|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
25.2.2009 22:30:09   
Ajvy
tko punce moje drage....zdej grem pa Tisico zrihtat..potem pogledam Heroje....pa grem spat....

držte se....

user posted image dihajte......držim pesti za malo akcije.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.2.2009 22:58:20   
sazi
Punce, sem še kar tu in še kar v enem kosu. Sed pa ukvarjam s takimi skrbmi, da jih sploh nočem pisat. Itak, da si želim, da so neupravičene, ampak mi jih je spet okoliščin ravno danes "stresel" na glavo in se mi vrti ob misli na vse skupaj.

Sazi...kako gre??
Kako je sinek??KAko mu je pa ime??

sazi...user posted image user posted image user posted image

Ime mu je Lev, je bolje, ampak ni dobro. Ravno za njegovo zdravje gre, ker je že tako dolgo tako slabuser posted image . Mah, ko pridemo 1x na jasno kaj in kako, pa napišem kaj več. Se trudim ne se še bolj deprimirat, čeprav je vsak tak napor čisto neuspešen. user posted image

Hvala za lepe misli, ampak sploh nisem sposobna sodelovat v kakršnikoli razpravi, pričakovanju "lahkih" temah...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 552
26.2.2009 0:08:51   
BarbaraGS
evo, na hitro sem vas prebrala in zdaj tudi sama odhajam v mizule.

Zacel se je dan D. Docakala sva ga skoroda v kinu kjer sva sla gledat Brides war. Luskan film, sva pa med reklamami zasledila enega se bolj za nas dog loverje hehe: marley and me. Komaj cakam, da ga bom lahko gledala.

Zdaj pa lepo pocakat, da se zacne kaj dogajat. Drzmo pesti!!!!

nocko souser posted image in mamice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.2.2009 6:05:14   
BarbaraGS
dobro jutro :) kaj pa je to hehe, zadnja in prva sem tokrat. No, danes jed moj pdp dan. A je ze katera rodila? Mi poleg slabega spanca in bolecin po celem telesu, zaradi teze in otrdevanja trebuha nimamo nobenih znakov. No, sej imamo celi dan cas, da se kaj zmiga. Bi rabila enega dobrega pogajalca, da naso prefriganko pregovori, da je zunaj lepse kot tam hehe.

Aja se da se pohvalim. Vceraj smo dobili v posojo od kolegice zibelko, ki bo sedaj v najini sobi. Zdaj pa je res ze vse pripravljeno :).

Upam, da se oglasi se kera, ki se ni rodila...kam so izginile vse moje istodnevnice?user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.2.2009 7:12:06   
spps
Februarčice,kolk še vas je sploh ostalo v enem kosu?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.2.2009 8:09:02   
maja83
Jutrooooo.....

evo mene, še vedno v enem kosu in mislim da bo tako še nekaj časa razen če mi jutri sprožijo porod, k bo ravn en teden ćez rok. Se mi zdi pa da je moja mala punca že tut mal naveličana bit v trebuščku....

Jst upam da bom jutri kaj več vedela k grem v P na pregled.....

17.1.2001.....je prišel na svet moj sonček z imenom LARA
27.2.2009.....pa se je rodila mala LIANA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.2.2009 8:16:05   
Vesnozaver
jutro!

se ena enokosovkauser posted image danes je 10 dan preko.....
barbara ce najdes pogajalca mi ga prosim posodi, da se nasega pregovoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:51:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
26.2.2009 8:51:41   
spps
user posted image user posted image user posted image ,da se vajini bebiji le odločijo pokukat na svetlouser posted image  mogoče pa ju bo lepo vreme spodbudilo in višje temparatureuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 559
26.2.2009 9:15:47   
Ajvy
včeraj sem dubla naslednji sms:
Ob 12.43 je na svet prijokala Maša. 3250 g težka in 52 cm dolga princeska.
Lilcha

čestitke družinici za novo članico.....veliko veselja, cartanja....in čim več prespanih noči....

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.2.2009 9:28:09   
maja83
ČESTITKE LILCHA......user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.2.2009 9:28:21   
Ajvy
Dober juter , dober dan,,....

