Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 22:30:09
|
|
|
|
Ajvy
|
tko punce moje drage....zdej grem pa Tisico zrihtat..potem pogledam Heroje....pa grem spat.... držte se.... dihajte......držim pesti za malo akcije.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 22:58:20
|
|
|
|
sazi
|
Punce, sem še kar tu in še kar v enem kosu. Sed pa ukvarjam s takimi skrbmi, da jih sploh nočem pisat. Itak, da si želim, da so neupravičene, ampak mi jih je spet okoliščin ravno danes "stresel" na glavo in se mi vrti ob misli na vse skupaj. Sazi...kako gre?? Kako je sinek??KAko mu je pa ime?? sazi... Ime mu je Lev, je bolje, ampak ni dobro. Ravno za njegovo zdravje gre, ker je že tako dolgo tako slab . Mah, ko pridemo 1x na jasno kaj in kako, pa napišem kaj več. Se trudim ne se še bolj deprimirat, čeprav je vsak tak napor čisto neuspešen. Hvala za lepe misli, ampak sploh nisem sposobna sodelovat v kakršnikoli razpravi, pričakovanju "lahkih" temah...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 0:08:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
evo, na hitro sem vas prebrala in zdaj tudi sama odhajam v mizule. Zacel se je dan D. Docakala sva ga skoroda v kinu kjer sva sla gledat Brides war. Luskan film, sva pa med reklamami zasledila enega se bolj za nas dog loverje hehe: marley and me. Komaj cakam, da ga bom lahko gledala. Zdaj pa lepo pocakat, da se zacne kaj dogajat. Drzmo pesti!!!! nocko so in mamice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 6:05:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dobro jutro :) kaj pa je to hehe, zadnja in prva sem tokrat. No, danes jed moj pdp dan. A je ze katera rodila? Mi poleg slabega spanca in bolecin po celem telesu, zaradi teze in otrdevanja trebuha nimamo nobenih znakov. No, sej imamo celi dan cas, da se kaj zmiga. Bi rabila enega dobrega pogajalca, da naso prefriganko pregovori, da je zunaj lepse kot tam hehe. Aja se da se pohvalim. Vceraj smo dobili v posojo od kolegice zibelko, ki bo sedaj v najini sobi. Zdaj pa je res ze vse pripravljeno :). Upam, da se oglasi se kera, ki se ni rodila...kam so izginile vse moje istodnevnice?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 7:12:06
|
|
|
|
spps
|
Februarčice,kolk še vas je sploh ostalo v enem kosu?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 8:09:02
|
|
|
|
maja83
|
Jutrooooo..... evo mene, še vedno v enem kosu in mislim da bo tako še nekaj časa razen če mi jutri sprožijo porod, k bo ravn en teden ćez rok. Se mi zdi pa da je moja mala punca že tut mal naveličana bit v trebuščku.... Jst upam da bom jutri kaj več vedela k grem v P na pregled.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 8:16:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
jutro! se ena enokosovka danes je 10 dan preko..... barbara ce najdes pogajalca mi ga prosim posodi, da se nasega pregovori
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 8:51:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 8:51:41
|
|
|
|
spps
|
,da se vajini bebiji le odločijo pokukat na svetlo mogoče pa ju bo lepo vreme spodbudilo in višje temparature
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 9:15:47
|
|
|
|
Ajvy
|
včeraj sem dubla naslednji sms: Ob 12.43 je na svet prijokala Maša. 3250 g težka in 52 cm dolga princeska. Lilcha čestitke družinici za novo članico.....veliko veselja, cartanja....in čim več prespanih noči....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 9:28:09
|
|
|
|
maja83
|
ČESTITKE LILCHA......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 9:28:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Dober juter , dober dan,,.... Sazi...žal mi je , da ti je hudo....če potrebuješ kaj....povej...zaenkrat ti pa lahko ponudim samo A Lev je bolančkan ???Bogec....zdej se mu pa res dolgo vleče.... da čimprej ugotovite, kaj ga matra..... Barbara ...upam, da se na dan D začen akcija..... Super za zibelko....no, zdej greš pa res lahko rodit Kolumbo....superca da ni alergija. ...natanko vem, kako zgledate, ker imamo mi isto...najbolj nam pomaga Nivea krema sensitive...in pa krema tree tea.....od ne vem katerga proizvajalca..resda smrdi za znoret...samo dela pa čudeže.... Uf...ti si pa potem ful načitan človek....če tolk stvari inštruiraš.... bravo.... Mi tudi nimamo veliko obiskov..sej sem rekla, ponavadi moramo še koga prosit naj pride...nošenja po rokah pa tudi jst ne odobravam....ker potem oni gredo meni pa ostane dralka sralka....tko da ne ....
