juniorka
|
Hojla punce dans pa ne bom veliko pisala, sem ze pol pozabla, kaj sem zadnjic komentirala... jah, zbrisala sem pa sama, ker sem namesto c in ctrl stisnila shift in mi je oznacen text leo popapcalo.. ja, neroda. v glavnem, imeli smo pester teden, v ponedeljek se je mali prebudil s 40 vrocine, nic jest, calpol komaj malo zbil, nic spat, klicem dohtarja, me kr na pandemicno linijo za swine flu preusmerijo in po opisu nasega stanja smo dobili tamiflu. meni ta sistem ful ni vsec, brez krvne preiskave 2 leti staremu otroku kr tamiflu. Pa sva se odlocila z mojm, da mu ga ne dava zaradi stranskih ucinkov, drug dan sem pa nameravala krvni test izsilit. pa se mali v torek zbudi kot nov, brez vrocine, jedel normalno, poln energije... sem rekla, dober da nismo vzeli zdravila, pol bi mislila, kaksne cudeze dela . jaz pa tud nisem bila cist ok, sem pol v petek sla k zdravniku zaradi grla in dobla en sprej, pa vnetje sem staknila, brez kopanja , tako da imam canesten in se eno kremo proti bakterijam za v noznico. meni pa ravno to ni vsec tu, da ni nobenga vaginalnega pregleda... jaz sem bila prvic v te casu za 2 prsta odprta in sem mogla pocivat. zdaj se mi vcasih zdi, da mi ful pritiska dol, ampak upam, da ni nic hudega.. itak razgraja toliko, da me kr boli, ko brcne vcasih- ni nic umirjena, pa sem v 27. tednu. pri sinu je blo tako zadnji mesec. nezy85- glede regresa, pr meni so mi takrat rekli, da na nosecnice radi malo pozabijo in dajo kasnej, pa sem ga dobila in ti ga tudi moras, malo v kadrovsko povprasaj, ce je kaksna napaka glede avent paketka, jaz sem ga takrat tudi v leclercu nabavla in sem bila zadovoljna, tudi z dudo... mali se zdaj mleko zvecer pije iz tiste flase. evo, sm nasla zapiske luan- jaz sem se prvic mazala s sanosan za nosecnice, je ful poceni krema v supermarketih, pa ful fajna, pa eno pregnacare sem si kupla, pa nisem nobene strije dobila.. pomembno je, da si namazes prej kot v 5min po tusiranju ali kopanju, takrat koza najvec absorbira. Zdaj pa sem tudi jaz podlegla famoznemu karitejevemu maslu , pa sem dobila kupon za 20% popusta, moram se eno skatlo nabavit, saj je se cele 3 mesece pred mano... karin82- mere trebuha so tako relativne, ker smo si razlicne, jaz sem na 104cm, je pa bolj realno, ce napisem, da sem pridelala 21cm, ker me je blo kr nekaj skup prej paket- jaz sem prvic vzela denar, zdaj pa tukaj dobim 190 funtov, torej nekaj istega... moram spet lupinico nabavit in postlo, ker razen vozicka nisem nic privlekla s sabo. no, sestra pride cez 2 tedna na obisk in mi prnese igralno podlogo in lezalnik( sem dala 80 eurov zanj in se je super obnesel), pa kaksne drobnarije... joj, jaz moram tu cist na vse mislit, si moram nest v porodnisnico se majico za med porodom To mi je blo v slo tako fajn, ker se tiste 3 dni vsaj s cunjami ne ubadas... sicer otrok ni v super cunjah, ampak jih imas na voljo sveze, pa zase spalno srajco, ne mislis na plenice... doma pa se zacne pranje . no, tu ne dobis NIC. mislim, da tudi, ce nimas mleka, moras sam kupit. pa samo 1 dan in domov... boga jaz najhuje je to, ko z luksuza pades na nizji nivo , saj bom prezivela, ce bo pa hudo, pa jim bom po slovensko kako povedala Zdaj sem pa se spet razpisala.. pa jezna sem nase, ker se nisem se noben mesec fotkala za semle... zunaj pa je cudno vreme ze 14 dni, ni nikol cez 20st. ok, grem probat travo kosit na vrtu, ker se moj ne spravi , popoldan pa delam, nadure (to pa recesija dela, k nocejo novih zaposlit) pridne bodite in veliko brc!
|