|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
19.6.2009 21:15:04   
tassika
Punce moram mal pojambrat, mene pa tko boli grlo, sem prav jezna na tale vreme, ker ne maram da me boli sploh ne grlo, to je obup, pa še nič ne smemuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
19.6.2009 21:25:40   
eva1
tasika-lekadol komot vzameš..tudi tistega +C vitamin..pa čajček pa med..pa držim pesti da bo čimprej ok!!!

Men je pa Alja zakuhala na 39C...cel dan čist ok...se je kopala v bazenčki..zvečer pa kr naenkrat čist čudna ratala, pa tkole sem ji dala Calpol ob 20h, je že padla zdej vročina, tako da upam, da ne bo hujšega in da bo jutri že okuser posted image user posted image user posted image

Dobrodošlica vsem novo pridruženim nosečkamuser posted image

Čestitke za dobro opravljeno MFuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz jo komaj čakam!!!

Tasika, pa super da takole lepo sezname urejašuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.6.2009 21:33:47   
Nončika
nove srečke nosečke dobrodošle.

giotti, pa je prav, da sediš po turško. baje naj ne bi meli prekrižanih nog, ker ni prave prekrvavitve. jaz se full trudim sedeti pravilno, ampak šment no, že spet mam noge po turško.

eva1, naj se tvoja mala čim prej pocarta in pozdravi.

monika, bravo za pupo!!!

ellam, bravo za pimpeka.

mi bomo tudi baje meli fanteka, ampak pustimo se presenetit. moj je rekel, da bo videl, ko bo dete privekalo na svet. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.6.2009 23:52:08   
tassika
Punce, itak že vse spite, midva pa imava burno debato o imenihuser posted image  Zdaj pa rabim vaše mnenje kaj mislite. Zoja, Maša ali Taja? Meni najbolj potegne taja ali zoja, maša mi ni, mi je pa taja prišla ful v ušesa in še nobene ne poznam, ki bi imela ta ime.

Nič zdaj pa šibam spat, je ura časuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.6.2009 8:54:13   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, itak že vse spite, midva pa imava burno debato o imenihuser posted image  Zdaj pa rabim vaše mnenje kaj mislite. Zoja, Maša ali Taja? Meni najbolj potegne taja ali zoja, maša mi ni, mi je pa taja prišla ful v ušesa in še nobene ne poznam, ki bi imela ta ime.

Nič zdaj pa šibam spat, je ura časuser posted image
zoja ,maša,taja...mi ni všeč nobeno imeuser posted image taja še nekakuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.6.2009 8:59:31   
nikolinca
bejbe, kere kremce uporabljate proti strijam?jst sm si kupla od sanosana kremco pa oljček sanosan,pa še eno kremo od afrodite...prej sm pa uporabljala mustela in sm jo ful hitr porabla, tko da sem rekla ne dam več 40eur za to kremco ,ki je preveč draga pa smo tri tedne sm jo mela...je pa res da sem se mazala po trebuhu,sp.delu hrbta,ritkici,stegnihuser posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.6.2009 9:59:13   
sashy
 Hoj!

user posted image za MF ella in monika. Res odlično, da sta si G vzela toliko časa, kar je edino prav, saj je to eden od najobsežnejših pregledov.

Nikolinca: jaz se mažem kar z mandljevim oljem pa je super, drugače je pa baje od mustele dobra

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.6.2009 10:13:07   
tassika
Jaz se po nogah in stegnih mažem z madlenjevim oljem iz lekarne ne stane veliko cca 5 eur, po trebuhu in prsih in pa pasu pa z oljem welede stane 15 eur in se mi ne zdi ful drago, zaenkrat me nič ne srbi in nič ne manjka. Drugače pa ful priporočajo karitejevo maslo, samo je kar malo drago.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.6.2009 10:30:10   
valerija77
Dobro jutro

