annya -> RE: Kaj pa jaz? (21.2.2009 10:36:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Gina Vsak moški ima en hobi, pa naj bo to služba do večera, šport, šraufanje, gostilne, frendi, urejanje okol hiše, spanje....kaj pa vem kaj, ampak vsak ima nekaj, kar ga izpolnjuje in s čimer se dokazuje. če se on dokazuje z ustrežljivostjo svojim ženskam, moraš še sebe vmes uštulit med te ženske, česar pa zaenkrat še ne obvladaš zgleda. Je pa ta hobi zihr mnogo boljši kot gostilne, kak od športov, ki ga morda ful ne maraš, cele dneve s prijatelji in podobno.... Se strinjam s tabo Gina. Problem žensk (v večini pa je), da ko dobimo/dobite/dobijo partnerja, ne znajo več živet same s seboj. Na vse se zanašajo na vsemogočnega moškega. In potem pride do takšnih situacij, ko te začnejo vse malenkosti motiti - kot je recimo telefoniranje mami. Mene bi osebno zelo motilo, če bi moj mož nikoli ne telefoniral domov, nikoli povprašal staršev, kako se počutijo, ali kaj potrebujejo, meni bi bilo zelo čudno, če ne bi vsak dan vsaj za par minut poklicala mamo (pa tudi če se vedno vsekava, pa kaj zato... glavno, da vem, da je vse OK). Meni je skrb za starše samo izraz neke kulture in povezanosti. Nikakor ne želim privezovat svojega sina nase, vendar bom zelo ponosna nase, če bom ga vzgojila tako, da ga ne bo pri 40tih strah poklicat mene, njegove mame in me povprašat kako sem. Meni je pa lih to čudno...vsak dan se mi zdi pretirano!!! (pa ne me spet napadat,pač moje mnenje)...in tudi glede "problema"...jaz s takšnim maminim sinkotom ne bi mogla bit...sej eno je, da se slišijo,gredo na obiske, ji kaj pomaga,ampak halooo...mislim, da bi ded pri svojih 40+ moral imeti svoje življenje, ne pa vsakodnevno pohajanje s svojo mamo in s skrbmi za svojo sestro in nečake!!!Kaj vi2 sta sploh potem kaj skupaj???Kaj pa bo, ko bosta vi2 imela svoje otroke, bo potem tudi vsem drugim dal prioriteto???Mislim, da je tukaj potreben konkreten pogovor!! Aja...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa ni res da ima vsak moški "svoj hobi"....od kar sva mi2 skupaj so to najini hobiji...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|