Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 10:47:07
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdevljene. Evo mene, zopet mal pred računalnikom. Danes sva z Nikom sama doma, tk da bo še kr luštno. zdele še kr pridno spi, potem pa bova šla na en sprehod - sicer je mal hldno, ampak lepo sonček sije. No sej tam do dvanajste ure pa se bo tudi že mal otoplilo. Joj zdej pa se je moj mali zbudil, tk da moram iti. se javim še kasneje kaj. no vidim, da ti uspeva sama doma... :) Superca in
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 11:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 11:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:16:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mihailo mi je že učeri zvečer poslala mesič: Pozdravljene punce! Midva sva se u P, 5. dan greš domou, to naj bi bilo v četrtek. Včeraj ob 12h so ga dali pod lučko, ker je malo zlatenčen. Ob 15h je prišel pediater do mene in mi rekel, da bo Mihailo preventivno dobil antibiotik po infuziji, ker je sum ne neko infekcijo, v četrtek pa pridejo izvidi iz Ljubljane, da povejo, ali je ali ni infekcija. Spet sm našla pozitivno stran in tuhtam na najboljše, pa še mlekca bi rada obdržala. Držite pestke da bo vse ok ZATE MIHAILO DRŽIMO 1000 NA URO Povej Mihailo da mislimo nanjo... In da gre še vedno lahko jutri domov, držim pesti
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:24:42
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem že tak sama sebi odveč Zakaj noče ven ?????????Pa včeraj sva veselo , pa danes zjutraj, prej ko je šel v službo, pa nič.Sedaj je že 6dni po roku.Res sem vsega sita,.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:31:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Jaz sem že tak sama sebi odveč Zakaj noče ven ?????????Pa včeraj sva veselo , pa danes zjutraj, prej ko je šel v službo, pa nič.Sedaj je že 6dni po roku.Res sem vsega sita,..... Joj, Zorica, se mi prov smilš Pa sej bo šu mali kmal ven, do takrat pa kr pridno seksita... Pol neki časa ne boš mogla...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:32:31
|
|
|
|
maja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Jaz sem že tak sama sebi odveč Zakaj noče ven ?????????Pa včeraj sva veselo , pa danes zjutraj, prej ko je šel v službo, pa nič.Sedaj je že 6dni po roku.Res sem vsega sita,..... Te čisto razumem...ker sva že dve takšni. jst že zjutraj komaj zlezem iz postelje... za te zadeve mi ni ker se komaj v postelji naštimam da lahk zaspim..Utrujena sem vsak dan bolj... katastrofa je tole.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:40:02
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! spet se malo javljam...Nimam cajta, da bi se kaj več... Če je še katera rodila, ji čestitam! Mi smo OK, lihkar je bla patronažna tuki, Gaja se lepo redi, ponoči je full pridna-danes je spala do 9:30, ponoči pa smo se futrali ob 1:30 in ob 6:30. lakota...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:52:44
|
|
|
|
rebeka84
|
Cao! Srečnice ve, ki vam vaše male štručke tak lepo spijo! Mj Uroš je včeraj bedel od 17.00 pa do 00.30, nikak ni mogel zaspati, jokal pa se napenjal, meni je od neprestanega dojenja še mleka zmanjkalo... No ob petih pa sem imela kamne... Ali vaši dojenčki polivajo? In koliko?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 11:54:45
|
|
|
|
zorica
|
V petek 27.2 mam spet ctg, takrat bo že 8dan po roku in glede na to da ma mali že 4050g bom jih vprašala, zakaj mi ne sprožijo poroda. Nisem si nikoli mogla misliti, da bom tako komaj čakala konec nosečnosti.Pa cela nosečnost je potekala tako sanjsko, brez problemov,...Danes pa mi gre celo na bruhanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:03:41
|
|
|
|
sunny24
|
No, zdej je popapcala lih malo in zaspala... zorica, to more bit pa mučno...upam, da se vaš hmali odloči in pride na svet! Zate pa en ! rebeka, a nič ni pančal? Bogec! Pa kaj ga krčki dajejo? Jst pa mam full malo mleka, ko si črpam ga dobim iz obeh jošk lih 50 ml, Gaja pa poje na obrok okoli 70ml... Ob priliki bom napisala porodno zgodbo, sam malo cajta morm najdit...Ga en malčk zmankava... Kako kej ostale? K nism nič brala za nazaj...Upam, da ste vi in vaši sončki vsi OK! Aja, pa Gaja ma danes 1 teden...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:04:34
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! no je bila glihkar patronažna pri nas....Hana lepo napreduje,popek je sicer še napol odprt tko da se bomo verjetno kopali konec drugega tedna,bom šla pa lahko drug teden na sprehod z vozičkom-komi čakam ker je res lepo vreme in komaj zdržim notri......drugače se pa moram pohvaliti da smo ponoči lepo spali rebeka.....moja poliva samo takrat ko si ji kolca(ene 2x na dan)ampak ne prav veliko zdej grem pa zbudit mojo princesko.....imam pa prišparano previjanje,ker jo je patronažna no se tipkamo.....pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:06:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....midve sva bile z roki en dan razlike in sedaj je z missicama isto mi smo pa 8 dni stari ......vse najboljše za 1 teden
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:11:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....še to:jaz pridelam več mleka in mi je patronažna rekla da naj manj pijem ker to ga dela,tko da mogoče moraš več tekočine spiti pa še prosila bom kakšno da mi prilima link za ticker ki šteje koliko je otrok star
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 25.2.2009 12:12:22 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 12:12:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:12:30