Tudi jaz sem že bila zgodaj pokonc. Sem se pa mogla ponoč malo nasmejat. Me je moj zbudu ko mi je vleku kovter. Svojega sem namreč zbrcala na tla in vzela njegovega. Pol me je pa zbudu in sva ga iskala. Sem pa ravno zvedela, da dobim na sposojo blazino za spanje, tak da mi je ne bo treba kupit. Pa tudi voziček in jajčko dobim na posojo od sestrične. user posted image user posted image
Sicer je Quinny in nima košare, ampak saj je tudi pri prvem nisem imela pa smo tud zrihtal, da ga ni zeblo. Sicer pa že nekaj dni premišljujem če bi sploh imela košaro, ker je itak sam za 3 mesece. Pa pozimi itak ne morš prav vsak dan ven. V glavnem zdaj vozička ne bomo kupovali, bomo pa kupli potem marelo oz. manjši voziček.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.6.2009 12:58:49   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

giotti, pa je prav, da sediš po turško. baje naj ne bi meli prekrižanih nog, ker ni prave prekrvavitve. jaz se full trudim sedeti pravilno, ampak šment no, že spet mam noge po turško.

To ni niti približno isto kot prekiržane noge. Moraš sedeti tako, da ne oviraš pretok krvi (da ti noga ne zaspi), je več različnih položajev. Jaz sedim tako že celo življenje in mi je ful bolj naravno kot noge dol. Pol sveta sedi tako, če ne še več. Marsikje ne poznajo izuma, ki se imenuje stol. To sedenje je zelo naravno, pretok energij je odprt, hrbtenica je z lahkoto ravna, ni energetskih blokad. Prekrižane noge, kot jih pozna zahodni svet na damskih stolčkih, pa je čisto druga stvar. Verjamem, da tak način sedenja pa ni zdrav.

Tassika
, mene tudi grlo pogostokrat boli, zato imam praktično skoz rute okoli vratu, še sredi poletja včasih (na primer danes user posted image ). Pač, that's life z bolečim grlom. Nikar ne jemlji lekadola ali karkoli od teh farmacevtskih stvari za tako "nedolžno" stvar. Pa ne jesti mlečnih stvari zdaj. Bo pa kmalu minilo. Če pa je res ful hudo, pa si naredi obkladke iz skute (mokro skuto zaviješ v ruto), pa si to ovij okoli vratu. Glede tvojih imen, mi pa ni nobeno všeč user posted image

Nikolinca, glede krem, jaz uporabljam samo olivno olje. Pojma nimam, če je to proti strijam, ampak to je edino, kar stoleriram da mi koža poje, ker zavedaj se, da vse, kar daš na kožo, gre v njo.

Aja, pa ful fajn za morfologijo pri vseh, ki ste jo opravile user posted image To pomeni, da ste že vsaj na polovici, juhu user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 20.6.2009 13:00:23 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.6.2009 13:55:52   
mayamaya
na tako lepo sem vse napisala , pa mi je vse zbrisalo, kar neki user posted image

v glavnem sem se hotela pohvalit, da sem včeraj zvečer začutila prvo brciko, mi je kar roko odrinilo od trebuha in sem bila tako vesela in srečna user posted image , pa danes zjutraj glih pravim mojemu ''aha, ta malo se je zbudilo'' pa da roko gor, pa je glih takrat spet brcnil tako da sva oba čutila, potem sva se pa še kar pogovarjala s trebuhom, ampak zgleda da se je samo pretegnil, pa obrnil na drugo stran spat dalje user posted image .

tassika meni je pa taja zelo všeč

glede kram pa sem jaz do zdaj imela od vichyja, pa je šla v enem mesecu, zdej pa mislom da si bom kupila kar navadno mandljevo olje. bomo vidli.

zdej grem pa kuhat kosilo. smo bolj pozni danes. čisto po vremenu user posted image  

