krfjolca
|
Živijo, punce. Mi smo tudi zapravljivi te dni. Mulčka spet frajarita v novih cunjah (ko da jih nimata dovolj), mami pa tudi. Moram malo obnovit garderobo za službo, se bo prav kmalu začela. Sicer ne vem točno, kdaj, je pa zdaj že ziher, da dobim, le vprašanje časa je, kdaj me pokličejo. Porodniška se tisti učiteljici začne šele marca, sam vprašanje, če ne bo šla prej na bolniško. Sari ne bo hudega, četudi skrajšam porodniško za mesec ali dva. Se ima pri babici prav luštno, jo namenoma vsak dan malo dol pustim, da se navadi. Bolezni se pa še kar nismo rešili, očitno se jih do pomladi ne bomo. Smo samo bolj bolni ali manj bolni, zdravja pa ni in ni. Anže je sicer v vrtcu, ampak spet bolj pokašljuje, Sara ima bronhitis (pa je danes že boljša, ampak na antibiotiku), dragi spet bolj kašlja, pa se mu je ravno malo umirilo, jaz pa tudi. Sem se pa nehala sekirat, pa če bo še par mesecev tako, se sploh ne obremenjujem, rada bi le, da ne bi bilo treba po bolnicah hodit. Je pa včeraj dr. priporočil preventivni pregled pri pulmologu za oba mulčka, ker imava oba z možem astmo. Aja, pa nov avto bom imela :D Pižojčka 206 z vso opremo. Saj moj twingič je čisto ok, sam klima mu je crknila pa servo volana nima. Pa taka fajn prilika je za novega, ker ga prodaja znanec in res vemo, da je avto dober in da nikoli ni bilo nič narobe z njim.