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, sej je blo kot da bi se zmenle, ne? Pa še maksi je rodila na isti dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:13:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, sej je blo kot da bi se zmenle, ne? Pa še maksi je rodila na isti dan... če bi se zmenile na koncu nebi bilo tako
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 12:17:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam mleka cca 90ml v obeh, dodatek mu dam če je res tečen oz če je ful hitr lačn, glih zarad tega da se mleko nafila, ker če ga pristavim na 1,5-2 uri je brez haska. Poliva velik bolj kot Maj, tko da glih študeram da morm nadt kakšne luštne slinčke al pa kakšne rutke. Zdele sm že fušala , me je ena najdla pod nujno rabi inštrukcije....pa kva sm hotla, sm rekla ja...no na srečo sva hitr obdelale in nardile tip top .....še mi mozak dela Evo grem še Mihailo en mesic napisat, da ji čim prej mine in da bojo veseli in zdravi Kolumbo, sej ne vem al naj napišem al ne... Pa bom, ker vidm da res hočš dijit... Preden daš dodatek ga vsen pristav da kakih pet minut vleče, sej veš, povpraševanje-ponudba. Ker če boš sam dodatek dala ne bojo zize duble navodila da naj več mleka delajo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 13:07:24
|
|
|
|
|
Pr nas vse po starem še vedno se matramo glede dojenja ni mlekca na veliko ampak grem jutri svoji G po tabletke sej sem jo komaj nafehtala ampak kaj me briga naj bi jih da če jih je možno dobit...mala dobiva dodatek da je sita ampak je pa naenkrat postala mala prava požeruhinja bi jedla in jedla le po kom je lahko otrok če bi kr jedo po mamici ...Moj je še vedno doma gre pa v službo tam okol 08.03 joj si sploh ne predstavljam kako bova sami doma ok k bo delal zjutraj ni blema ampak ko bo popoldne bo kriza ko dela do konca tam do 23:30 ali pa še dlje se bova že navadili na svoj ritem...moram pa povedat da je velika velika razvajenka jo je ati fajn razvado točno ve kdaj je na rokah ali pa če jo položimo v ležalnik ja pač prvi otroček pa še punčka in je ati čist blažen kr naj bo sej je lepo da jo ima tako rad moram pa priznat da je velika velika razlika med prvo hčero in sedaj...sploh nisem navajena da mi nekdo toliko pomaga ker prvič sem bila za vse sama... Bili smo že tudi na prvem sprehodu bilo je več kot super se sploh nisem mogla ločit od vozička sem bila kot mali otrok...nekdo se je oglasil ampak je že tišina ... če je kateri sonček bolan naj se hitro pozdravi...drugače pa punce lepo se imejte pa seveda se še javim...vse tiste ki pa še čakate na sončke pa se naj čim prej začne dogajat No šibam mal počivat...ker moj kuha ksoilo kk mi je lepo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 13:24:40
|
|
|
|
BarbaraGS
|
zorica, maja83: ja jaz sem tudi taksna. Napeta, okrogla, ne morem se nastimat za spat, komaj se ustanem in trebuh ze mocno boli. Zdi se mi kot da mi bo vse poclo, tak sem non stop napeta. Zorica, baje je bruhanje - ko ti gre na bruhanje znak, da se bliza. Drzmo pesti, da vse docakamo nase srcke takrat ko bo to najprimernejsi in najboljsi cas.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 13:42:13
|
|
|
|
brkn83
|
boma- moram rečit, da mi kr dobro uspeva, ko sem sama doma. Prej sva šla na en sprehod - kr malce dolg okol 1,5 ure. Pa morem rečit, da sem zdej js kr utrujena. Že dolgo nisem tolk velik prehodila. Bo treba iti zdej mal počivat preden moj pride domov. Drugače pa sem že za kosilo pripravljala - bo danes kr krompirjeva solata in ribe. solato sem že naredila, ribe pripravila, sam spečem jih ko prde moj domov.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 13:47:36
|
|
|
|
brkn83
|
aja naš pa je danes star 3 tedne. sunny - čestitam, da je gaja tako pridna in da je že en teden stara- zorica, maja - vidve se mi pa res smilite, ko tako čakate. Tega je mene bilo najbolj strah, da bom čez rok in bom potem čakala, da se bo kaj zgodilo. Držim pesti, da se pri vama kmalu kaj začne dogajati in seveda, da boste ostale februarčice.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 14:09:57
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dan... jaz tudi se v enem kosu....za **** zorica kdaj mas v petek ctg? jaz sem narocena ob 10:20. Meni je rekel, da mi v ponedeljek sprozijo, ce ne bo prej spontano, ker v pon. bo 14 dni preko mi smo pa 3900 tezki...prejsnji teden mi je rekla druga g 3500, vceraj pravi 3900
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 16:00:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver dan... jaz tudi se v enem kosu....za **** zorica kdaj mas v petek ctg? jaz sem narocena ob 10:20. Meni je rekel, da mi v ponedeljek sprozijo, ce ne bo prej spontano, ker v pon. bo 14 dni preko mi smo pa 3900 tezki...prejsnji teden mi je rekla druga g 3500, vceraj pravi 3900 kako pa to, da čakajo pri tebi 14 dni preko roka? Jaz sem ginekologinjo mojo vprašala, danes imam rok... in me zanima če ne bom rodila koliko časa se čaka pa je rekla en teden... Upam, da res...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 25.2.2009 16:01:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 boma- moram rečit, da mi kr dobro uspeva, ko sem sama doma. Prej sva šla na en sprehod - kr malce dolg okol 1,5 ure. Pa morem rečit, da sem zdej js kr utrujena. Že dolgo nisem tolk velik prehodila. Bo treba iti zdej mal počivat preden moj pride domov. Drugače pa sem že za kosilo pripravljala - bo danes kr krompirjeva solata in ribe. solato sem že naredila, ribe pripravila, sam spečem jih ko prde moj domov. full si pridna mljask... dobro kosilo
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?