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.6.2009 21:11:44   
summer410
ojla punce..kar se tiče karitejevega masla...jaz ga imam, samo nisem imela potrpljenja, ker se ne razmaže hitro....tako,da sem si potem kupila od Bubchen kremo proti strijam...ki ima prijeten vonj in razmaže in vpije...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.6.2009 22:07:30   
pi82ka
user posted image  za odlične preglede
živjo ta nove souser posted image
Vreme je pa res zimsko user posted image  za flise, za tisonomte, ki so jih izdelaliuser posted image . Ni čudno, da se prehladimo. Ko sem imela virozo sem jemala lekadol, tudi zaradi vročine in glavobolov. Sem pa grlo spirala z žajblovim čajem-grgrala sem ga, ker piti ga ni priporočljivo. Prav tako sem grgrala justove kaplice 31, v dcl vode sem nakapala ene tri kaplice in si sperala grlo...je full pomagalo, za glavobol sem se pa namazala po sencih, pa po čelu, zatilju, vratu. Pa lizala sem ene pastile ...granobil, ki so primerne tudi za nosečnnice.
Glede sedenja po turško,...ja moraš pa znati prav sedet, ker če ne je bolje da sediš tako, da ti noge visijo dol, jaz ne znam ker mi vedno noge zaspijo...pa full rada sedim po turško sam se ne znam očitno pravilno vsest...user posted image  
Jaz se mažem z mandeljevem oljem, včasih le z lasjonom od oriflama, drugače mi je pa v lekarni rekla, da je olivno olje čist o.k., ker važno je, da je koža masta oziroma nahranjena z vlago in maščobo, da ne poka-strije. Tako da sem si v eno majhno flaško nalila kar navadno domače olivno olje in se mažem tudi z njim-bolj zvečer, ker ima pač vonj po olivnem oljuuser posted image .

Upam, da se vreme do naslednje sobote vstali, ker gremo na morje (greva...jaz kar že zdaj v množini govorimuser posted image ).
tassika super za seznamuser posted image user posted image  hvala.

drage moje, lahko nočko in veliko brcik vam želim...ampak ne med spanjemuser posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.6.2009 22:11:54   
ana**
Pomota user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 20.6.2009 22:12:30 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
21.6.2009 7:15:51   
valerija77
Dobro jutro zaspanke. Mene so začele brcike zbujat tudi ponoči. Okoli 3 ure zjutraj sem čutila nekaj brcik in se nikakor nisem mogla naštimat. Pol sem se pa 2 uri premetavala po postli.
Jaz se zaenkrat še z ničemer ne mažem. Mogoče se bom šele proti koncu. Že pri prvem se nisem kaj dosti mazala, pa nimam nobenih strij. Pa tudi moja mami in teta jih nimajo. Vprašajte mamo če jih ima. Malo so namreč tudi dedne. Ne same strije ampak kakšno kožo imate. Kot sem rekla pri nas nobena nima strij, ampak tudi dojila ni nobena, ne moja mami, ne teta, ne sestrična in ne jaz. Zato se lahk kr malo pripravim, da tudi tokrat ne bo šlo.
Sem pa včeraj dobila voziček in kar nekaj oblekc še na posojo od sestrične, tak da kupiti ne bo potrebno ničesar.Mogoče le kakšno malenkost. Sem pa včeraj tudi zvedela, da je tudi prijateljica noseča in da jima je končno ratalo. Je pa Januarka 2010. Sva pa bili skupaj v bolnici novembra lani obe na splavu. Zdaj pa je le uspelo. Danes pa končno dobim sina po tednu dni in že komaj čakam da grem ponj, ker je bil cel teden pri očetu. Popoldan pa se bomo šli verjetno malo potepat, če bo le lepo vreme.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
21.6.2009 9:13:53   
tassika
Punce jaz vam moram pa neki hitr povedatuser posted image

V mojmu trebuhu je žurka, včeraj sem se vlegla in dala roko gor in me nekaj čisto narahlo brcne, tko hitro in potem čez nekaj časa še enkrat in danes tudi, sam res moram ležat skos na miru, pa pikica ne mara kihanja ker se čisto razburi. Sem ful vesela, ker zdaj pa vem da si ne domišljam več. Je pa še res tko bolj rahlo kot vibracije ob brci ampak na točno določenem mestu, potem pa izgine in pride naokoli na drugi strani, se zgleda ful premika.

user posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
21.6.2009 9:21:55   
piška goriška
Hejla punce!