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 10:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 10:15:15
|
|
|
|
tanci29
|
dobr dan kako smo... naša nočka je bila tako tako...no sej sitkani niso bli sam Hana zgleda ni bla zaspana ti porednica...tko da sem kar malo skurjena ajvy-hej revček...joj res ti želim da se ti tole čimprej pocajta...zakaj pa daješ dodatek če maš tolk veliko mleka...ja tole čakanje pri p mi ni glih ušeč...sej Hane tud nebi vzel če nebi bil že erik tam lilcha-čestitke za mašo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 10:27:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 10:34:33
|
|
|
|
zwer
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver jutro! se ena enokosovka danes je 10 dan preko..... barbara ce najdes pogajalca mi ga prosim posodi, da se nasega pregovori Jutro ... mi smo tudi še v enem kosu :( ... se pa tut priporočam za pogajalca, čeprav smo sam 4 dni čez rok ampak bi radi da naše pride ven .... ga že vsi nestrpno čakamo .... dobimo dnevno okoli 30 klicev, če je že kaj ... no sej čez dobro uro in pol bomo vidl kaj bo CTG pokazal, tak da držimo pesti... SO pa mislim na vas, da bi čimprej se začelo pr vas ... da bomo čimprej crkljal naše sončke LILCHA čestitke za dojenčico Mašo
< Sporočilo je popravil zwer -- 26.2.2009 10:37:00 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 10:40:27
|
|
|
|
birdy
|
Živjo... Najprej čestitke Lilchi Naj vama bo Maša v veselje No, zdej je pa na vrsti moje jamranje... Kristi je mela ponoč krče tko da sem bolj mal spala. Me je zbudla pred tretjo in sva ble do petih dobre. In seveda da bi blo vse še lepš se je še Neli zbudila... Še dobr da je moj dons popoldanski če ne bi pomoje na šihtu zaspal. Je pa moj že zjutri šu po kapljice proti krčem pa upam da bojo kej pomagale. Čeprov mislm da vem zakaj je mela mala krče in še sama sem kriva... Sem včer tekom dneva pojedla pet jabolk in to je pomoje to. Ajde po enem al pa dveh jo ni nikol zvijal sam pet????????? Sej mi je čist prov!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 10:52:37
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem še tudi tu Danes je točno teden po roku in se še tudi nič ne kaže,...Jutri mam pregled in bom rekla, naj mi sprožijo porod, ker mi je muka.Že samo to, da se 70km peljem v P Ve mogoče katera, da upoštevajo tvojo željo če želiš roditi, če je z malim tako daleč vse vredu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 10:58:57
|
|
|
|
maja83
|
Vrejetno bi lahko upoštevali želje. Men je G v P rekla en teden pred PDP k sem bila v P, da mi sicer nič ne kaže na popadke ampak če se ne počutim dober, da imam mogoče kake težave pa da ni problema, da mi lahk takoj sprožijo porod. No in sedaj sem skoraj en teden čez rok in mi je že mal žal da nisem takrat rekla da mi ga sprožijo....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 11:16:23
|
|
|
|
zorica
|
Torej bom jaz jutri prosila, da mi sprožijo porod.Ponoči skoraj nič ne spim, ker hodim nonstop na wc in komaj se skobacam nazaj v posteljo in namestim, moram spet iti.Vse me boli, mali je toliko nizko, da le glavice še ven ne podrži. Bom pa še danes probala ricinusovo olje.Baje bi naj pomagalo, če ne drugo da te vsaj pošteno spuca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 11:17:38
