tassika
|
Pi82ka to piše v Pušenjakovi knjigi, samo za mene ne velja, jaz imam cele žure v trebuhu enkrat čisto spodaj, da se mi že zdi, da bo kaj vn padlo, drugič nad popkom, čutim, ko sedim, ko ležim, na hrbtu ali na boku, trebuh mi otrdeva zvečer in zjutraj, kdaj tudi ponoči, ker itak ne spim grrr, pol nadoknadim zjutraj in pred 9 me ni iz postelje ampak jaz se tolažim, da je vse to normalno dokler nič ne boli. Joj moram povedat, da se mi je danes sanjalo, da sem že rodila in da sploh ni bilo hudo, samo doma pa ni blo nič pripravljeno, me že zgleda malo podzavest daje, tko da mora moja biba ostat še vsaj 2 meseca v trebuhu, ker je njena sobica še čisto v razsulu Midva bova tudi vzela denar, ker imam vse kupit moram samo podlago za previjalno, banjico in pa drobni material, pleničke, škarjice, brisačke,... take malenkosti. Eva19 kolikor vem, se tebi najbolj splača, da se prijaviš na zavod za zaposlovanje kot iskalka službe, ker si noseča te bodo itak pustili pri miru, potem greš pa na socialno malo pojambrat pa mogoče dobiš, vsaj jaz sem takrat socialno pomoč za iskanje prve zaposlitve. Malo pokliči okoli, vsekakor ti pa pripada, uno nadomestilo mislim da okoli 200 eur, ki je kot porodniška za študente.