Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 13:39:17
|
|
|
|
birdy
|
TI KOLUMBO, a se za jutr zmenva? Sam mal prej če bo lep vreme... Ma moj popoldne šiht pa mam Neli doma, no sej zdele itak spi, pol bo jedla pol pa že moji tastari pridejo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 13:53:50
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! bejba spi ...možek je na gradbišču(beri:v tadrugi bajti)in z mojim fotrom napelujeta vodo ....zdele pride moja mami,je rekla da mi bo jabolčni kompot skuhala .......no ponoči bi bilo vse ok če mene nebi desna joška bolela za pop.izdit.....nimam nobenih vozličkov,ampak bolečina se začne pod pajsko in gre po celi joški....sem Hano tok časa pristavljala na to joško da jo je čisto spraznila,zdej malenkost manj boli,ampak še vedno....pa skos masiram pod vročo vodo ponoči nisem opazila da mi je to joško izpraznila in sem misnila da jo zvija ker ni hotla spat,pa sem jo dala na drugo in je bila revica še full lačna-prav grozna mami sem no potem je pa zaspala do jutra tašča naja skos hodi gledat.....pravi da se je sploh ne mora nagledati je pa fora da mi gor prinese kosilo,čez pol ure pa moj mož isto(skrbita da ne stradam)-tko da imam en kup hrane in posode mi je pa tašča prinesla kremšnito no ker ste me zgleda včeraj spregledale bom prosila še enkrat:če bi mi lahko katera nalimala link za ticker ki šteje koliko je otrok star pa še pohvale ajvy za komentiranje in seznamčke
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 26.2.2009 13:55:40 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 14:09:29
|
|
|
|
tanci29
|
sem pozabla dodat ZA MAJCHY
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 14:27:38
|
|
|
|
|
pozdravček, Tanci a sem prav prebrala da je vaša madam tudi rada na rokah??Naša je prav scartana že in kdo jo je ati seveda ko kakor zajoka takoj v roke in jo pestva in bi sedaj mlada dama zaspala na rokah in spala na rokah zanimivo a ne .. Ja nč že šibam sirena tuli
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 15:24:14
|
|
|
|
zwer
|
no mi smo od G in prov nič ne kaže, da se našemu kam mudi ... nobenih popadkov, živahno normalno ... zdej nam je G reku, da če ne bo do ponedeljka nič, kr takrat v P pa bojo oni naprej pedenal ... tak da bomo očitno imel marčevsko dete. Kak ste pa ostale rožice .... lepo je brati kako napredujete s svojimi in kako lepo rastejo ... komi čakamo da bo tudi pri nas tako.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 15:25:38
|
|
|
|
BarbaraGS
|
lilcha cestitke za malo strucko!!!! Drugace pa sem danes bolj slaba... po mojem mi je od razocaranja kar slabo ze celi dan. Mal mi gre na bruhanje, pa celi cas mi ze dva dni trebuh tako otrdeva, da so bolecine neprijetne. zorica: te popolnoma razumem, jaz se sploh ne naspim. Al grem lulat, al me zbudi bolecina v nogi, ker imam verjetno en zivc neki priskrnjen ko vedno v istem polozaju lezim, al pa mi trebuh tak otrdi, da se ne morem niti premaknit. Sej bo kmalu konec ne? :) Povej kaj si se kaj zmenla v p. Mene se sploh niso poslali tja in moram hodit k moji G, ki se obnasa do nas hujse ko veterinar do brejih krav. Nobenih pregledov, nic...zanjo je najpomembnejsa kilaza in nic drugega.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 15:35:25
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. midva se zdele mal cartava, js pa še zraven forum berem- ga zopet neki šraufa. ajvy- moram rečit, da je bilo kr uredu, čeprav sva bila sama sva se super znašla, šla na sprehod, skupaj sva tudi mal spala in kosilo skuhala. druga pa res nisva počela. ja imam dvoje različnih kapljic- one iz koroških lekarn mu še kr malo pomagajo. katjušqa- ful lepe slikice lilcha- iskrene čestitke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:14:31
|
|
|
|
tanci29
|
cita-ja naša Hana se kar rada carta na rokah...čist kontra eriku...on se ni nč pritoževal če ni bil na rokah...tale pa če je zbujena kar nerada leži se mora cartat...pa ponoči tudi če jo nahranim in položim v zibko ni glih zadovolna tko da doskrat na konc kr pr men spi...ja vaš očka je pa priden da jo takole nosi okoli...ampak ko je služba pa mami sama ostane ane
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:15:21
|
|
|
|
tanci29
|
brkn-a koroške kapljice so te k so od lekarne Deteljica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:29:53
|
|
|
|
zorica
|
BarbaraGS mene se je moj G rešil že prejšnji ponedeljek, 3dni pred PDP.Potem sem bila v četrtek na dan PDP naročena na CTG in sedaj hodim na 3dni na CTG.No v ponedeljek me je v P lepo pogledal in izmeril malega, pregledal pretoke, v glavnem vse je bilo super. Tudi meni že od ponedeljka na trenutke sili na bruhanje, pa počutim se kot cunja.Me prav zanima kaj bodo rekli jutri,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 16:34:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 16:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:43:33
|
|