Sazi...žal mi je , da ti je hudo....če potrebuješ kaj....povej...zaenkrat ti pa lahko ponudim samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Lev je bolančkan ???Bogec....zdej se mu pa res dolgo vleče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ugotovite, kaj ga matra.....

Barbara ...upam, da se na dan D začen akcija.....user posted image user posted image user posted image
Super za zibelko....no, zdej greš pa res lahko rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo....superca da ni alergija.user posted image user posted image user posted image ...natanko vem, kako zgledate, ker imamo mi isto...najbolj nam pomaga Nivea krema sensitive...in pa krema tree tea.....od ne vem katerga proizvajalca..resda smrdi za znoret...samo dela pa čudeže....
Uf...ti si pa potem ful načitan človek....če tolk stvari inštruiraš....user posted image user posted image user posted image bravo....

Mi tudi nimamo veliko obiskov..sej sem rekla, ponavadi moramo še koga prosit naj pride...nošenja po rokah pa tudi jst ne odobravam....ker potem oni gredo meni pa ostane dralka sralka....tko da ne ....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 10:12:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
26.2.2009 10:15:15   
tanci29
dobr dan

kako smo...

naša nočka je bila tako tako...no sej sitkani niso bli sam Hana zgleda ni bla zaspana ti porednica...tko da sem kar malo skurjena

ajvy-hej revček...joj res ti želim da se ti tole čimprej pocajta...zakaj pa daješ dodatek če maš tolk veliko mleka...ja tole čakanje pri p mi ni glih ušeč...sej Hane tud nebi vzel če nebi bil že erik tam

lilcha-čestitke za mašouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 10:27:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
26.2.2009 10:34:33   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

jutro!

se ena enokosovkauser posted image danes je 10 dan preko.....
barbara ce najdes pogajalca mi ga prosim posodi, da se nasega pregovoriuser posted image user posted image user posted image

Jutro ... mi smo tudi še v enem kosu :( ... se pa tut priporočam za pogajalca, čeprav smo sam 4 dni čez rok ampak bi radi da naše user posted image pride ven .... ga že vsi nestrpno čakamo .... dobimo dnevno okoli 30 klicev, če je že kaj ... no sej čez dobro uro in pol bomo vidl kaj bo CTG pokazal, tak da držimo pesti...

SOuser posted image pa mislim na vas, da bi čimprej se začelo pr vas ... da bomo čimprej crkljal naše sončke

LILCHA čestitke za dojenčico Mašo

< Sporočilo je popravil zwer -- 26.2.2009 10:37:00 >

Love Zwer

Neposredna povezava do sporočila: 566
26.2.2009 10:40:27   
birdy
Živjo...
Najprej čestitke Lilchiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Naj vama bo Maša v veseljeuser posted image

No, zdej je pa na vrsti moje jamranje... Kristi je mela ponoč krče tko da sem bolj mal spala. Me je zbudla pred tretjo in sva ble do petih dobre. In seveda da bi blo vse še lepš se je še Neli zbudila... Še dobr da je moj dons popoldanski če ne bi pomoje na šihtu zaspal.
Je pa moj že zjutri šu po kapljice proti krčem pa upam da bojo kej pomagale. Čeprov mislm da vem zakaj je mela mala krče in še sama sem kriva... Sem včer tekom dneva pojedla pet jabolk in to je pomoje to. Ajde po enem al pa dveh jo ni nikol zvijal sam pet????????? Sej mi je čist prov!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.2.2009 10:52:37   
zorica

Jaz sem še tudi tu user posted image user posted image user posted image

Danes je točno teden po roku in se še tudi nič ne kaže,...Jutri mam pregled in bom rekla, naj mi sprožijo porod, ker mi je muka.Že samo to, da se 70km peljem v P

Ve mogoče katera, da upoštevajo tvojo željo če želiš roditi, če je z malim tako daleč vse vredu?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.2.2009 10:58:57   
maja83
Vrejetno bi lahko upoštevali želje.
Men je G v P rekla en teden pred PDP k sem bila v P, da mi sicer nič ne kaže na  popadke ampak če se ne počutim dober, da imam mogoče kake težave pa da ni problema, da mi lahk takoj sprožijo porod. No in sedaj sem skoraj en teden čez rok in mi je že mal žal da nisem takrat rekla da mi ga sprožijo....

