vreme ze 14 dni, ni nikol cez 20st.
ok, grem probat travo kosit na vrtu, ker se moj ne spravi user posted image , popoldan pa delam, nadure (to pa recesija dela, k nocejo novih zaposlit)
pridne bodite in veliko brc!

Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.8.2009 11:53:35   
juniorka
dajte mi se povedat, kter magnezij pijete, tu se samo tablete dobijo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.8.2009 11:56:27   
Menta
Vroči pozdravčki tudi od mene.

Tudi moj teden je bil precej naporen, ves čas sem nekaj skakala naokoli, prepotovala skoraj pol Slovenije (kar je pri meni stalna praksa) itd. Mi je bilo pa seveda zelo fajn, ker sem srečala kar nekaj ljudi, ki jih že dolgo nisem videla in smo prav lepo poklepetali.

KG Zjutraj me je skoraj kap! V 14 dneh sem se zredila za 2 kg (od vsega začetka že 8 kg). Spet bom kregana pri G. Pa tudi težko se sprejemam s toliko kilogrami. Ali ima še katera tako težavo?
Sicer vem, da v meni raste prečudovito bitje in že sedaj ga imam tako rada, le pogled v ogledalu me vedno bolj skrbi. Težko se sprejemam z velikim trebuhom in vsemi temi kg.user posted image user posted image Upam, da ne zvenim preveč grozno, nekomu sem morala to zaupati. Upam, da katera razume.

Vročina Upam, da imam samo od vročine občutek, da mi zatekajo prsti na rokah in nogah. Bom sedaj bolj pozorna na to, ker vem, da zatekanje v nosečnosti ni dobro. Trudim se piti veliko vode, kadar je možno, vedno dam noge nekam gor, tudi ne jem veliko mesa, ker se v tej vročini po njem ne počutim dobro.

Pozabljivost Se mi že vsi smejijo, ker toliko pozabljam. Kaj šele bo!

V četrtek imam spet pregled. Tudi jaz bom pri drugi G, ker je moja na dopustu. Pa cuker me čaka. Tale pregled bo zgleda precej sladek user posted image user posted image .

Vse ostalo je dobro. Počasi bo treba v nabavo, samo da malo vročina mine. Pa da pride plača! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.8.2009 12:03:34   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

živjo so user posted image

ta vročina me je čist izmozgala...

zadnje 2 dni brcik skoraj ne čutim...no če se uležem na hrbet in umirm pa božam buši in nagajam moji mali princeskiuser posted image , pol začutim rahle brcike...sam ne kot prej.
Ne vem kje sem prebrala da se med nevem v kerih tednih mal user posted image  umiri oziroma se ne čuti brcik tok velik. Pol v 28 t pa spet akcija in veselo brca.
Upam da ni kaj narobe...bom se potrudla in našla literaturo, kje sem to prebrala o brcikah.

lp,

To si prebrala v Pušenjakovi knjižici Nosečnost od tedna do tedna oziroma če je kdo prekopiral iz te knjigice in si pri njemu prebrala ... Absolutno in niti malo ne skrbi, pri meni je popolnoma isto. Tudi po cel dan ne duha ne sluha od mojega sladkega sončka, trebuh pa neverjetno velik v zadnjih dneh. Torej ima celo Postojnsko jamo notri in se kobaca ne da bi kaj čutile user posted image Vse je v najlepšem redu in trkamo na les user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.8.2009 12:07:10   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

punce..kar se tiče avtosedeža....sem jaz že nardila doktorat in ga naročila....ker je v BC v akciji.....
maxi cosi city, bom vzela jaz, ker ga bom prestavljala iz avta v avto......in je sedaj znižan iz 120 na 80 eurov...barve lahko izbiraš...

