|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
22.6.2009 10:31:45   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image

Blazina vsekakor služi  svojemu namenu, mi ni prav nič žav da sem si jo kupila!!Drugače pa vam moram povedat da sem dobila odgovor s komisije, in da so mi odobrili bolniško do 08.07.2009 full sem vesela da so mi odobrili glede na vse okoliščine, takrat imam tudi pregled pri moji G., in bomo delali morfologijo komaj že čakamuser posted image da vidim svojouser posted image , tokrat še vprašam za spol in če se bo seveda pokazalo bom full vesela, če ne pa pol do konca poroda ne sprašujem več!!!
Punce imam še eno vprašanje, a je katera mogoče krvavela iz ušesa? Danes zjutraj ko sem se vstala sem mela posušeno kri v ušeso in ko sem šla z palčko v uho pa je še kr malo tekla kriuser posted image a mislite da je to normalno? Ne bi rada zdaj neke panike delala!!
pi82ka wooow full lepi buši!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.6.2009 10:33:07   
juniorka
nikolinca, jaz bi sla k zdravniku. Upam, da bos ok, drzi se!

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.6.2009 10:36:13   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

nikolinca, jaz bi sla k zdravniku. Upam, da bos ok, drzi se!
ja jst tudi upam , da bo vse ok....če celi tedn sem čudna, tko mi je blo tudi prejšnji vikend slabo in skor omedlelea...danes pa skoraj pred strankouser posted image danes imam itak PRi G pregled tko , da bom vidla kaj mi bo rekla...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.6.2009 10:40:06   
nikolinca
puncee, a je že blo kateri tko slabo oz. da se ji je vrtelo,da je skoraj skup padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.6.2009 10:40:14   
Nezy85
nikolica to pač povej danes ginekologu!!Mogoče pa bi le bilo bolše da malo počivaš!!Kaj če se ti kje na stopnišču zvrti in padeš po stopnicah, pazi na sebe in svojo pikicouser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.6.2009 10:45:22   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

puncee, a je že blo kateri tko slabo oz. da se ji je vrtelo,da je skoraj skup padlauser posted image

ej nikonica čuvaj se. lahko, da si samo trenutno imela nizek pritisk, pa si bla še kaj utrujena... v vsakem primeru ti to danes povej, ker glih najboljše tole sigurno ni.

pa da se čimprej boljše počutiš user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.6.2009 10:49:03   
*I.am.happy*
ojla srečke user posted image

kako ste kej danes? mene tale vreme ubija, pritisk ipd... sem bolj za doma bit in ne v službi čičat in delat.

mam pa eno vprašanje oz. mini anketo user posted image ker se bližajo mini počitnice ali pa podaljšan vikend, kokrkoli, pa če gremo mal na morje pokukat. s kakšnimi kremcami za sončenje se mate namen mazat?!?! sem čist v dilemi. pa dons mam namen it vse nabavt, ker bo še prehit treba spakirat pa it.

lepo se mejte, pazite na bušije pa kej lepga jim povejte!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.6.2009 10:51:39   
nikolinca
hvala punce!ja tole pa ni najbolje , če dolgo cajta stojim ratam omotična ufff
vas sporočim kaj mi bo rekla G

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.6.2009 10:56:18   
pi82ka
ojla punce,
hvala za pohvala za bušija...
Ja pomoje na nas nosečke tale vreme še bolj vpliva...razna nihanja s pritiskom in slbo počutje, mene je včeraj cel dan bolela glava.
A še kero v spodnjem delu trebuha, tam kjer se buši začne boli tko kot da bi full telovadla-mišce? K mene če dolg sedim al pa ležim pol pa ko vstanjem se počutim kot da bi mela ˝musklfibr˝

Ja za tiste k se vam vrti, pa le k zdravniku magar k osebnem, ker je nevarno, lahko padeš al pa bog ne daj v avtu,...kr zdravniku pa povejo, pritisk, železo, slaba kri,...ne vem kar koli je lahko.
Ja sej če iz ušesa teče kri pa tud ni vredu,...mogoče si mela pa sam ker mozolček pa si ga s palčko ranila...vseeno bi jaz šla k zdravniku.

Bodite pridne in božajte svoje bušije. A ja jaz še vedno nič ne čutim brcikuser posted image ...no ja.

