Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:05:09
|
|
|
|
boma2
|
živjo mamice in so ... :) Evo mene sploh ne marajo hehe... v porodnišnici... sej se hecam... Danes sem dala kri in vodo, v ponedeljek, če ne bo popadkov ali odtečene vode... Pa me pregleda internist in določi rok za carski rez... :( Upam, da bo kmalu, kajti mojmu možu se izteče dopust, ko bom jaz prišla domov, če rodim drug teden.. bo pa v službi ko bom jaz v porodnišnici... tega si je zaželela moja hčerka Pika, ji je full všeč ta hudiček pravi... :) evo pa tele... katjuša... dobr se držite... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:06:26
|
|
|
|
zwer
|
hvala vsem za odgovore glede kapljic ... upam da jih ne bomo rabli ampak vseeno bolje da vem za njih. Ma mi je drugače iti sama na kavico tak čudn ... nisem tega navajena. Aja še eno vprašanje ....ma katera so še težave s kislino ... jst ne spim po cele noči ker me to tak matra in tut donat ne rupurut ne pomagata ... ma katera kakšno idejo, kako to porihtat?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:09:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer hvala vsem za odgovore glede kapljic ... upam da jih ne bomo rabli ampak vseeno bolje da vem za njih. Ma mi je drugače iti sama na kavico tak čudn ... nisem tega navajena. Aja še eno vprašanje ....ma katera so še težave s kislino ... jst ne spim po cele noči ker me to tak matra in tut donat ne rupurut ne pomagata ... ma katera kakšno idejo, kako to porihtat? žal zwer... men donat full pomaga.... imam pa fulll krče na nogah in baje ne smemo šumečih tabletov magnezija in se mi zdi da se mi bo zmešalo od bolečin ponoči... :(
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:13:29
|
|
|
|
boma2
|
kolumbo ... na teh slikah pa nič ne zgledaš utrujeno, si kr dobr prenesla... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:17:16
|
|
|
|
Katjusa
|
dobla sem sms od Maja83 živjo, jst sem ostala v P tko da danes bo akcija, če ne drugače mi bodo sprožili. Držte se in sporočim veselo novico. Zdej pa dihat punce
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:18:40
|
|
|
|
Katjusa
|
zwer men so pomagale sveže jabolke vsaj za pol noči pol sem pa vzela kak rennie pa je bla noč mimo aja pa 2 vzglavnika in ležanje na levem boku
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:27:21
|
|
|
|
zwer
|
ma problem je v tem, da mi zdej kislino meče gor že vsaka stvar - karkoli pojem ali popijem, pa ne samo tekom noči tudi podnevi, ampak v blažji obliki ... res ne vem kaj naj naredim ... bom pa sprobala tvojo taktiko Katjuša pa bomo vidl. Drugače pa ... MAJA83 upam da bo res dons vse mimo ... dihamo s tabo
< Sporočilo je popravil zwer -- 27.2.2009 12:28:58 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:38:14
|
|
|
|
petrap
|
zwer jaz sem pila mleko zvečer, pa je blo bolje...je pa tud mene orng matral... tiščimo pesti za majo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:40:14
|
|
|
|
brkn83
|
maja 83 - upam, da boste čimprej cartali. bomo dihale s tabo. Pri nas je bila prej patronaža in smo se kopali. Sedaj pa lepo mirno spi. Mislim, da mu je bilo kr fino se kopat. Sploh ni nič jokal. No danes ne bova mogla nič iti na sprehod, zato bova pa jutri si mal daljši sprehod privoščila. Katjuša sej pri nas se krči pojavljajo okoli 6-9 zvečer pa potem še proti jutru med tretjo in šesto. Saj danes je bilo tako in nismo prav nič spali. Tk, da sem res pošteno utrujena in ko moj pride domov bom šla mal počivat. Zdej pa si bom kompot borovničev skuhala, potem pa bom še kosilo naredila - bo kr rižota in rdeča pesa.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:47:59
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer hvala vsem za odgovore glede kapljic ... upam da jih ne bomo rabli ampak vseeno bolje da vem za njih. Ma mi je drugače iti sama na kavico tak čudn ... nisem tega navajena. Aja še eno vprašanje ....ma katera so še težave s kislino ... jst ne spim po cele noči ker me to tak matra in tut donat ne rupurut ne pomagata ... ma katera kakšno idejo, kako to porihtat? jest mam en recept k sigurno pomaga....RODIT POJDI pa bo sigurno bolje (upam da nisi huda k se hecam)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 12:50:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:56:48
|
|
|
|
zwer
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: zwer hvala vsem za odgovore glede kapljic ... upam da jih ne bomo rabli ampak vseeno bolje da vem za njih. Ma mi je drugače iti sama na kavico tak čudn ... nisem tega navajena. Aja še eno vprašanje ....ma katera so še težave s kislino ... jst ne spim po cele noči ker me to tak matra in tut donat ne rupurut ne pomagata ... ma katera kakšno idejo, kako to porihtat? jest mam en recept k sigurno pomaga....RODIT POJDI pa bo sigurno bolje (upam da nisi huda k se hecam) nisem huda .... veš kok bi rada že šla rodit ... pa DETE NOČE VEN!!!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:56:50
|
|
|
|
tanci29
|