Je to doktorat iz varnosti sedeža
ali česa drugega (ugodna cena, barva ...)? Torej, ali se je ta izkazal za najbolj varnega pri testiranju? In če imaš mogoče kakšen link na to, kdo in kje so ga testirali, bi bilo zelo dobrodošlo.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.8.2009 12:17:15   
karin82
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

KG Zjutraj me je skoraj kap! V 14 dneh sem se zredila za 2 kg (od vsega začetka že 8 kg). Spet bom kregana pri G. Pa tudi težko se sprejemam s toliko kilogrami. Ali ima še katera tako težavo?
Sicer vem, da v meni raste prečudovito bitje in že sedaj ga imam tako rada, le pogled v ogledalu me vedno bolj skrbi. Težko se sprejemam z velikim trebuhom in vsemi temi kg.user posted image user posted image Upam, da ne zvenim preveč grozno, nekomu sem morala to zaupati. Upam, da katera razume.

Vročina Upam, da imam samo od vročine občutek, da mi zatekajo prsti na rokah in nogah. Bom sedaj bolj pozorna na to, ker vem, da zatekanje v nosečnosti ni dobro. Trudim se piti veliko vode, kadar je možno, vedno dam noge nekam gor, tudi ne jem veliko mesa, ker se v tej vročini po njem ne počutim dobro.

Pozabljivost Se mi že vsi smejijo, ker toliko pozabljam. Kaj šele bo!

V četrtek imam spet pregled. Tudi jaz bom pri drugi G, ker je moja na dopustu. Pa cuker me čaka. Tale pregled bo zgleda precej sladek user posted image user posted image .

Vse ostalo je dobro. Počasi bo treba v nabavo, samo da malo vročina mine. Pa da pride plača! user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole. Tudi mene kile precej obremenjujejo saj sem se prav tako zredila že za 8kg. Sicer mi g nič ne reče sam se sama sekiram. Pa sploh nisem obsedena z nobeno hrano in tud prenajedam se ne.
Glede pozabljivosti pa nevem, če sem že kdaj šla od doma in se po petih minutah vrnila gledat če sem vse izklopla štedilnik, likalnik in podobno user posted image

Naš user posted image pa tako pridno brca in miga, da je že kar groza user posted image , če bo tudi potem tako dejavne bo cel žur va naši hiši. Očitno bo po atiju, k tud ne more bit primeru user posted image
Drugače sem pa v 25 tednu in tudi kolegica je dejala da je v tem obdobju najbolj dejaven. Ona je že v 30 pa pravi da so gibi kasneje, ko ima otročiček manj prostora manj izraziti in bolj močni. Sedaj trenutno mi pa miga in valovi kar cel trebuh.

Aja danes grem na prvo predavanje v materinsko šolo v lj. A že katera hodi ali je hodila?
Je kaj pametnega?

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.8.2009 12:29:29   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Jaz imam takšno težavo kot ti. RAZUMEM TE STOPROCENTNO Zato sem si odredila "dieto". Popolnoma nič ne pojem, kar vsebuje industrijski sladkor, pa če je to en keks ali pa pol kepice sladoleda (ne smem!), od olja samo hladno stiskano olivno iolje ter laneno olje (vsebuje omega 3 kisline, ki so zelo pomebne za razboj živčevja pri dojenčku) na solati in čim več gibanja. Do zdaj sem jedla sadje, kolikor mi je pasalo (tudi po več kot kg na dan), pa bom tudi to omejila, ker ima sadje ogromno saldkorja, sploh zelo zrelo, in se samo čudiš, kako gredo od tega kile gor in kako so stegna širijo. Jaz sem pač nagnjena k debelosti, sem po mami, ki se je zredila v nosečnosti za več kot 30 kg, torej potrebujem skrben nadzor nad prehrano in res veliko gibanja in telovadbe. Aja, pa izključno jem polnozrante stvari - predvsem na vodi kuhan polnozrnati riž in testenine. Pa na vodi kuhana žita. Ni druge kot res kalkulirati, koliko poješ in se brzdati pri tem! Pa izključno nesadni jogurti, ker sadni spet vsebujejo sladkor!
Poročaj, kako ti gre!
Jaz sem si naredila "plan", pa da vidimo. V naprej sem si skuhala in odredila hrano za cel dan, in tako bom probala jesti cel teden, potem pa bom vidla, kaj pravi vaga in šivilski meter. Če bo še vedno šlo nenormalno gor (na primer več kot 0.5 kg na teden), si bom še zmanjšala obroke itd.
Ti poročam user posted image Veliko uspeha tudi tebi user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.8.2009 12:35:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Aja danes grem na prvo predavanje v materinsko šolo v lj. A že katera hodi ali je hodila?
Je kaj pametnega?