Ena je napisala nekaj strani nazaj, da ji je G rekla, da nosi ali ima vse bolj spredaj...ne razumem a ni to tko, da če nosiš spredaj se trebuh bol vidi in pol tudi bolj čutiš brce?user posted image

lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.6.2009 10:57:35   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

kako ste kej danes? mene tale vreme ubija, pritisk ipd... sem bolj za doma bit in ne v službi čičat in delat.

mam pa eno vprašanje oz. mini anketo user posted image ker se bližajo mini počitnice ali pa podaljšan vikend, kokrkoli, pa če gremo mal na morje pokukat. s kakšnimi kremcami za sončenje se mate namen mazat?!?! sem čist v dilemi. pa dons mam namen it vse nabavt, ker bo še prehit treba spakirat pa it.

Moje mnenje je definitivno , da si vzameš visok zaščitni faktro in da je čim bol naravnega proizvoda, kar je najbolje da stopiš v lekarno in ti farmacevti svetujejo, seveda temu bo tudi primerna cena..pa vseeno ne preveč dolgo izpostavlat bušija soncu....jaz se načeloma zelooo rada sončim saj imam že po naravi malo temnejšo polt, ampak letos pa ne bom pretiravalauser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.6.2009 11:50:32   
rožica13
Živjo!

Ja se strinjam danes vreme obupno vpliva na počutje, jaz sem bila že ob 7ih v laboratoriju kot marsovec tolk sem bila zaspana! Ko sem prišla domov sem pa še eno kitico oddremala. Zato verjetno tudi vrtoglavice, ker je tako nizek pritisk.

Nezy85, če krvaviš iz ušesa je zelo nevarno, lahko si imela res samo kako ranico a raje pokliči zdravnika.

I.am.happy, definitivno si kupi naravno kremo za sončenje, v Sanolaborju ti bodo znali svetovati, nisem na za lekarno.

Aja, tassika meni je Zoja zelo všeč, pa Taja tudi ni slabo.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.6.2009 11:58:02   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

tako iz prve roke, ki sem ob morju doma: čim višji faktor, ker če bo slučajno lepo vreme bo sonček zelo močen in verjemi, da te sonce ''prime'' brez se sončit. takrat ko je bilo lepo vreme, sem jaz dobila barvo ko sem samo iz službe šla domov peš. zdej sem pa ko uni delavci na terenu user posted image

kakorkoli upam, da boste imeli lepo vreme

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.6.2009 12:10:06   
sasika
Ejla punce!!!

Lani sem odkrila članek v VIP-u, kjer so testirali kreme za sončenje. In naj vam povem katera je zmagala CIEN od Lidla (2,92 eur). Ja, sem tudi jaz kar ostala. Sledi ji Ombia, pa Sundance (DM), Ambra solair, Nivea sun, PIz Buin,...

Na zadnjih mestih so se znašli Dr. Hauscha Kosmezik, Hawaiian tropic, Piz buin Spf 15, Sun mix, Sun mix, Nivea sun (ligt filling lotion),Lancaster (28, 99 EUR). Ni vse zlato kar se sveti. Upam, da sem kateri koristila. V prvi nosečnosti sem se mazala z Nivea. Ni bilo problemov. Ni lih za pretiravat in zapravljat na miljarde denarja. Ravno to hočejo od nas.  

Pri teh, ki so na zadnjih mestih je ri večini zlagan faktor in UVA zaščita, pa vlaženje kože.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.6.2009 12:14:07   
summer410
nikolinca....meni se je to zgodilo že najmanj 5 krat v 18 tednih....s tem da je men še prav mrzel pot po hrbtu tekel...pa nisem zapaničarila, ampak sem pri naslednjem pregledu pri g. vprašala zakaj in kako...je rekla, da je to pač normalno, ene prenašajo tako druge drugače...veliko naj pijem mi je rekla in čimveč svežega zraka ter kakšen sprehod....to so pač občutki slabosti, ki pridejo in gredo..pri meni so se pojavili vedno, ko sem bila v kakšnem nakupovalnem centru...verjetno zaradi zraka...
pozabila sem dodati, da je drugače z mojo krvno sliko vse ok...
no vse naj naj

< Sporočilo je popravil summer410 -- 22.6.2009 12:15:18 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.6.2009 12:17:24   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: sasika

Ejla punce!!!