Ko ste toliko govorile o blazinah, sem se še jaz čisto navdušila. Ampak sem pa našla eno takole.

http://www.ekolife.si/si/blazina-za-dojenje-i602.shtml

A jo ima katera, da mi pove, kako je kaj z njo? Mi je všeč, ker ima eko bombaž/piro notri ...

Je pa tale teden malo naporen + špikanje, bolečine v križu, pa spodaj .. huh... Moram počivat, kar je najtežje, ker sem ugotovila, da tega pa sploh ne znam...

Pozdravčke vsem in lepo nedeljo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
21.6.2009 13:12:37   
ellam
Dan user posted image

Jaz se ful slabo počutim.. Včeraj,ko je bilo tako gnilo vreme sem nekaj urejala veni in zgleda da sm se prehladila user posted image  Nos imam čist zabasan, vročina pa mi je HB padla.

user posted image  je danes od 4 pa do 7ih telovadil tak,da me je zbujal user posted image  Sem opazila,da mu ne paše če ležim na desnem boku in začne protestirat. Mislim,da ne rabim govorit kdo hitreje popusti user posted image

tassika bravoo za brce user posted image user posted image  Glede imen pa mi je Taja ful všeč!

Sm zadnjič bila tak zmedena,da sem pozabila napisat mere našega user posted image . Tehta približno 380g velik pa je 26cmuser posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
21.6.2009 19:52:51   
spelap1
živjo, sem začetnica na tejle vaši strani in ugotovila sem da nism edina ki imam 16.11. PDP. na hitro da povem kako je bilo pri nama. po starosti sem zelo mlada komaj 21 let in marsikdo mi je rekel da sem premlada. z fantom sma se "trudila" dve leti in pol da bi zanosila. ko pa sem marca klicala ginekologinjo da bi prišla na pregled za plodnost, je pa še isti dan bil + na testu. bilo je veselje in tudi vprašanja po moji glavi-če sva sploh pripravljena. morm povedat da sem v 19 tednu in da nimam nobenih problemov. pred 14 dnevi je začel moj mali brcat in od takrat se "res" zavedam da se v meni nekaj dogaja. nimam problemov, nobene slabosti razen da me boli v predelu trtice na levi strani in leva noga. zdravnica je rekla da je to nosečniški išias. v sredo sem bila na pregledu in moj user posted image se že ne da več zmeriti ker je tako velik da ga že ne vidiš celega na ultrazvoku. od glavice do ritke pa je že 133mm.  za spol mi je dr.strah v domžalah rekla da je punčka ampak zaenkrat da ne zvem sigurno nočem preveč govoriti o tem. 15.7. imam morfologijo in komaj čakam da spet vidim mojo bibo. trebuščka še nimam veliko oz. imam ampak ker imam nekaj podlage že od prej se ne vidi točno tko kot se pri ostalih ko sem gledala slike. vsem nosečnicam veliko sreče, ko pa bom lahko pa se zopet javim. lep pozdrav

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
21.6.2009 20:59:05   
pi82ka
Ojla nosečke

Jaz kar pripenjam moj buši
user posted image

ker grem v soboto na na dopust in ne bom imela časa za to. Je pa 17t in5 dni

lp,

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 21.6.2009 21:03:43 >

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
21.6.2009 21:21:11   
mashy
Pozdravljene! Kako ste kaj preživela vikend? Jaz sem bila malo na Bledu in Bohinju in 2x v Ljubljani, sem se malo razvajala, jutri imam pa še en dan dopusta in greva z mojim v Avstrijo malo nakupovat (malo za stanovanje, malo za user posted image ).