Midva greva tudi danes na 1. predavanje, Gotovo bodo povedali kaj pametnega user posted image Mi gremo ob šestih. Menda se moram ful oblečt, ker imajo klimo, ampak vam ostalim user posted image vidim, da to itak ni problem - da imate probleme z vročino, jaz sem pa "avstralski kuščar", ki se začne gret šele pri 30 stopinjah, tako da imam na sebi že nogavice, s sabo pa jopico in jakno user posted image - isto sem oblečena, ko grem v kino.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.8.2009 12:37:24   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

dajte mi se povedat, kter magnezij pijete, tu se samo tablete dobijo.

Jaz pijem donat. Tudi radenska vsebuje Mg, samo malo manj. Imate tam kakšno naravno mineralno vodo, ker bi bilo res žalostno, če bi mogla jemati "sintetične" tablete?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.8.2009 12:41:32   
pi82ka
ojla...no sem se pritoževala o brcikah...danes ima pa kr žurko kle not v bušiju...sicer čisto spodaj, ampak sam da ga čutim.

Giotti...res je v Pušenjakovi knjižici sem tisto prebrala...jah ni kej pozabljivost...me je včeraj moj potem spomnil ampak še nisem uspela povedat kje sem prebrala, ker sem hotla še enkrat prebrat, da ne bi kakih neumnosti kle gor pisala.

Menta....ja kile grrrrrrrrrr ampak ke do 12 kg + pravjo da je čist normalno...ampak jaz si sebe ne predstavljam s 63kg haloooooooo, mela sem jih pa 51kg...oziroma manj kadar sem bla pridna....je pa res, da eno leto skoraj ne tečem, ker sem imela šivan jajcevod in se nekako nisem počutila o.k. za tek. Sem pa hodila in seveda še vedno hodim, če se le da...sicer sama ne maram po gozdu hodit, ker nikoli ne veš kaj te lahko preseneti...slabost al pa kaj podobnega.

Joj...sem ugotovila, da ne znam več čist nč govort angleško....groza...kr sram me je user posted image .

Bom pa videla, kako se bom počutila naslednji teden in če se bom slabo, bom prosila naj me pogleda nadomestna G, če ne pa bom šla na morčita in bom uživala maximalno.

Hvala punce za vse nasvete in izkušnje, ki jih delite z mano.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.8.2009 13:06:20   
giotti
Aja, še nekaj iz Pušenjakove knjige:
Tam piše, da bo pravi porast teže nastopil šele med 27. in 36. tednom nosečnosti. Me je kar vrglo, ko sem to prebrala, tako da punce, če zdaj ne bomo ukrepale, bomo na koncu na 20 kg ali več plusa, to pa ni več zdravo za nikogar, ne za nas, ne otročička, pa tudi naši možeki bodo začeli za drugimi gledati user posted image

pi82ka, če te nič ne tišči, ne krvaviš, če nimaš krčev ali karkoli sumljivega, uživaj brezskrbno na morju!
Vsem user posted image in veliko sreče pri brzdanju s hrano user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.8.2009 13:21:27   
tassika
Glede kilaže sem se jaz zredila dobrih 5kg do sedaj ampak imam ogromen trebuh in potem se gledam in si nisem čisto nič všeč, se mi zdi da sem ko nasedel kit, tudi ponoči me že malo ovira in ful slabo spim.

