giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika giotti, pa je prav, da sediš po turško. baje naj ne bi meli prekrižanih nog, ker ni prave prekrvavitve. jaz se full trudim sedeti pravilno, ampak šment no, že spet mam noge po turško. To ni niti približno isto kot prekiržane noge. Moraš sedeti tako, da ne oviraš pretok krvi (da ti noga ne zaspi), je več različnih položajev. Jaz sedim tako že celo življenje in mi je ful bolj naravno kot noge dol. Pol sveta sedi tako, če ne še več. Marsikje ne poznajo izuma, ki se imenuje stol. To sedenje je zelo naravno, pretok energij je odprt, hrbtenica je z lahkoto ravna, ni energetskih blokad. Prekrižane noge, kot jih pozna zahodni svet na damskih stolčkih, pa je čisto druga stvar. Verjamem, da tak način sedenja pa ni zdrav. Tassika, mene tudi grlo pogostokrat boli, zato imam praktično skoz rute okoli vratu, še sredi poletja včasih (na primer danes ). Pač, that's life z bolečim grlom. Nikar ne jemlji lekadola ali karkoli od teh farmacevtskih stvari za tako "nedolžno" stvar. Pa ne jesti mlečnih stvari zdaj. Bo pa kmalu minilo. Če pa je res ful hudo, pa si naredi obkladke iz skute (mokro skuto zaviješ v ruto), pa si to ovij okoli vratu. Glede tvojih imen, mi pa ni nobeno všeč Nikolinca, glede krem, jaz uporabljam samo olivno olje. Pojma nimam, če je to proti strijam, ampak to je edino, kar stoleriram da mi koža poje, ker zavedaj se, da vse, kar daš na kožo, gre v njo. Aja, pa ful fajn za morfologijo pri vseh, ki ste jo opravile To pomeni, da ste že vsaj na polovici, juhu
< Sporočilo je popravil giotti -- 20.6.2009 13:00:23 >
|