|
|
Pupka
|
Pozdravljene! Se malo javim... Reneja pazi sestra, Gala je pa povsod polno. Ampak ker je ravnokar prišel fant od sestre bom tudi jaz mogla šiat... Sem vas malo prebirala- za komentiranje ne bo časa! Vsem "novim" mamicam čestitke in luštno cartanje! Ostalim pa da se čimprej "rešite"! Sem pa ugotovila da sem prva "prava" februarčica Čeprav sem govorila da bom rodila že sredi januarja. Ampak tudi tiste ki niste mogle več čakati ste še vedno "naše". Vas ne damo! In čas tako beži da bomo kmalu dopolnili 1 mesec, 4.3 pa mamo že posvetovalnico! Moje kile tudi kar kopnijo tako kot so se nabirale- zaenkrat še! Bodite fajn, lepo se cartajte, pridno spančkajte(vaši dojenčki)! Se oglasim spet ob priliki! Čao bao
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:46:09
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....hvala za link
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 16:59:48
|
|
|
|
rebeka84
|
POMEMBNO OBVESTILOuser posted image moj mož gre jutr službeno v Dravograd ČE KERA RABI KAPLJICE KOROŠKIH LEKARN NEJ SE MI POFOČKA, BOMO VSE ZRIHTALuser posted image JAZ BI IMELA TE KAPLJICE. MI ŽE IMAMO KRČE
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 17:38:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 17:47:20
|
|
|
|
rebeka84
|
kolumbo sem ti odgovorila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 18:44:26
|
|
|
|
boma2
|
pozdravljene.....mamice in so .... No, danes sem imela pregled pri drugi ginekologinji in je rekla, da moram 26.2.2009 takoj v porodnišnico zjutraj na pregled+ kri ,... in tešča... Če se bodo odločili bo jutri CR drugače pa v ponedeljek.... :( KOlumbo... ti si imela CR ane? Dej mi prosim povej kako je zgledalo to, če ti povejo v naprej.... kako je zgledalo, če lahko poveš... Kako hitro si dojila... Malo mi obudi spomin.. in kje si bila v porodnišnici... in koliko časa si bila po CR notr.... kako ste kaj mamice in nosečke na tako lep dan.... :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 26.2.2009 18:45:11 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 18:47:24
|
|
|
|
boma2
|
lilcha čestitike za
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 19:07:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi2 z možekom sma pravkar iz avstrije sma šla iskat kapljice ker celon noč nismo spali in te koroške nič ne pomagajo so tok sladke da pol kr išče in išče po njih..... smo v dobrem tednu porabli celo flaško... zdej sma pa kupla Antiflat k smo jih pr florjanu uporabljal že od začetka in nismo mel nobenih krčev nikoli tak da upam da se zdej tud to uredi.... moj se je kr na hitro ob 15 uri spomnu poklical v najbližjo lekarno v avstriji in že sma šla otroka sta bla pa pr babici v varstvu A katero od vas tud nonstop glava boli..... ??? sploh ne mine??? Čestitke novo pečeni mamici LILCHI
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 19:13:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita-ja naša Hana se kar rada carta na rokah...čist kontra eriku...on se ni nč pritoževal če ni bil na rokah...tale pa če je zbujena kar nerada leži se mora cartat...pa ponoči tudi če jo nahranim in položim v zibko ni glih zadovolna tko da doskrat na konc kr pr men spi...ja vaš očka je pa priden da jo takole nosi okoli...ampak ko je služba pa mami sama ostane ane ja je priden naši ati da jo tkole nosi ampak kaj ko bo mami sama z njo doma kaj pa naj potem naredim ...je reko no jo boš pa ti cartala na rokah sem rekla jok brajko ni šans se bo mogla madam navadit sej ne da ne bi hotela najraje jo imam ampak nekje so meje se strinjate??? Moja Laura tud je bila čist zadovoljna v postljci in je sploh ni bilo treba po rokah cartat in takole mučkat se vidi da je za Liinega atija le prvi otroček in da si ga je že zeloooooo dolgo želel zato pa je naša mala miss Lia razvajena...se bomo že zmenili nekako...aja pr nas sploh ne vemo zakaj iammo posteljico njeno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 19:50:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
zorica: ja srecnica...jaz lahko samo upam, da je vse vredu in ce prejne rodim imam v pon, prvi pregled po dveh tednih. Bom tudi jaz kar uletela vbolnico, ker imam poln kufer tega. :) boma2: a ti ze od prej ves da bo CR? al je to nekaj novega... Sem nekako spregledala to informacijo Drugace pa jaz vztrajam in sem danes ze sla na sprehod, pa se v kino grem zdaj!!!! Bomo vidli kdo je bolj trmast ;) jaz al malo dete hehe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 20:15:26
|
|
|
|
zorica
|
BarbaraGS jaz sem se predala.Moj mali je bolj trmasti.Ni da ni, da nisem probala da bi prišel ven,ampak noče.Na trenutke mi je vse skupaj že prav smešno.Kakšna trma Mi nič ne pomaga.Jutri bom prosila, naj nekaj naredijo z mano,..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 20:36:33
|
|
|
|
brkn83
|
tanci- vidim, da ti je kolumbo že odgovorila.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?