Glede prehrane pa jaz jem vse kar mi paše, je pa res, da od sadja mi gre samo lubenica, ananas in pa banane, pojem veliko solate, bučk, paradižnika in kumar, samo navaden jogurt, ker ssadnih itak ne maram, pa mogoče kakšen sladoled, za čokolado in sladkarije mi je prevroče, čispa in smokijev pa itak nikoli nimam doma, ker če mam takoj izgine in pol pozabim kupituser posted image

Jaz sem pa bila danes v BC in kupila blazino za previjalno, ker so imeli mojo rumeno, pa še v akciji je, eno dudko, flaško in eno brisačko s kapucouser posted image

Midva pa začneva s šolo v sredo, sem rekla, da grem rajši malo prej če me kaj preseneti, če me pa ne bo pa če mi bo všeč bom p aše kasneje skočila na kakšno predavanje.

ps. prebrala sem da so se dinarčki in paketi spremenili z avgustom na 276,.. pa še nekaj centov. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.8.2009 13:23:59   
pikapolonica 24
Punce pozdravljene.

Jaz bi prosila, da bi me dodale na seznam za november. Da nas bo še več.
Datum poroda imam 27.11. 09.

Upam, da bo vse vredu.

Zaenkrat se počutim super. Zredila pa sem se hvala bogu do sedaj 5kg. Pa kljub temu da jem enako kot prej - nič več.

Grem pa roditi v Mariborsko porodnišnico.

Lep pozdrav user posted image .

Petra

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.8.2009 13:28:43   
pikapolonica 24
No da napišem vse podatke.

Moja starost 25. Moja druga nosečnost in drugi otrok. Imam že hčerkico staro 5 let.
Tudi sedaj so videli lulo. user posted image

Tako da bomo babike v prevladi.
Naslednji pregled pa imam 28.8. 09

Lp,

Petra

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.8.2009 14:59:55   
pikica 28
hello
kilice...khm..ja grrrrrrrr....no jaz sem konec 27 tedna in sem na +8 kg...G mi nič ne teži in še pravi, da je to prav vse OK....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.8.2009 16:40:45   
valerija77
Pozdravljene

pri nas se je že ulilo in se že občuti da je malo hladneje. Končno. Sem misla da se bom počasi skuhala. Včeraj smo šli na bazen in mali je tolk užival v vodi in na toboganu, da sta z mojim pol ko smo prišli domov, kr zaspala.
Mashy jst bom verjetno konec tedna dobila še nekaj koruze. Upam pa da ne bo prestara. Če jo dobim ti je lahk nekaj prišparam.
Mali bo pa verjetno po atiju, ker mi cele dneve divja po trebuhu, tak da me zvečer že vse boli od njegovega premetavanja in brcik. Pravi živc... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
3.8.2009 16:50:52   
piška goriška
Huh ste pridne!!! Jaz sem 27t in že na 11+ . Ampak mislim, da me je porazil prejšnji teden, pohorske omlete, sladoled, nevajenost mastne hrane in zatečenost od vročine. Nenormalno sem zrasla v enem tednu: za 2,5 kg gor!
Ampak sedaj sem zelo srečna, ker sem spet na svoji normalni vege-zelenjavno-sadno-polnozrnati hrani ... od danes naprej. In se že počutim bolje.
Ker - danes je tale 100mg glukozni test pokazal, da je vse ok!!!!
Je bilo pa štiri ure dolgo in neprestano odvzemanje krvi in urina, pa še vmes nekje sem dobila inekcijo za Rh- Nič kaj prijetno, ampak sem preživela.
No naslednji pregled imam šele, ko pridem nazaj: 24.8.

Konec tedna pa na morje in sonce in krasna hrana. Kaj hočem lepšega! Malo pa brca in žura!

user posted image vsem souser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4393
3.8.2009 18:15:26   
zupica
živjo,

se vam pridružujeva še midve. rok imava 2. 11. - upam, da bo punčka zdržala do takrat, saj sva rizični že od konca aprila. in morava ležat;)

rodili bova v novomeški porodnišnici, naslednji pregled (glukoza) imava 13. 7., sva pa danes 27t, 1d.

mami ima 23 let in dobro kilo več kot pred nosečnostjouser posted image

sicer pa vsem prav lepe pozdrave iz dolenjskeuser posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
3.8.2009 19:25:58   
luan
...mi imamo pa dežuser posted image user posted image user posted image user posted image
In se že lažje dihauser posted image .