|
|
|
|
tanci29
|
hej prej sem tok na hitrco šla...naša madam hoče kar nekaj skos na rokah bit...ji ne paše kej preveč ležkat v zibelki...zgleda da je preveč radovedna pupa pa se boji da bo kej zamudila ... no naše nosečkice sej ne vem več kaj nej vam rečem vsak dan isto da čimprej boste cartale svoje to je moja želja za vse vas ki ste še 2v1 birdy-ja mogoče pa je pet jabolkov res kar mal preveč...men je rekla patronažna dva jabolka pa ena babana na dan je čisto dovolj sadja...no zdaj se pa kar spočijte kolumbo-ti si pa čist pridna..še z inštrukcijami se ukvarjaš zdej...svaka čast mami dobra si...škoda da te nisem že prej spoznala...men seminarske nikol niso dišale obiski-ja pr nas se jih je že kar nekaj zvrstilo pa še ene par jih čakamo... sazi-joj bogi Lev...upam da se čimprej pozdravi...sam tole se pa res že ful dolgo vleče...da čimprej pogruntajo kaj mu tako zelo nagaja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 11:21:59
|
|
|
|
sazi
|
Tukaj še ena enokosovka. Danes je moj neuradni PDP. V trebuščku je zelo zelo živahno in nič ne kaže na to, da bi dete kaj kmalu hotelo ven. Sazi...žal mi je , da ti je hudo....če potrebuješ kaj....povej...zaenkrat ti pa lahko ponudim samo A Lev je bolančkan ???Bogec....zdej se mu pa res dolgo vleče da čimprej ugotovite, kaj ga matra..... Ajvy Hvala, hvala. Mah, saj sem se skoraj prepričala, da gre za nepotrebno paniko, ampak glodanje pa vseeno ostaja. Je mali v ponedeljek naročen pri svoji P, da probamo ugotoviti, pri čem smo. Zibka - tudi mi smo jo postavili pred nekaj dnevi, danes pa jo bova z malim še oblekla - če bo želel. V vrtcu je bil v zadnjih dveh mesecih 8 dni , začel je šele decembra, zdaj bo še vsaj 2 ali 3 tedne doma, potem pa najbolje, da začnem z uvajanjem od začetka . No, bomo videli, kako bo z zdravjem in vsem ostalim. Na hiši pa nam (poleg pucanja in selitvse vseh stvari) manjka "samo" še ograja na stopnicah, brez katere se res ne moremo preseliti. No, se bomo, ko se bomo. Vsem, ki ste še v enem kosu želim da objamete svoje štručke čimprej, vsem mamicam pa veliko cartanja in čim manj problemov. Me pa ob tem, da še kar ne grem rodit tolaži to, da sem odprta 5 cm in da G pravi, da bom rodila takoj - upam, da vsaj te napovedi držijo. Lep pozdrav, pa se vam še oglasim kaj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 26.2.2009 12:18:40
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako kaj? Zdej mam malo cajta, k je ta mala zapančala...Je en pravi požerušček! Sem si pa prej hotla spumpat mlekeca ampak kljub vsem trudu ni pršla vn niti kaplca... Ma bomo že... Šivi me ne bolijo več oz full malo, sam noge mi malo zatekajo. Gaja je pa bla ponoči full pridna, je spala od 24h-3h, pol od 4h-8h in še od 8:30-10h...Smo se lepo naspali! Kolko kej vaši sončki pojejo na obrok? Jst dajem Gaji po 80ml...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 12:47:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 13:35:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?