Lani sem odkrila članek v VIP-u, kjer so testirali kreme za sončenje. In naj vam povem katera je zmagala CIEN od Lidla (2,92 eur). Ja, sem tudi jaz kar ostala. Sledi ji Ombia, pa Sundance (DM), Ambra solair, Nivea sun, PIz Buin,...

Na zadnjih mestih so se znašli Dr. Hauscha Kosmezik, Hawaiian tropic, Piz buin Spf 15, Sun mix, Sun mix, Nivea sun (ligt filling lotion),Lancaster (28, 99 EUR). Ni vse zlato kar se sveti. Upam, da sem kateri koristila. V prvi nosečnosti sem se mazala z Nivea. Ni bilo problemov. Ni lih za pretiravat in zapravljat na miljarde denarja. Ravno to hočejo od nas.  

Pri teh, ki so na zadnjih mestih je ri večini zlagan faktor in UVA zaščita, pa vlaženje kože.

Sassika
sem jest tud lani kr cien kupila prov na osnovi tega članka in mi je bla kremca super!! Uporabna šprica, lepo se je mazala ja pa še tko pocen je bla. Sam letos sem pa edino mal skeptična, ker je to vse kemija in ne vem a naj kar pri tej ostanem al naj si kaj bolj "naravnega " omislim.

Pi82ka .... poznam ta občutek tega musklfibra, pa ti ne vem povedat zakaj je temu tako. Mene dostkrat zagrab, zjutraj, če se pretegujem. Tko, da se zdej bolj nežno;)

Aja pa hvala punce za odgovore.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.6.2009 13:14:05   
piška goriška
Čao souser posted image !!!!

Sem ravno iz pregleda - vse super, vse ok. Najlepši pa je itak tisti del, ko poslušaš srčka od user posted image . Meni ga da vedno poslušat in je kraaasnooo!!!user posted image user posted image user posted image
Na naslednjem pregledu 27.7. mi bodo pa cuker merili. Baje je prav zoprno.

Morfologijo imam pa že kar to sredo 24. 6. in se strašno veselim: spet bo slikic in posnetkov, da bomo malo detece gledali!!! Komaj čakam.

Mene tudi vreme zdeluje, pritisk imam čisto na tleh. Ampak tako pač je - smo user posted image ke bolj občutljive na take zadeve. Najboljše je tako počivat, počivat, počivat .. če se le da.

Pozdravčke vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.6.2009 13:44:06   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

nikolinca, kot sta ti že summer410 in piška goriška napisali...tudi meni se je to že zgodilo, izgubila sem zavest za nekaj sekund, sicer sem že prej čutila, da ni vse tako kot bi moralo biti, ampak sem vseeno upala, da me bo spustilo...no in sem hvala bogu sedela, se naslonila na dragega in je bilo v nekaj sekundah mimo, po tem me je oblil mrzel pot, izmerjen pritisk pa je bil 90/56 in sem šla počivat in sem spala kar dve uri v kosu...sem pa imela kmalu potem pregled in sem to omenila G. in je rekel, da včasih pride takšen splet dogodkov - temperaturen spremembe, da pade pritisk, mogoče tudi sladkor in da je v teh primerih najbolje sesti, se nagniti naprej in dati glavo med kolena...je pa seveda treba bit pazljiv, če si slučajno kje v avtu, ali pa med hojo, da slučajno ne padeš in se ne poškoduješ...če pa bi se ti izguba zavesti prepogosto dogajala, pa je že druga reč in je potem sigurno treba iti na kakšne preiskave. Držim pesti, da bi ti čimprej odleglo in da bi se boljš počutilauser posted image . Tudi jaz sem danes kot zombi in se mi čisto nič ne da...je pa fino, da bo tale teden kratekuser posted image user posted image

Božajte bušije in se pustite razvajati! Drugače pa tudi jaz še kar čakam na prve brcike...dejmo jenči!!!user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.6.2009 13:56:49   
pikica 28
hello,

kako smo kaj danes moje čveke? je tako zaspan dan...jaz imam pa čist zabizecano mizo v službi...se mi nič ne da delat....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.6.2009 14:02:56   
monika985
pi82ka; glede brc in premikanja otroka. Tisti trenutek ko mi je g. pojasnila sem popolnoma razumela, samo sploh ne znam povedat (preveč informacij za en pregled). V smislu, da je med otrokom in trebuhom (ta del sem pozabila...posteljica, večina plodovnice user posted image  ne vem), ki brce ublaži in jih zaradi tega ne čutiš. Jaz bom v sredo že v 21 tednu, imam občutek da premikanje otroka čutim, ne čutim pa brc, kaj šele da bi z roko na trebuhu karkoli čutila.