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.2.2009 11:16:23   
zorica

Torej bom jaz jutri prosila, da mi sprožijo porod.Ponoči skoraj nič ne spim, ker hodim nonstop na wc in komaj se skobacam nazaj v posteljo in namestim, moram spet iti.Vse me boli, mali je toliko nizko, da le glavice še ven ne podrži.

Bom pa še danes probala ricinusovo olje.Baje bi naj pomagalo, če ne drugo da te vsaj pošteno spuca user posted image

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.2.2009 11:17:38   
tanci29
hej

prej sem tok na hitrco šla...naša madam hoče kar nekaj skos na rokah bit...ji ne paše kej preveč ležkat v zibelki...zgleda da je preveč radovedna pupa pa se boji da bo kej zamudilauser posted image ...

no naše nosečkice sej ne vem več kaj nej vam rečem vsak dan isto da čimprej boste cartale svoje user posted image  to je moja želja za vse vas ki ste še  2v1

birdy-ja mogoče pa je pet jabolkov res kar mal preveč...men je rekla patronažna dva jabolka pa ena babana na dan je čisto dovolj sadja...no zdaj se pa kar spočijte

kolumbo-ti si pa čist pridna..še z inštrukcijami se ukvarjaš zdej...svaka čast mami dobra si...škoda da te nisem že prej spoznala...men seminarske nikol niso dišaleuser posted image

obiski-ja pr nas se jih je že kar nekaj zvrstilo pa še ene par jih čakamo...

sazi-joj bogi Lev...upam da se čimprej pozdravi...sam tole se pa res že ful dolgo vleče...da čimprej pogruntajo kaj mu tako zelo nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.2.2009 11:21:59   
sazi
Tukaj še ena enokosovka. Danes je moj neuradni PDP. V trebuščku je zelo zelo živahno in nič ne kaže na to, da bi dete kaj kmalu hotelo ven.

Sazi...žal mi je , da ti je hudo....če potrebuješ kaj....povej...zaenkrat ti pa lahko ponudim samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A Lev je bolančkan ???Bogec....zdej se mu pa res dolgo vleče  da čimprej ugotovite, kaj ga matra.....

Ajvy Hvala, hvala. Mah, saj sem se skoraj prepričala, da gre za nepotrebno paniko, ampak glodanje pa vseeno ostaja. Je mali v ponedeljek naročen pri svoji P, da probamo ugotoviti, pri čem smo.

Zibka - tudi mi smo jo postavili pred nekaj dnevi, danes pa jo bova z malim še oblekla - če bo želel.

V vrtcu je bil v zadnjih dveh mesecih 8 dniuser posted image , začel je šele decembra, zdaj bo še vsaj 2 ali 3 tedne doma, potem pa najbolje, da začnem z uvajanjem od začetkauser posted image . No, bomo videli, kako bo z zdravjem in vsem ostalim.

Na hiši pa nam (poleg pucanja in selitvse vseh stvari) manjka "samo" še ograja na stopnicah, brez katere se res ne moremo preseliti. No, se bomo, ko se bomo.

Vsem, ki ste še v enem kosu želim da objamete svoje štručke čimprej, vsem mamicam pa veliko cartanja in čim manj problemov.

Me pa ob tem, da še kar ne grem rodit tolaži to, da sem odprta 5 cm in da G pravi, da bom rodila takojuser posted image  - upam, da vsaj te napovedi držijo.

Lep pozdrav, pa se vam še oglasim kaj.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.2.2009 12:18:40   
sunny24
Dan! Kako kaj?

Zdej mam malo cajta, k je ta mala zapančala...Je en pravi požerušček!user posted image

Sem si pa prej hotla spumpat mlekeca ampak kljub vsem trudu ni pršla vn niti kaplca...user posted image   Ma bomo že...user posted image

Šivi me ne bolijo več oz full malo, sam noge mi malo zatekajo. Gaja je pa bla ponoči full pridna, je spala od 24h-3h, pol od 4h-8h in še od 8:30-10h...Smo se lepo naspali!user posted image

Kolko kej vaši sončki pojejo na obrok? Jst dajem Gaji po 80ml...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 12:47:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 13:35:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?