krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Aja1, eno nujno vprašanje imam zate - če se ne motim, je tvoj policaj, ne? Daj ga lepo prosim vprašaj, kaj naj naredim, če mi kupec avtomobila ne pošlje papirjev? V četrtek bi mi moral poslati overjeno kupoprodajno pogodbo, pa je še ni. Gre za prekupčevalca, ker sva našla na netu polno oglasov z njegovo telefonsko. Je pa z Maribora tip. Verjetno čaka na novega kupca, samo jaz brez papirjev ne morem registrirati novega avtomobila, stari je pa dejansko še napisan name, kar pomeni, da lahko dobim še celo kako položnico za prehitro vožnjo, če se pa zaleti, gre pa seveda škoda na mojo polico. Je butasto z moje strani, da sem se pustila zavesti, vem. Moj pravi, da je to civilno pravna zadeva in da policija nima nič tukaj zraven. Baje ga moraš zasebno tožit. Resnično upam, da ti pošlje pogodbo. Kako to, da nista to takoj uštmala? Je pa res lahko hudo nerodna zadeva ravno zaradi položnic,... Zato, ker je bila polna soba dedcev (tast, svak in še moj mož) in jaz budalo sem bila tiho, češ, saj menda se bodo že pametno zmenili. Za povrh tast dela na tehničnih pregledih in pozna zadeve. Naj bi jih, no! Je pa rekel, da bo prepis naredil en njegov prijatelj, da bo zastonj, pa da mi potem pošlje. Je sicer po telefonu rekel, da je že v petek poslal priporočeno, samo pol bi moralo danes že priti, pa ni. Če še jutri ne bo, se tip očitno laže. Ne vem, kako bi ga tožila, ko niti njegovih podatkov nimam, samo telefonsko številko. Kaj bi se zgodilo, če prijavim avtomobil kot ukraden? Bemu desce, to je bilo zadnjič, da se je kak moški dogovarjal namesto mene o čemerkoli!