Vidim,  da vas že kar nekaj ve spol user posted image , kak vam vela, mi pa še kar čakamo. Upam, da se bo na naslednjem pregledu že videlo.

Drugače pa čutim brcike vsak dan, po navadi zvečer. Fajni občutek.

Lepo se mejte, lep začetek tedna vam želim! Pa naj vas ne zebe (mene že 2 dni kar pošteno zebe)...

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.6.2009 9:29:01   
caryn
pi82ka kok lep buši user posted image

jaz svojega sploh še nisem slikala user posted image , tako da se moram potrudit in ga prilimat na forum, najprej pa seveda še slikat.

punce meni se danes nič ne da...moje počutje danes je pa najslabše dosedaj. boli me glava, zamašena ušesa,...po moje sem staknila kakšen prehlad.

no upam da se vreme do vikenda popravi (čeprav slabo kaže), da grem malo pogledat morje user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.6.2009 9:31:58   
mayamaya
dobro jutro!

ste vse še bolj ponedeljkovo, ne? user posted image jaz sem danes po doooolgem času prespala celo noč, kar pomeni, da nisem niti enkrat šla na WC, juhu user posted image . ne pomnim kdaj se mi je zgodilo nazadnje. je pa res da po moje sem spala kot ubita, ker sva bila včeraj z mojim zelo delavna. končno nama je uspelo izprazniti otroško sobico. je bila kot skladišče do sedaj user posted image , zdej jo pa čaka temljita prenova. aja, pa mojo posteljico smo tudi privlekli iz kartona in moram reči, da je zelo ohranjena za svojih 30 let. malo sveže barve in bo kot nova user posted image .

kako ste kaj drugače punce. blazine služijo svojemu namenu?

lep dan vam želim, se še kaj tipkamo moje souser posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.6.2009 10:27:54   
nikolinca
dobro jutro  punce,jast se pa danes zelo slabo počutim...sem skoraj v nezavest padlauser posted image začel se mi je vrtet pa v ušesih mi je začel šumet...tko da sem se takoj usedla in sem rabla 10 min. da sem k seb pršla...ufff sm se kr ustrašla....kaj mislite , da bi blo najbolje, da se oglasim pri zdravnikuuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.6.2009 10:31:23   
juniorka
Dobro jutro vsem!
Sem zadnjic pozabila na olikouser posted image , hvala vsem za prijetno dobrodoslico.
mayamaya/ jaz sem tudi spala kot ubita od pol polnoci in do nekaj cez 6, mi ni blo nic jasno, ko mojga ni blo vec v postli zraven. ne vem, ce si ti sprasevala zadnjic, pa mi ni objavilo odgovora.. mi bomo kar tu ostali, v slo nimam vec zavarovanja, tako da bom tudi rodila tukaj.. upam samo, da bo drugic lazje in hitreje... user posted image
A lahk najprej mojga malo okregam/ ceprav smo imei vceraj fathers day\? Pokosil mi je rozo, ki sem jo tri mesece gor spravljala, pred polzi resevala... sem bla jezna ko user posted image , edina roza na vrtu, ostalo je trava, trikrat sem mu rekla prej...eh!
valerija77, bi prisla na borovnice, pa sem bla aprila v slo in to je za letos vse, pa vprasanje, kdaj bom naslednjic mela voljo, ko bosta dva otroka za tovorit.
pi82ka/ lep trebuscek! Uzivajte na morju!
Ellam in carYn/ da bi bilo pocutje cimprej boljseuser posted image user posted image

Tole na hitro, cez 1 uro imam namrec morfologijo, pa vam potem javim, al pa jutri, ker ne vem, kako bom s casom, moram malo za knjige dans!
lep pozdravcek z otoka

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?