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
3.8.2009 21:24:14   
mayamaya
dober večer moje user posted image

končno se je malo ohladilo. sem mislila, da se bom stopila danes. sploh ni bilo zraka, zdej je pa prav fino user posted image .
danes sem dala čez sladkano vodo, pa ni bilo tako hudo, en plastičen lonček sicer poln cukra, da je bilo vse belo, ampak je bilo za preživet...zdej pa upam, da bodo tudi izvidi O.K. user posted image

ja kile...moj trebušček (ja no je že kar trebuhon user posted image ) je kar vsak dan večji user posted image , zredila sem se pa 2,2 kg tako, da sem kar zadovoljna . me je pa že prej bilo neki skupaj, vsaj po kilaži. sem pa jaz tudi danes zasledila da ta večji porast teže šele prihaja med 27. in 36. tednom. jaz pa jutri vstopam že v 28. pustimo se presenetit, ne user posted image . probam pa jest dokaj zdravo: sadje tisto bolj trdo, pa navadne jogurte in predvsem spijem ogromno vode, mi itak tako paše v tej vročini, da rabim samo vodo, hrane sploh ne pogrešam user posted image

aja, pa pozdravljene obe novi user posted image user posted image user posted image

lep večer

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.8.2009 8:25:23   
pi82ka
ojla punce...hura za mal ohladitve...no ja, tam kjer je odkrilo strehe in zopet poplavilo kleti jim ne privoščim niti sekunde strahu in skrbi.

KILE...punce nismo kot kiti in ne ko pujsike za zakol, ampak smo najlepše okrogle rožice, ki smo ponosne na na naše okrogle bušije.

No, saj tudi jaz priznam, da včasih počutim kot hruška z nogami, ampak potem se spomnem na to, da nosim v sebi eno bitje, ki mi že sedaj pomeni vse na tem svetu. Zato punce ne smemo hujšat ampak le zdravo jejmo.
Imam pa +6kg v 24t.

LEP DANuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.8.2009 8:27:56   
Eva19
jaz bom pa danes spet mojo malo user posted image vidla user posted image  user posted image  user posted image . upam da bo se ok user posted image

poročam potem, pa dobro jutro vsem user posted image skupaj

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.8.2009 8:39:48   
tassika
Jaz se pa ne počutim dobro, salbo spim, slabo potem živim čez dan, ves čas me nekaj špika v trebuhu, saj vem da je to normalno ampak vseeno me včasih zgrabi da kaj pa če ni, pa itak vem da je. Moja biba je ful živahna in se premetava naokoli in potem boli ker vse skupaj razteguje, prov čutim jo kako se kotaliuser posted image .

Glede avtosedežev je bila zadnjič debata, jaz imam tudi od maksi cosi cabrio lupinico, testirano že z dvema otrokoma pa bo dala skozi še tretjega, ne bom pa imela isofiks ali isibase podstavka, bo kar s pasom pritrjena, pravijo da je enako varno. Eni ful zagovarjajo römer-jeve avtosedeže, sploh za kasnejšo uporabo, za naše tamicene bibe pa ne vem. Spodaj si malo preberite tele linke.

http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=33

http://www.motorevija.si/datoteke/sed-09-tabela-1.gif

Tukaj je pa še en crash test:
http://www.youtube.com/watch?v=tgHj1NimTXQ

pa malo tujega gradiva:

http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp?id=175

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.8.2009 9:15:51   
pikica 28
ojla,

sem iz pregleda in sporočam, da je vse OK....naš lump pridno brca in se je že postavil z glavico navzdol...kar je tudi super...
Pregled in trajal dolgo in nisem slišala srčka, samo videla sem kako bije...pa tudi to je OK...samo, da vidim, da je vse vredu z našo malo žabo...user posted image
Naslednji pregled imam 8.septembra....do takrat pa moram vsak dan čutiti otročička....

Tudi na materinsko grem, ki se prične 3.septembra....komaj čakam...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?