Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: annya Če sem jaz posestniška, je potem moj lubi tudi! Mi2 ne gledama tako na to kot nekatere, pač uživama v skupni družbi in ja priznam, zelo redko greva kam drug brez drugega, tako je že od samega začetka in tako sva navajena, da če gre kdo kam sam, se pol sam klicarima itd. Glede svobode pa...sej nimava drug drugega pod ključem, sva dva odrasla ki se sama odločita kaj in kako...!!!Ali ste ve oz. vaši partnerji slučajno pod prislilo skupaj?? Meni se ne zdiš posestniška, tudi midva imava tako življenje. povsod in vedno greva skupaj, če gre on brez mene, mislijo, da sva se skregala in ne vidim nič slabega v tem. nekatere pač nemorejo biti 24 ur ob svojem moškem ali on ob njej, pri nama je drugače in če sem posestniška, pač sem, se ne sekiram zaradi tega. tko da veš, nista edina in te razumem, ko praviš da nista pod ključem če sta vedno skupaj, samo želita si tako. midva tut če se zmenva s kolegi, da greva vsak na svojo stran, se skos kličeva, full hitr prideva domov, tko da je brezveze, da greva kam posebi. Pa res ne vem, kako si ve to predstavljate, kar človek napiše? Iz ene skrajnosti v drugo? Če človek ni prisesan na drugega, mora biti pa ves čas narazen in se ni prostovoljno odločil, da bo skupaj??? Jaz grem rada z mojim in on z mano in sva dosti skupaj. Včasih cele dneve. Včasih pa imava oba ogromno dela in pač nisva ves čas skupaj, včasih se komaj vidiva, pa zato še nisva umrla in je tudi ok. Kličeva se zelo veliko, zato ker sva pač frenda in si morava povedat karkoli nama na pamet tisti hip pade. Posesivnost je za moje pojme zahteva, (lahko tudi neizrečena, lahko samo pričakovanje partnerja, ampak je to eno in isto) da tvoj partner mora biti samo s tabo ves čas in se ne sme odlepit od tebe, ter da ne more počet ničesar sam, ker ga moraš imeti ves čas na očeh in ga kontrolirat. Tukaj je razlika med svobodnimi ljudmi in tistimi, ki so posedovani. Jaz posedovana nočem biti niti nočem nikogar posedovat. Nekaterim pa to paše. In eno in drugo. To je res. To se jim zdi izraz ljubezni. In ok je, če jim to paše. Ni pa ok, če enemu paše, drugemu pa ne. To pa ni ok, tega drugega silit v svoj sistem posedovanja, pa to opravičevat s tem, da je edino normalno, da sta dva ves čas samo in edino skupaj 24/30/365 sicer pa drug drugega ne ljubita dovolj, ker nista sposobna biti zadovoljna samo v njegovi, njeni družbi. Malo hecno no, punce.
|