Vse tiste, ki se slabo počutite, oziroma imate kakršnekoli težave, vam svetujem da se obrnete na osebnega zdravnika. Mogoče pregled ni potreben in je dovolj da pokličete po telefonu in vprašate za mnenje.

Ker jez nimam ravno svetle polti in se me tudi barva precej hitro prime s faktorje pri kremah ne pretiravam, sem pa zaradi tega večino časa v senci. Tako bo tudi letos, s to razliko da bom v senci tudi tisti čas, ko je sončenje "dovoljeno".

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.6.2009 14:14:52   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka
Ena je napisala nekaj strani nazaj, da ji je G rekla, da nosi ali ima vse bolj spredaj...ne razumem a ni to tko, da če nosiš spredaj se trebuh bol vidi in pol tudi bolj čutiš brce?user posted image

lp

jaz sem pisala o tem nekaj strani nazaj. že v 1.nosečnosti sem mela posteljico spredaj in zdaj ravno tako. zdaj pa mam še problem, da je posteljica nizko in sega vse do NMU-notranjega materničnega ustja. trebuh se mi ne vidi bolj, le full nizko je. bolj kot v 1.nosečnosti. brcike čutim full spodaj in pa sem jih začutila v 16t.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.6.2009 14:17:35   
pikica 28
punce, a kateri zatekajo nogice?
no meni zatečejo v popoldansek času, ko sem preveč na nogah....sem pa opazila, da mi leva noga (na kateri sem bila že operirana zaradi krčnih žil) precej bolj bolj zateče kot desna noga.
V petek mi je tako zatekla, da je izgladalo, kot da imam zvin gležnja...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.6.2009 14:21:24   
Nončika
noge mi zatekajo, če je zunaj kar pošteno vroče. predvsem proti večeru.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.6.2009 14:25:08   
pikica 28
aha tassika meni je všeč Zoja....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.6.2009 16:41:31   
Lupinca
Hej novembrke, sem prišla mal pokukat, da vas pozdravim, ste kar veliko napisale, ampak odkar se nimam več tok za učit se mi neda sedet za računalnikom in raje zunaj skačem in uživamuser posted image

Sem vam hotla povedat da je bilo na 3D morfologiji SUPER. Da je to čist nepozabno, enkrat mi je kr solzica priteklauser posted image user posted image  Se je žabica umes nasmehnilauser posted image  Drugače je vse ok, vsi organčki so lepo vidni, srček dela super, tako da sem od pregleda dalje user posted image user posted image  Mi je pa ta G izračunala PDP za par dni prej, na 3.11., tako da bom videla kako bo pri moji G. Tako da kar lepo rastemouser posted image

Brcamo tudi že ful, sploh ko kaj sladkega jemuser posted image  takrat je žurka, ampak nevem kako je to povezano, ampak dobro, očitno js takrat tok uživam da še bebika čutiuser posted image  

pi82ka luškan buši!user posted image

glede vrtenja in padanja skupaj...baje je to vse "normalno", dokler se ti to padanje skupaj ne dogaja prepogosto. Sem vprašala G, ker js tud na trenutke kr zvezdice vidim, pa vrti se mi...pa mi je tko rekla.

Drugače pa sva s pikico že čez polovičkouser posted image user posted image  upam da bo šlo takole brez večjih težav do konca!user posted image

nič, šibam naprej uživat, lepo se imejte in naj vas pikice čimveč brcajo! hihi
papa

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.6.2009 16:47:47   
Nončika
Lupinca, jaz mam uradni PDP 3.11. mogoče se pa bove skupaj mantrale in se hkrati veselile snidenja z našimi sončki.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?