hej petrap-kje si mamiiiiii...madonca sem misnla di si čist pozabla na nas...bogica si utrujena...sej bo kmalu bolje...ti kar počivaj in se mirkaj... brkn-jest tud rižoto kuham pa je ne znam brez paradajza...k ga zmer notr dam...me prav zanima kako bo...super za kopanje katjuša-vi ste pa kar takole pokonci ponoč...ja sej naša tud k se napapca bi kar še neki okol gledala...danes je bil urnik...spat ob 10h pol pa auf ob pol enih pa ob pol petih pa ob pol devetih...ponavad traja kakšno uro da se zrihtamo razen takrat ob pol petih bi ona kar še bluzila okol kolumbo-sej lohk poješ kakšen svež sadje...men je patronažna rekla dva jabuka pa eno banano na dan sunny-super da ste tako fajn... a kar ven že lahko greste...kako pa popek...pr nas pravjo dokler popek ni zaceljen da se ne gre ven ajvy-a ni materijala za komentarje...zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 12:59:26
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! no Hana bo še pol ure spala,potem pa papat.....ponoči sem doživela krizo:Hana je jedla,pa zaspala in spat jedla...in to je trajalo 3 ure.....ena joška se mi je čisto spraznila druga je bila pa že kar boleča in sem se ustrašla da mi ne bo mleka zmankalo in sem se zjokala ko dež.....sem danes patronažni rekla da jo je neki zvijal pa je rekla da verjetno niso krčki ampak samo vetrovi,zato bo moj prinesel sirup iz kumine iz lekarne....sem pa ponoči res skoraj scagala nad dojenjem in hotla mojga poslat v ljubljano v dežurno lekarno po aptimil(danes ga bo za vsak slučaj kupil).....no pa me je moj potolažil in sem jo še malo nahranila in potem je princeska končno zaspala....moj je bil zjutraj tako zmatran,da je revežu bilo kar slabo dejte mi povedat,ker aptimil ve kupujete?ne vem če jih je več vrst no patronažna je rekla da se drug teden še ne bomo kopali,ker hoče da ima Hana vsaj 3 kile-ni mi jasno zakaj......pa kako je možno da je od sunny missica en dan mlajša in je šla že za pol ure ven,midve pa mogoče drug teden za pet minut na balkon a je res tok odvisno od patronažne???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:00:11
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....ne vem če si videla,ampak zjutraj sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:05:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: zwer hvala vsem za odgovore glede kapljic ... upam da jih ne bomo rabli ampak vseeno bolje da vem za njih. Ma mi je drugače iti sama na kavico tak čudn ... nisem tega navajena. Aja še eno vprašanje ....ma katera so še težave s kislino ... jst ne spim po cele noči ker me to tak matra in tut donat ne rupurut ne pomagata ... ma katera kakšno idejo, kako to porihtat? jest mam en recept k sigurno pomaga....RODIT POJDI pa bo sigurno bolje (upam da nisi huda k se hecam) nisem huda .... veš kok bi rada že šla rodit ... pa DETE NOČE VEN!!!!! sej vem...upam da greš čimprej...se mi že kar smilite nosečke...sploh če se spomnim kok sem šla jest sama seb na živce pa sem pred rokom rodila pa sem bla zadn tedn že orng zoprna...si ne predstavlam da bi šla čez rok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:13:06
|
|
|
|
tanci29
|
aaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:13:48
|
|
|
|
tanci29
|
neki šteka, majchy dvakrat sem pisala tebi odgovor pa mi je obakrat ven vrglo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:16:22
|
|
|
|
tanci29
|
ajde še enkrat ne razumam zakaj bi mela aptamil če imaš dovolj mleka...saj se mleko sproti dela tako da se ne straši po nepotrebnem...glede sprehoda je pri nas tako da dokler popi ni zaceljen ne gremo ven..kako pa ste s težo...kolko vam manjka do treh kil...ja ven pa pravijo da postopoma prvi dan malo drugi dan pet al pa deset minut dalj in tako podaljšuješ čas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 13:50:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 13:51:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 13:51:28
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, od včer več ne jem svežga sadja Mogoče bom dons ENO jabolko, pa še to ne vem. Ker včeraj ko nisem nč sadja jedla je blo tok bolš, tud noč je bla majka napram predvčerajšnji... Dokler bo z mano vse vredu brez sadja se bom kr zadržala... Če bojo pa kaki hemeroidi prišli ga bom pa jedla. Ma pr men je hudič k se ne znam zadržat, pri men ni enga jabolka, ampak dva, tri naenkrat. Eden me sam zrajca Mi smo se tud dons kopal. Pri kopanju je uživala, ko je blo pa treba ven pa jok in krik Aja, pa še to... Kok mate stopinj noter pa kok oblečene... Nama se je včer čist premočena zbudila, oblečen mamo pa bodi pa pajacka čet pa ene štumfke, pa pokrita je bla s kovtrom. Ampak v spalnici mava midva okol 18 stopinj, Kristi pa čist mokra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 13:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 14:39:53
|
|
|
|
tinkatonka
|
V veliko čast mi je, da vam lahko sporočim, da je danes zjutraj Sazi rodila punčko po imenu Zarja. Velika je 51 cm in težka 3330 g. Obe se počutita dobro, ker se nista preveč matrali. ČESTITKE TUDI LEV-U, KER JE POSTAL VELIKI BRAT, OČKU, BABICAM IN DEDKOM, TETKAM TER STRIČKOM!!!!! MALI ZARJI PA VELIKO ZDRAVJA IN VSE DOBRO V NJENEM ŽIVLJENJU!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 27.2.2009 15:07:26
|
|
|
|
Katjusa
|
sazi ČESTITAMO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?