malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kaj pa vem, meni se pa to ne zdi tolk kritično, če pomaga. Zdaj ima najbrž še čas in všeč mu je, če ima dobre odnose s svojimi najožjimi sorodniki. A je v tem kaj slabega? po moje ga moraš ti čisto v enake reči malo porinit pri vama. Če človek rad ustreže, mu pač reci, da morata danes nujno v šoping zate, pa če bi te peljal. Pa pojdita. Pa reci da si rezervirala kosilo popoldne, pa pojdita. Na kavico pojdi z njim k njegovi mami, saj je luštno počvekat, a ni? Jaz sem se s svojo mamo tudi vsak dan slišala, dokler je bila živa, pa kavo sva skupaj vsaj vsak drugi dan pile - če imaš mamo rada, pa sta frendici, gotovo tudi ti to počneš. Jaz bi se počutila ful ogroženo, če bi mi stike z materjo kdo prepovedal. Sploh ga ne bi mogla več spoštovat, pa sem se odselila mlada, niti ni naša družina posesivna, to nima veze, ima pa veze z ohranjanjem priteljstva in z uživanjem v skupnem času, ki ga preživiš. Najbrž je težava, ker meniš, da bi moral biti ful časa s tabo. Mogoče ti to veliko pomeni, ap ti ta čas manjka. Moraš ga preusmerit, da bosta tudi vidva preživljala svoj kvalitetni čas skupaj, ap kaj lepega počela. Ljubosumnost na mamo in sestro zganjat se mi zdi pa malo hudo, kaj pa vem. Vsak moški ima en hobi, pa naj bo to služba do večera, šport, šraufanje, gostilne, frendi, urejanje okol hiše, spanje....kaj pa vem kaj, ampak vsak ima nekaj, kar ga izpolnjuje in s čimer se dokazuje. če se on dokazuje z ustrežljivostjo svojim ženskam, moraš še sebe vmes uštulit med te ženske, česar pa zaenkrat še ne obvladaš zgleda. Je pa ta hobi zihr mnogo boljši kot gostilne, kak od športov, ki ga morda ful ne maraš, cele dneve s prijatelji in podobno.... Se podpišem pod Gino lepo povedano....